• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün olanlar :( Kızlar sizlere ihtiyacım var.

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
İyi geceler hanımlar,
Bugün olan bir olayı anlatmak istedim size. Umarım konu devamı olarak algılanıp kapatılmaz. Bir önceki konumda da bahsettiğim gibi sevgilimden ayrılmıştım. Nedeni tatile gidip swarm'dan kızlara yazması ve yakalanınca onlar bana ait değil deyip üste çıkmasıydı. Linkini paylaşmak istedim isteyenler olursa girip konuya bakabilirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-duzelecek-lutfen-okuyun-akil-verin.856346/
Kızlar bu hafta patronumuz yurt dısında oldugu için ofiste gayet rahat hareketlerimiz vardı. Ayrılıktan sonra ben muhattap olmamaya çalıştım hep. Hatta yüz yüze bile bakmıyorduk. Ama bayram öncesinde arefe günü gelip benimle bayramlaştı ve o şekilde ofisten çıktı. Günlerdir bana karşı tavrı değişmiş gibiydi. Ben kinci bir insan değilim, düşmanca davranamıyorum ama elimden geldiğince yakınlaşmamaya çalışıyorum. Bugün yine benimle uğraştı ama ben dahil ofisteki diğer arkadaşlar bile noluyo buna falan dediler. Şaka yapmalar, takılmalar falan... Mesai bitimine yakın yanıma geldi saçlarıma dokunmaya çalıştı. O sırada kafamı geri çekerken kafam arkamdaki dolaba ciddi bi şekilde çarptı. Ama kızlar dünyam karardı o anda hayta kafamın arkası şişti. Kafamı tutup sandalyeme oturdum ama beynim zonkluyodu resmen. O sırada başıma geldi, kafamı kollarının arasına aldı ve sarıldı. Başımı ovdu, buz getirdi ve sanki bir ara kafamı öptü. Yaklaşık yarım saat bu şekildeydi. Tabi ben bunları fark edecek durumda değildim. O an o can acısıyla ne yaptığını algılayamadım. Biraz önce oturdum olanları gözden geçirdim ve jeton yeni yeni düşmeye başladı. Kızlar düşünüyorum o an sanki onunda canı yanmış gibiydi. Suratını hatırladığım kadarıyla gözümün önüne getirince o üzgünlüğü gördüm. Niye böyle şeyler yapıyor anlamıyorum. Madem seviyor niye bana bunları yaşattı, sevmiyorsa bugün ben o durumdayken niye öyle bi ifadesi vardı. İlk defa bana karşı bu denli merhametli yaklastıgını fark ettim. Suçluluk duygusu değildi eminim başka birşeydi. Bana yaptıklarını unutmadım, barışmakta istemiyorum ama kafamı karıstırıyo. Bana bir yol gösterin. Aynı yerde olmanın zorlugunu yaşıyorum resmen. Umursamıyorum ama bir şekilde benle uğraşıyor. Napmam gerekiyor bilmiyorum. Özlüyorum bunu farkedebiliyorum ama mantığımı dinlemek istiyorum.
Lütfen bana sana daha ne diyelim gibi şeyler söylemeyin. Affedemem zaten olurumuz yok ama hala neden diye düşünmekten sıkıldım. Belli ki o da bana karşı farklı duygular içerisinde ve onun için özelim biliyorum ama bu şekilde ne yapacağımı bilmiyorum.

O an o duyguları hissetmiş olabilirsiniz ama tekrar aynı şeyleri yaşamayın başka bi kadın olsa ona da aynısını yapardı kesin

O an o duyguları hissetmiş olabilirsiniz ama tekrar aynı şeyleri yaşamayın başka bi kadın olsa ona da aynısını yapardı kesin
Sanırım ikimizde özlemişiz birbirimizi. Bunu haketmemiştik kendi kendine mahvetti bizi resmen.

Farz edelim ki sizinle yeniden devam etmek istiyor
Sizin saçınızıla başınızla uğraşmak yerine daha kayda değer hareketler yapması gerekirdi.Mesela size olan özlemi yada pismanlığı...
Ama görülen o ki ayrılık çok" koymamis" ona.

Edit :Bende birisinin kafasını çarpmasina sebeb olsam değil yarım saat beklemek 12 saat başından ayrılmazdim.

Sanırım ikimizde özlemişiz birbirimizi. Bunu haketmemiştik kendi kendine mahvetti bizi resmen.
Çok pişman olacak o ben bundan eminim hep öyle olur zaten ama siz onu çoktan unutmuş olacaksınız üzmeyin kendinizi onu kendi vicdanı vuracak zaman gerek biraz

Onun bugünkü tavrı gözümün önüne geldikçe halimize üzülüyorum. Böyle olmamalıydık diyorum :KK43:
Bu mesajını görünce barışacaksın hissediyorum, ama hata edersin.
Üzülecek biri varsa o da belli.
Ben olsam bu olaylardan sonra böyle kedi gibi yanasmaya çalışan adamdan iyice soğurum..

sonuçta canınızı yakmış kim olsa üzülürdü.yani insanız karşımızda birine zarar verdiysek tabiki de başında bekleriz.bence olanlara fazla anlam yüklemeyin.olması gerekenler oldu deyin geçin.bir süre sonra düşündükçe affetsem mi acaba moduna geçersiniz yoksa.

Kütük değil ya, o an vicdani ve insani duygulara sahip olan herkes aynı şekilde davranırdı. Kafanı kötü çarpmışın, onada o sebep olmuş, e üzülmesi doğal değilmi? Yani seni seviyorsa olabilir hala ama bunu seninle çocuk gibi uğraşarak değilde mesela dile getirerek gösterebilir. Ama affedeceksen yine aynı seyleri yapacak biliyorsun değilmi

Farz edelim ki sizinle yeniden devam etmek istiyor
Sizin saçınızıla başınızla uğraşmak yerine daha kayda değer hareketler yapması gerekirdi.Mesela size olan özlemi yada pismanlığı...
Ama görülen o ki ayrılık çok" koymamis" ona.

Edit :Bende birisinin kafasını çarpmasina sebeb olsam değil yarım saat beklemek 12 saat başından ayrılmazdim.
Bencede öyle tabiki. Bir açıklaması olsa gelip konuşmasını tercih ederdim. Zaten barışmak gibi bir niyetim yok kesinlikle. Unutmadım olanları, unutmıcamda. Ama o an ki tavrı sebep olmasından kaynaklı gibi değildi. Ayrı bi ilgilendi, tanırım onu o kadar düşmez bu tarz seylerim üstüne. Katı canlıdır biraz. İçim acıdı sadece o durumumuza.

Çok pişman olacak o ben bundan eminim hep öyle olur zaten ama siz onu çoktan unutmuş olacaksınız üzmeyin kendinizi onu kendi vicdanı vuracak zaman gerek biraz
Aslında pişmanlığını görmek istiyorum. Sadece kendi içimi rahatlatmak için.

Seni sevse niye baska kizlara yazsin ayol? Aldatilmaya devam etmek istemiyosan affetmenin luzumu yok. Konundan niye devam etmedin de yeni konu actin ayni mevzunun devami icin onu anlamak guc

sonuçta canınızı yakmış kim olsa üzülürdü.yani insanız karşımızda birine zarar verdiysek tabiki de başında bekleriz.bence olanlara fazla anlam yüklemeyin.olması gerekenler oldu deyin geçin.bir süre sonra düşündükçe affetsem mi acaba moduna geçersiniz yoksa.
Yok o moda geçmem kararlıyım cunku. Ama benim yüklediğim bir anlam değildi bu sanki. O kadar ilgilenecek biri değil cunku o tarz seylerde. Hatta öncedende ugrasırken canımı yaktıgı olurdu ama bilemiyorum.

Seni sevse niye baska kizlara yazsin ayol? Aldatilmaya devam etmek istemiyosan affetmenin luzumu yok. Konundan niye devam etmedin de yeni konu actin ayni mevzunun devami icin onu anlamak guc
Bir ara bir gelişme yazdım ama kimse cevap vermedi o yüzden bende bugün olanlar için ayrı konu açmak istedim. Affetmek istemıyorum zaten ama insanın kafadını karıstıyor işte.

Kütük değil ya, o an vicdani ve insani duygulara sahip olan herkes aynı şekilde davranırdı. Kafanı kötü çarpmışın, onada o sebep olmuş, e üzülmesi doğal değilmi? Yani seni seviyorsa olabilir hala ama bunu seninle çocuk gibi uğraşarak değilde mesela dile getirerek gösterebilir. Ama affedeceksen yine aynı seyleri yapacak biliyorsun değilmi
Herkes tabiki o şekilde davranır ama o bi başka davrandı. Bende buna sinir oluyorum bir açıklama yapmadı adam şimdi çocuk gibi ugrasıyor. Bugün çok tersledim onu, hatta bir ara dısarı gidiyoru yine benle ugrasarak, gitte gelme bugün bari 1 gün 1 gündür benım ıcın falan dedim ama takılmadı bile.

Herkes tabiki o şekilde davranır ama o bi başka davrandı. Bende buna sinir oluyorum bir açıklama yapmadı adam şimdi çocuk gibi ugrasıyor. Bugün çok tersledim onu, hatta bir ara dısarı gidiyoru yine benle ugrasarak, gitte gelme bugün bari 1 gün 1 gündür benım ıcın falan dedim ama takılmadı bile.
Bence biraz Zaman geçsin, aman Nasıl olsa Bi şekilde beni affeder kafasında. Şimdide üzerine düşmemesinin sebebi, karışan yok hayatında biraz kafa dinlemek istiyordur. Ufak ufakta uğraşıyor ki aylar sonra barışmak icin yalvardığında aklın neredeydi dersen, e seni hala sevmesem seninle ugrasırmıyım diyebilsin

Yok o moda geçmem kararlıyım cunku. Ama benim yüklediğim bir anlam değildi bu sanki. O kadar ilgilenecek biri değil cunku o tarz seylerde. Hatta öncedende ugrasırken canımı yaktıgı olurdu ama bilemiyorum.
o zaman afettirmek için kendini size biraz daha özel davranıyor.yani sizde acaba ışıkları yakma niyetinde.istediği de olmak üzere

Back
X