bugün ne yemek yapsam..

kızlar herkese mrb :16:
ben her zamanki gibi eskiden burda gördüğüm bi tarifi arıyorum. kelebek paylaşmıstı sanırım hatta kayınvalidesi babası rusyadan getirmiş sanmış bisküvili toplar hatırladınız dimi üstü sekerleme veya hindistan cevizli olan. o tarifi veya o tarifin olduğu sayfayı bilen bana bi yazabilir mi iki saattr sayfa karıştırmaktan gözlerim döndü :21:

Selam arkadaşlar bugün fırında patates yapacağım 1 kilo pateste 300gr kuzu eti içine 3domates ,2çarliston biber dilimliyeceğim yarın çay bardağı
zeytin yağı,2 su bardağı su, tuzu, toz kırmızı biber,200 derecede pişecek 1saat ,
yanınada çoban salatası , ve ayran

ben her zamanki gibi eskiden burda gördüğüm bi tarifi arıyorum. kelebek paylaşmıstı sanırım hatta kayınvalidesi babası rusyadan getirmiş sanmış bisküvili toplar hatırladınız dimi üstü sekerleme veya hindistan cevizli olan. o tarifi veya o tarifin olduğu sayfayı bilen bana bi yazabilir mi iki saattr sayfa karıştırmaktan gözlerim döndü :21:

Ayy onu bende okumuştum, ama neredeydi sahiden:ssz:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=662003&page=147 147. Sayfa da.

Son düzenleme:
benim yemeğim yok bir gram yapasımda yok sadece yatıp uyuyasım var..
vefa geçmiş olsun canım benim

iyi bulmuşsunuz bu tariflerle ilgili çözüm mü bulsak elbirliği ile:1::1:
afiyet olsun canım :56:

ben gibi bunu biyere not etmeliyim diyip unutanlar için bi çözüm gerekiyo gercekten:))) dün yaptım ben ama mozaik pastadan gram farkı olmadı pratik olduğu için tekrar yapabilirim ama cok aman aman lezzetli olmadı bnmkiler :((

ben gibi bunu biyere not etmeliyim diyip unutanlar için bi çözüm gerekiyo gercekten:))) dün yaptım ben ama mozaik pastadan gram farkı olmadı pratik olduğu için tekrar yapabilirim ama cok aman aman lezzetli olmadı bnmkiler :((

hımm neden acaba kii:ssz::ssz
mozaik masta gibi oldu derken canım:44::44:
:

Jhava ne güzel,güneş ne kadar güzel ben bugün kısır yapacağım

benim yemeğim yok bir gram yapasımda yok sadece yatıp uyuyasım var..
vefa geçmiş olsun canım benim
sağol canım valla 2 gündür dökülüyorum yeminle,,,dün akşam eşim tonbalık aldı salata makarna yaptım oğluşada çorba yaptım 5 kaşık zor içti,,bugüne babaannemiz ne yaptıysa onu yiyecek bakalım,,bizede menemen gibi pratik bişey düşünüyorum
kızım rahatsız canım pek ugramaya fırsatım olmuyor

benimde oğluşş hasta canım çok zor oluyor,,,geçmiş olsun aman dikkat ett

sağol canım valla 2 gündür dökülüyorum yeminle,,,dün akşam eşim tonbalık aldı salata makarna yaptım oğluşada çorba yaptım 5 kaşık zor içti,,bugüne babaannemiz ne yaptıysa onu yiyecek bakalım,,bizede menemen gibi pratik bişey düşünüyorum

benimde oğluşş hasta canım çok zor oluyor,,,geçmiş olsun aman dikkat ett

sagol cnm sizede geçmiş olsun
çok dikkat et melegine

selam kızlar
bugünkü menümü yazayım sizlere
yemegi olmayanlara fikir olur belki

şehriye çorbası
bezelye(kızım ve bana)
kuru fasülye(eşime)
bulgur pilavı
salata:56:

Bendede bugün aşağı yukarıaynısı var patetesli bezelye,bulgur pilavı,salata
tatlı olarakta kremşantili ve muzlu yaşpasta kızımın hazırladığı ,hepinize afiyet olsun
selam kızlar
bugünkü menümü yazayım sizlere
yemegi olmayanlara fikir olur belki

şehriye çorbası
bezelye(kızım ve bana)
kuru fasülye(eşime)
bulgur pilavı
salata:56:

Annemin yaptığı mercimek çorbası ve püreli köfte,yanında da salata var
Artık pilav,makarna yok,eşimin 5-6 kg vermesi lazım

Dün ablamlarla mangal yaptık
Yanına çoban salata,patatesli milföy böreği,pirinç salatası,közlenmiş kırmızı biber salatası,yoğurtlu havuç ve akşam çayın yanına kek vardı.kalanları 3 gün yeriz anca:9:

Son düzenleme:
Back
X