Doğuma Hazırlık Bugün öğrendim kızım oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim bugüm öğrendim kızım oluyor bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedimmm allah bebk belkleyen herkezin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.... bir de bana kız ismi konusunda önerileirnizi bekliyrouuummm...

hepinize sevgilerrrr...:emir_bebek:

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütün bizlerede dua edin bizde böyle konular açabilelim diye

isim olarak zeynep efsa ismini çok beğenirim

merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim bugüm öğrendim kızım oluyor bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedimmm allah bebk belkleyen herkezin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.... bir de bana kız ismi konusunda önerileirnizi bekliyrouuummm...

hepinize sevgilerrrr...:emir_bebek:

Tebrik ederim canım.
Sana hayırlı ve sağlıklı bir bebek dilerim.
Bugün nekadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum. :dance:
İsim konusuna gelince, sana sıcak gelen, seni heycanladıran, sana hitap eden bir isim bul canım.
Seni şimdi, kızını sonra öperim.

kızlar hepinize teşk ediyorum..allah isteyen herkeze versin allah gönlüne göre versin herkezin... bugün çok mutluyum ne çok istiyordum kız bebeğimin olmasını çünkü şimdi onu sağlıla kucağıma alacağım günü bekliyorummmm..... efsa ismi gerçekten güzel... başka alternatifleriniz varmıııı???

hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin
isim konusuna gelince
zeynep. elif. seyma. nisa hosuma giden isimler
tekrardan tebrikler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:1hug:
çok güzel bir haber..
kızçeni güzel güzel büyüt inşallah :asigim:

hayırlı olsun canım benımde kızım olcak ınsallah bızde 20 haftayı devırdık cok sukur ınsallah hepımıze Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsn. İsim konusuna gelınca bende cok kararsızım valla. Bu arada 2011 sanırım kız senesı :)

ayy ne güzell yaa rabbm tamaına erdirsin sağlıkla kucağna almayı nasp etsin inşallah...darısı bana amin

kızınıza sağlıkla kavuşmanızı diliyorum......nickteki SEVİL Sizin isminizse bebeğinize SEVİ ismini verebilirsiniz.....benim kızımın bir arkadaşının ismidir.....kendiside çok güzel ve çok akıllıdır.....ayrıcada çok fazla olmayan bir isim.......

hepinize çok teşekkür ederim sevi ismi gerçekten değişik geldi bana da benim adımda sevil uyumlu olabilirz anne kız:) 2011 senesi kız senesi bencede kimi duysan hamile olan kızı olcak hepsininde... yaşaın kız anneleri diyorum o zaman.....:)) şaka bir tarafa erkekde kızda hepsi bizim evledımız....

isim konusunda önerilere devam edelim kızlar....

Back
X