bugün ne yemek yapsam..

Bugün ne yemek yapsam gerçekten,eşim kilo vermeye çalışıyor light bişiler olması lazım.pırasayı geçen gün üşendim yapmadım,bugün onu mu yapsam..Ya da eşim soslu tavuk kanadı almış ama hani bir miktar pişmiş olanları olur ya ondan,az yağ ile fırın poşetine koysam,salatayla yesek mi,güzel olur mu ki.:31:

canım hafif olarak menemen falan yapabilirsin
yada kahvaltılık tarzı poça cay falan yap üşendiysen
ama bidaki sefere tavuk alırken hazır soslanmış olanları tercih etme:34:

Ilk bebek miydi onların?yoksa oğulları var mıydı?neden o kadar kıza adapte olmuşlar?bizde eşimin hayali kızı olacak,kanguruyla dolaştıracakmış.dedim hayallerini erkeğe göre değiştir napalım.:9:

bir ogulları var
onun için kıza adepte olduk ama sonuç hüsran oldu:52::27:bu işi şakasıda
saglıklı olsunlarda cinsiyet sorun degil dedik:34:

canım hafif olarak menemen falan yapabilirsin
yada kahvaltılık tarzı poça cay falan yap üşendiysen
ama bidaki sefere tavuk alırken hazır soslanmış olanları tercih etme:34:

Ben kendim alsam almadım soslu tavuk ama eşim almış bulunmuş işte.Eşim diyette kek,börek,poğaça,makarna,pilav yapma lütfen dedi.Hafif ne yapayım diye düşünüp dürüyorum artık hergün.:31:

Benim bir arkadaşımın annesi kız olacak ümidiyle üçüncüyü doğurmuştu ama sonuç hüsran tabi,bir arkadaşım da ablasını anlatır,erkek olacak diye beş çocuk yapmış 5 kız olmuş:9:

Ben kendim alsam almadım soslu tavuk ama eşim almış bulunmuş işte.Eşim diyette kek,börek,poğaça,makarna,pilav yapma lütfen dedi.Hafif ne yapayım diye düşünüp dürüyorum artık hergün.:31:

Benim bir arkadaşımın annesi kız olacak ümidiyle üçüncüyü doğurmuştu ama sonuç hüsran tabi,bir arkadaşım da ablasını anlatır,erkek olacak diye beş çocuk yapmış 5 kız olmuş:9:

hamile oldugun için dedim canım soslu tavuklar genelde bozulmuş tavuklarmış
elden çıkarmak için soslayıp allayıp pullayıp satıyorlarmış sen yeme istersen:34:
menemen yap
sebze yap
pırasa ıspanak pazı
karnıbahar brokoli haşla
önüne bolbol yeşillik yıka koy
hiç diyet yapmadımki yardımcı olayım:27:
ablamınkide onların hesap oldu
kız olacak diye hamile kaldı ama erkek :1::1:
şimdide Allahtan erkek masraf olmayacak büyügün kıyafetleri duruyor diyerek
kendini avutuyor:27:

brokoli karnıbahar bürüksel lahanası tarzı yeşil şeyler haşla yağla limonla koy sofraya bak nasıl zayıflıyo senin eşin:6:

brokoli karnıbahar bürüksel lahanası tarzı yeşil şeyler haşla yağla limonla koy sofraya bak nasıl zayıflıyo senin eşin:6:

şu bürüksel lahanalara bayılıyorum:)) öğlen pırasa tarhana yoğurt,,akşama kabak yoğurt yiyeceğim diyete tam gaz devammm

hamile oldugun için dedim canım soslu tavuklar genelde bozulmuş tavuklarmış
elden çıkarmak için soslayıp allayıp pullayıp satıyorlarmış sen yeme istersen:34:
menemen yap
sebze yap
pırasa ıspanak pazı
karnıbahar brokoli haşla
önüne bolbol yeşillik yıka koy
hiç diyet yapmadımki yardımcı olayım:27:
ablamınkide onların hesap oldu
kız olacak diye hamile kaldı ama erkek :1::1:
şimdide Allahtan erkek masraf olmayacak büyügün kıyafetleri duruyor diyerek
kendini avutuyor:27:

Teşekkür ederim fikirler içinn:16:
Zeytinyağlı pırasa yaptım.Yanına da karnıbahar,havuç,kabak haşladım sarımsaklı yoğurt da yaptım üstüne.bugün bir kase çorba,sebze haşlama,salata yesin.Pırasa ortaya yarın çıksın :)
Brokoli,Brüksel lahanası da en kısa sürede alınıp yapılacak.:56:

Son düzenleme:
merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz:16::16:

Teşekkür ederim fikirler içinn:16:
Zeytinyağlı pırasa yaptım.Yanına da karnıbahar,havuç,kabak haşladım sarımsaklı yoğurt da yaptım üstüne.bugün bir kase çorba,sebze haşlama,salata yesin.Pırasa ortaya yarın çıksın :)
Brokoli,Brüksel lahanası da en kısa sürede alınıp yapılacak.:56:

ellerine sağlıkkk canım:16::16:

günaydın hamarat hatunlar hayırlı cumalar:16:
bugün karnıyarık mı yapsam kii

Son düzenleme:
merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz:16::16:

günaydınn:16:
öncelikle aramıza katılmak için neden bukadar çok bekledin acabaaaaa:22::37:

hoş geldin canım benim:16:
ben sana yardımcı olmaya çalışayım canım ben hazır domates suyundan yapıyorum tamek markayı kullanıyorum domatesten yapınca sevmiyorumm..

malzemeler;

yarım şişe tamek domates suyu
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı margarın
yarım su bardağından biraz daha fazla süt
tuz

yapılışı;
margarini yağda erit ununu ekleve un kokusunu kaybedip pembeleşene kadar karıştır.
unun kıvamını bulunca domates suyunu ekle ve kısık ateşte kanat domatesin kaynadıktan sonra göz kararı sıcak su ekle ama süt ekleyeceğinide hesaba katarak az ekle..
tekrar kaynadıktan sonra sütünü koy ve kısık ateşte bir taşım kaynayınca altını kapat kaşar peyniri eşliğinde servis yapp:1::1::1:
hıı bide tuzu eklemeyi unutmamak lazım yoksa tadı kötü oluyor:1::1:
bu benim tarifim biz beğenerek içiyoruz yaparsanız afiyet olsun sizleredeeee:56:

günaydın hamarat hatunlar hayırlı cumalar:16:
bugün karnıyarık mı yapsam kii

günaydın kelebekcim hayırlı cumalar,,karnı yarık çok seviyorsunuz sanırsam sık yapıyorsun,,bende akşama k.valideme gitmeyi düşünüyorum yemek yapma fikrim yok ama c.tesi için hazırlık yapabilirim geceden yorgun olmazsam,,ben karnı yarığı közlenmiş olarak fırındada çok severim hemde zeytinyağlı kıyma koymadan iç harcını soğan sarımsak maydonoz domates biber çok güzel olurr üzerinede kaşar peyniirr

günaydın kelebekcim hayırlı cumalar,,karnı yarık çok seviyorsunuz sanırsam sık yapıyorsun,,bende akşama k.valideme gitmeyi düşünüyorum yemek yapma fikrim yok ama c.tesi için hazırlık yapabilirim geceden yorgun olmazsam,,ben karnı yarığı közlenmiş olarak fırındada çok severim hemde zeytinyağlı kıyma koymadan iç harcını soğan sarımsak maydonoz domates biber çok güzel olurr üzerinede kaşar peyniirr

o kaşar peynirli olanını hiç denemedim canım ama aklıma yazdım:6:
evet ben çok severim özellikle:1:
ama benim patlıcanların zeytin yağında kızarması lazım ben yağlı olan ağır yemeklere bayılıyorum:1::1:
közlenmişini pek beğenmiyorum ben.
benim bu akşama dolmam var hala onu yiyeceğiz karnı yarığı yarın için yapacağımm malum ben yarında çalışıyorum:14:
git git kayın validende yiyin azda olsa dinlenmiş olursun canımcımmm:16:

o kaşar peynirli olanını hiç denemedim canım ama aklıma yazdım:6:
evet ben çok severim özellikle:1:
ama benim patlıcanların zeytin yağında kızarması lazım ben yağlı olan ağır yemeklere bayılıyorum:1::1:
közlenmişini pek beğenmiyorum ben.
benim bu akşama dolmam var hala onu yiyeceğiz karnı yarığı yarın için yapacağımm malum ben yarında çalışıyorum:14:
git git kayın validende yiyin azda olsa dinlenmiş olursun canımcımmm:16:

tabi kilo problemin yok canım ye yarasınn sana ağlı yağlı şekercim,,,yemekten sonra oğlanı gezmeye götürmeyi düşünüyorum evde ye iç toparlan gecikiyoruz,,,ordan yiyip çıkarız artıkk

tabi kilo problemin yok canım ye yarasınn sana ağlı yağlı şekercim,,,yemekten sonra oğlanı gezmeye götürmeyi düşünüyorum evde ye iç toparlan gecikiyoruz,,,ordan yiyip çıkarız artıkk

şuan için yok çok şükür öyle bir sorunum:1:
Allah banada nasip eder inşallah gezin tabi ana oğul ne güzell:16::nazar:

Back
X