bugün ne yemek yapsam..

$image.webp

Bu çorbayı denemeye karar verdim hem içindeki sebzelerden de var evde,ben ekstra soğan ekleyeyim diyorum.akşam sonucu bildiririm.:31:

herkese slm
bende sabah çıkıp aksam karanlığında eve dönenlerdenim ve yemek yapmak en büyük sorunlardan biri(yetiştirmek açısından yoksa güzel yaparım;))ve benimki sebze yemeklerini çok sewmez malesef.bildiğiniz denediğiniz güzel et li tarifleriniz varsa denemeye hazırım:21::21::21:

selam kızlarrr.. çok yoğun gecen günler sona erdi şimdilik aksama kadar nette takılıyorum :21:
bugün öğle yemeğine gelemedi eşim işi çıktı bnde anneme gittim yemek kahve sohbet derken ancak gelebildim aksama da yemek yapmıycam dünden kalan etli türlüyle pilavım var corba yaparım sadece. kurabiye yapmayı düşünüyorum ama bakalım güzel bi tarif bulabilirsem

Son düzenleme:
$image.webp

Süleymaniye çorbasını yaptım kızlar ama tarifi değiştirdim biraz.
Önce bir küçük tavuk göğüs parçası haşladım,onun suyunda bir bardak mercimek kaynattım,ama beş bardak su az geldi ben beş bardak daha koydum.
Başka tencerede ince kıyılmış soğan ki bu tarihte yoktu,ıspanak,havuç rendesi,bir yemek kaşığı un kavuşdum.mercimeğe ekledim,üstüne de tavuk göğsünü didikledim,biraz kimyonu da koyuncaa mis gibi oldu çok tavsiye ediyorum :16::56:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 953264

Süleymaniye çorbasını yaptım kızlar ama tarifi değiştirdim biraz.
Önce bir küçük tavuk göğüs parçası haşladım,onun suyunda bir bardak mercimek kaynattım,ama beş bardak su az geldi ben beş bardak daha koydum.
Başka tencerede ince kıyılmış soğan ki bu tarihte yoktu,ıspanak,havuç rendesi,bir yemek kaşığı un kavuşdum.mercimeğe ekledim,üstüne de tavuk göğsünü didikledim,biraz kimyonu da koyuncaa mis gibi oldu çok tavsiye ediyorum :16::56:

ellerine sağlık canım oldukça lezzetli ve faydalı görünüyor.

bugün yemek yok yapmayıda düşünmüyorum.
çok yorgunum eve gidip uyumak istiyorum sadece.
ya dışarda yeriz ya da benim ki hazırlar birşeyler iki gündür doğru düzgün yemek uyumadım.

dün hazır yedik bugünde yemeğim yok ama 6 gibi evde olacağım için birşeyler yapabilirim ne yapacağımı bilmiyorum pazar var bugün belki balık alır kızartırız.
yanınada güzel bir salata

dün hazır yedik bugünde yemeğim yok ama 6 gibi evde olacağım için birşeyler yapabilirim ne yapacağımı bilmiyorum pazar var bugün belki balık alır kızartırız.
yanınada güzel bir salata

kelebekcim günaydın gece 12 de etli nohut yemeği yaptımmm yanınada tereyağlı pilav turşu salata ve yoğurtlu morlahana salatam var,yarın yemek yapmayı düşünmüyorum dışarda olacağız dışarda yeriz sanırımm

kelebekcim günaydın gece 12 de etli nohut yemeği yaptımmm yanınada tereyağlı pilav turşu salata ve yoğurtlu morlahana salatam var,yarın yemek yapmayı düşünmüyorum dışarda olacağız dışarda yeriz sanırımm

günaydın canım:16:
hamarat hatunsun vesselam nasıl yaptın kız gece gece sen bugün çalışmıyor musun?
valla sen şimdi çokta güzel yapmışsındır ellerine sağlık canım..

günaydın canım:16:
hamarat hatunsun vesselam nasıl yaptın kız gece gece sen bugün çalışmıyor musun?
valla sen şimdi çokta güzel yapmışsındır ellerine sağlık canım..

öğlene kadar çalışıyorum güzelim,,,akşam uyku tutmadıı en azından yemeğimi yapayım öğleden sonra paşamla ilgileneyim istedimmm,,görüntüsü güzel oldu inşş tadı da öledir:))sağol canım

öğlene kadar çalışıyorum güzelim,,,akşam uyku tutmadıı en azından yemeğimi yapayım öğleden sonra paşamla ilgileneyim istedimmm,,görüntüsü güzel oldu inşş tadı da öledir:))sağol canım

ah anne olmak böyle birşey işte ne güzel Allah isteyen herkese nasip eder inşallah:16:
bende balık yapmaya kesinlikle karar vermiş bulunmaktayım

Back
X