- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
süper olurdu yaniii :)
siz napcanız piknik var mı gündemdee
daha tam belli değil bugün belli olacak canım pikniğede ede bişey yapıp götürmicem herşeyi orada yaparım bi kek yaparım belki o kadar ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olurdu yaniii :)
siz napcanız piknik var mı gündemdee
daha tam belli değil bugün belli olacak canım pikniğede ede bişey yapıp götürmicem herşeyi orada yaparım bi kek yaparım belki o kadar ..
ne yorcam belki cift canlıyımdır:) yani yorma kendinii :)
ne yorcam belki cift canlıyımdırama bugün temizlik yapıcaz
evet baby her an çift canlı olabilirsinn
test yaptın mıı??
:) yani yorma kendinii :)
Alt tarafi iki kisi icin öyle cesit cesit yemek yapmana gerek yok bence. Ara sira cay ekmek yiyin gitsin. Esinin de anlayisli olacagini düsünüyorum bu konuda. Bol bol makarnali ve yumurtali yapilan yemeklere bak da cok yorgun düstügün zamanlarda seni kurtarsin. 7de evden cikip saat 21 civari eve anca gelebilmek ne demek ya gercekten de türkiye kosullari cok agir 😔 özellikle kadinlara üzülüyorum. Iki gün yetecek yemekler yapmak istiyorsan sulu yemek cesitleri ideal, ayrica kolay da. Biraz konudan konuya mi atladim ne 😁 haha
Merhaba
Ben et-tavuk pişirmeyi hiç beceremem ve hiç sevmem. Ama pişmişini çok güzel yerim :)
Geçen gün kendimce güzel bir tavuk pişirme yöntemi buldum, sizinle de paylaşayım dedim. Belki siz zaten biliyorsunuz belki bundan daha güzellerini pişiriyorsunuzdur ama ben yine de paylaşmak istedim.
Tek kişi oldugum için 1 tavuk gögsünün tek tarafını kullandım.
Tavugun donuk halde olması gerekiyor. Buzluktan çıkardıgım tavugu bi yarım saat dışarda beklettim. Dışı hafif çözününce eti ince ince dilim dilim kestim. donuk halde oldugu için dilimlemesi çok kolay ve dilimlerin de şekli guzel oldu. (küp küp dogranmış gögüs etini hiç sevmem de)
Sonra seramik tavaya tavukları koydum. üzerine zeytinyagı, tuz, sarımsak (dilimlenmiş), kekik ve zerdeçal koydum. Kapagını kapatıp kısık ateşte 20 dakika kadar pişirdim. süresi değişebilir. Suyunu salıp sonra saldıgı suyu çekince tavugumuz hazır.
İlk yaptıgımda krema da vardı, üzerine hafif krema gezdirmiştim. ama kremasız da güzel oluyor.
Afiyet şifa olsun !
akşama iftar yemegi için misafirlerim var
menüm şöyle
mercimek çorbası
zeytinyaglı fasülye
kuru patlıcan biber dolma
kızarmış tavuk
bulgur pilavı
salata
karpuz
tatlı
akşam sarma yapacaktım ama eve gitmeyeceğiz daha doğrusu geç gideceğiz çünkü bbaam memlekete gidecek bu akşam eşimle onu yolculamaya gideceğiz sarmamında içi hazır yarın yaparım artıkın..
benimkisi hazır buzluktannn
ramazan öncesi 3 paket sarıp koymuştum canımm