Tabiki de. Doğru dürüst kutlayan bile olmayınca insanin içi kalıyor..Öğretmenlerin değeri balonla çiçekle ölçülemez!!!! Sosyal medya her zaman ki gibi gösteriş budalası
yalniz degilsin benim de öyleTabiki de. Doğru dürüst kutlayan bile olmayınca insanin içi kalıyor..
Çok teşekkür ederim güzel motiveniz içinAzimle çalışın ki öğretmenler gününüzü asıl kutlaması gereken kişiler yani öğrencileriniz kutlasın. Alın size motivenin kralı.
Yazan: Atanmaya çalışan öğretmen adayı.
Hocam gününüz kutlu olsunMezun ettiğim öğrencilerim aradı da, aynı evde olduğum annem kutlamadı, üstüne bir de saçma bir sebeple kavga çıkardı.
5 net fazlayı az buluyorsunuz, bulmayın. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Yolunuza bakın, kafanızı rahat tutmaya çalışın.
Adım adım ilerleyin.
Çok teşekkür ederim, sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun.Hocam gününüz kutlu olsun
Bu 3.girişim olacak. Ilk 2018de 63 net yaptım çok kolaydı. 2019da 50 net yaptım. Insanlar ilerler ben geriliyorum sanki
Kula minnet eylememeyi öğrenelim. Ders calisalim kendimiz icin calisalim. Günü yaşayalım.. sonunda mutluluk gelirse ne ala. Hiç beklenti, çok huzur. Allah gonlunuze gore versin, başarılar dilerim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun :))Bugün öğretmenler günü. Sosyal medyada görüyorum herkeste çiçekler balonlar. Bana gittiğim dershane haricinde çiçek veren kutlayan olmadı. Yalnızlığımı her özel günde olduğu gibi bu günde de dibine kadar hissettim..
Deneme sınavına girdim bir de. (Eğitim bilimleri) Ordan da güzel bi öğretmenler günü hediyesi aldım. 2019daki gerçek sınavda ne yaptıysam aynısını yaptım 2 aydır dershaneye gidiyorum çalışıyorum 5 net fazla yapmışım insan hiç mi ilerlemez? Zaten başarısız olma korkum var bu 3.cü girişim olacak
Paylaşmak istedim sizinle.. Motivelerinize ihtiyacım var
Bugün öğretmenler günü. Sosyal medyada görüyorum herkeste çiçekler balonlar. Bana gittiğim dershane haricinde çiçek veren kutlayan olmadı. Yalnızlığımı her özel günde olduğu gibi bu günde de dibine kadar hissettim..
Deneme sınavına girdim bir de. (Eğitim bilimleri) Ordan da güzel bi öğretmenler günü hediyesi aldım. 2019daki gerçek sınavda ne yaptıysam aynısını yaptım 2 aydır dershaneye gidiyorum çalışıyorum 5 net fazla yapmışım insan hiç mi ilerlemez? Zaten başarısız olma korkum var bu 3.cü girişim olacak
Paylaşmak istedim sizinle.. Motivelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?