Bugün öğretmenler günü..

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Bugün öğretmenler günü. Sosyal medyada görüyorum herkeste çiçekler balonlar. Bana gittiğim dershane haricinde çiçek veren kutlayan olmadı. Yalnızlığımı her özel günde olduğu gibi bu günde de dibine kadar hissettim..
Deneme sınavına girdim bir de. (Eğitim bilimleri) Ordan da güzel bi öğretmenler günü hediyesi aldım. 2019daki gerçek sınavda ne yaptıysam aynısını yaptım 2 aydır dershaneye gidiyorum çalışıyorum 5 net fazla yapmışım insan hiç mi ilerlemez? Zaten başarısız olma korkum var bu 3.cü girişim olacak

Paylaşmak istedim sizinle.. Motivelerinize ihtiyacım var

Mezun ettiğim öğrencilerim aradı da, aynı evde olduğum annem kutlamadı, üstüne bir de saçma bir sebeple kavga çıkardı.
5 net fazlayı az buluyorsunuz, bulmayın. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Yolunuza bakın, kafanızı rahat tutmaya çalışın.
Adım adım ilerleyin.

Mezun ettiğim öğrencilerim aradı da, aynı evde olduğum annem kutlamadı, üstüne bir de saçma bir sebeple kavga çıkardı.
5 net fazlayı az buluyorsunuz, bulmayın. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Yolunuza bakın, kafanızı rahat tutmaya çalışın.
Adım adım ilerleyin.
Hocam gününüz kutlu olsun💕
Bu 3.girişim olacak. Ilk 2018de 63 net yaptım çok kolaydı. 2019da 50 net yaptım. Insanlar ilerler ben geriliyorum sanki

Hocam bende atama bekleyen bir öğretmenim. Ücretli öğretmenlikte çıkmayınca evde oturuyorum.
İçim acıyor teneffüs zilini duyunca, gözlerim yaşarıyor.
Bizim yerimiz okul. Bunun için çalışmak zorundayız.
Lütfen inancını kaybetme, ilk aylar netler fazla artmaz.
Genelde deneme sınavları hep zorlar o yüzden gerçek sınavda hep daha fazla net yapılır. ÖSYM açık ve net sorar ama dershane sınavları bizi zora alıştırmaya çalışır.
Lütfen azmini kaybetme hocam.
İnsan yıllar geçtikçe ümidini kaybedip daha az çalışmaya başlıyor. Ama durmadan çalışan mutlaka karşılığını alıyor. Sizde onlardan olun. Çok sevdiğim bir söz var size de söylemek isterim :)

“Kendi omzuma tırman, başka nasıl yükselebilirsin ki?”

Hocam gününüz kutlu olsun💕
Bu 3.girişim olacak. Ilk 2018de 63 net yaptım çok kolaydı. 2019da 50 net yaptım. Insanlar ilerler ben geriliyorum sanki
Çok teşekkür ederim, sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Ben size kendi çalışma tekniğimi yazayım, bana has sanıyordum, meğer bilmem kim bulmuş da kendi adını belirterek tarihe geçmiş.

Yazarak çalışın, her cümle iki kere üstünden geçilmiş olur. İlki okuduğunuzda, ikincisi siz yazarken. Ünitenin biri bitince yazdıklarınızı okuyun ve defteri-kitabı bırakın kenara. Biraz ara verin yarım saat kadar. Sonra kendinize bir kurban seçin ve çalıştığınız üniteyi ona anlatmaya başlayın. Anlatamadığınız yer anlamadığınız yerdir. Atladığınız yer aklınızda kalmayan yerdir, oralara tekrar bakın.

Her üniteyi bu şekilde çalışın. Anlatacak kurban yoksa oyuncak ayı da olur.

Ben bu şekilde çalışmıştım. Eminim siz de faydasını göreceksiniz. 3-4 ünitede bir en baştan gözden geçirin.

Bugün öğretmenler günü. Sosyal medyada görüyorum herkeste çiçekler balonlar. Bana gittiğim dershane haricinde çiçek veren kutlayan olmadı. Yalnızlığımı her özel günde olduğu gibi bu günde de dibine kadar hissettim..
Deneme sınavına girdim bir de. (Eğitim bilimleri) Ordan da güzel bi öğretmenler günü hediyesi aldım. 2019daki gerçek sınavda ne yaptıysam aynısını yaptım 2 aydır dershaneye gidiyorum çalışıyorum 5 net fazla yapmışım insan hiç mi ilerlemez? Zaten başarısız olma korkum var bu 3.cü girişim olacak

Kula minnet eylememeyi öğrenelim. Ders calisalim kendimiz icin calisalim. Günü yaşayalım.. sonunda mutluluk gelirse ne ala. Hiç beklenti, çok huzur. Allah gonlunuze gore versin, başarılar dilerim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun :))

Öncelikle öğretmenler günün kutlu olsun. İkinci olarakta hiç moralini bozma. Çok isteyince illa ki oluyor.

Bütün öğretmenlerin, Öğretmenler günü kutlu olsun..
Benim için fark etmiyor atanmış atanamamış ÖĞRETMEN ÖĞRETMENDİR... VE SİZLERE MİNNETTARIM. 😍 😍 😍 😍

Ögretmenler günümüz kutlu olsun ❤
Kavun Kokusu üyenin dedigi yöntemi ben uygulamıştim ve sonuç aldim . Denemenizi öneririm . 2020 sizin yılınız olsun atanmanızı diliyorum .

Kişiye göre değişebilir ancak ben bir öğretmen olarak hiç bir şekilde hediye kabul etmiyorum. Edenlere tepkim yok tabi ki de.

Bana çok yapmacık geliyor...

Neyse, asıl konu sana gelelim. 3. girişinse bence elinden gelen herşeyi yap ama baktın olmuyor bence hayatını düzene koymaya başla... Ne bileyim bir özel okulda çalış ve tecrübe edin. Alanında farklı işler yap, reklam kokan hareketler yani ki piyasa oluşturup yüksek maaşlar alabilesin ;)

valla bana da mühendisler gününde hediye, kutlama gelmiyor kimseden ben de alıştım yalnızlığa : )
küçükken travma oluşturmuştu öğretmen yalakası sınıf annelerinin çocuğunu öğretmenin gözüne sokabilme adına tüm sınıfa para toplatıp saçma sapan hediyeler alması olayı, beş kuruş harçlığım yoktu bir de öğretmenimizin ailesine yemek takımı parası veriyorduk. ülkece bazı şeyleri fazla abartma hobimiz var. öğretmenler günü şahsen benim adıma abartı bir şey.
belki insanlarda böyle bir travma oluştuysa kutlamamışlardır : )
üzülmeyin bu sene atanırsınız inşallah.

hahahaha iyi yine sizin herkesin bildiği bir gününüz var bizim olsa da kimse bilmez kutlamaz gerçi ben bile bilmem :D
hep bi hocayı yükseltme, hoca artı puan versin yarışı :D
ben de okuduğum okulda hiç kimse kutlamazdı zorla dayatırlardı bizlere gönülsüzdük yani. bir daha görmeyeceğim insan için hele ki dövmüş sövmüş ağlatmış bir insan için 2 kuruş bile verip hediye almam gitsin maaşıyla kendine alsın :D
şimdi linç yerim ama nice nice hocalar ömrümüzü çaldılar.

Back
X