ne yapmam gereken konusunda hiç bir fikrim yok.31 yaşındayım ve 43 yaşında bir sevdiceğim var.
herşey yolunda onunla ilgili ir sıkıntım yok.
sıkıntım bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm felan filan.Beni bir daha sakın ARAMA dedim.tmm felan diyip kapattı ararmı aramaz mı bilmiyorum umarım arayıp huzurumu kaçırmaz
asıl sıkıntı bunu sevdiceğime söylesem mi söylemesem mi ?
benden sakın bişey saklama modunda biridir..zaten en çok sevdiğim yanı da sahip çıkmasıdır..
söylesem kıyamet kopacak bir kaç gün huzursuz olucaz ondan sonrada lafı gelince lafını sokacak..
söylemesen iki gün sonra bu adam yine arar birde yanımda olur neden söylemedin diye bu sefer daha büyük huzursuzluklar çıkacak .
ne yapacağımı bilmiyorum...ve akşama ya söyleyeceğim ya da söylemeyeceğim...
Bence kesinlikle söyleyin eger erkek arkadaşınızın yaninda arayıp rahatsız ederse siz zor durumda kalırsınız söyleyin ki haberi olsun.
rüyamda gördüm bahaneleri ile tekrar konuşmaya çalışıyo belli ki,kendinizi sevgilinizin yerine koyun bence siz istermiydiniz eski sevgilisi onu aradığında size söylemesini?ona göre davranın bence,sonradan laf sokmaya hakkı yok sonuçta bi suçunuz yok.
siz suçlu değilsinizki saklayasınız birde sizi rahatsız etmemesi gerektiği konusunda uyarmışsınız..madem ileride tehlike oluşturabileceğine inanıyorsunuz sevgilinizlee paylaşın, benden saklama demiş saklamayın.. ama yok sevgiliniz döven,kesen,kavgacı biri ise sakın söylemeyin..
Sevgiliye / eşe dürüst davranmak başka birşey,a dan z ye herşeyi anlatmak başka birşey.Ben böyle birşeyin konusunu dahi etmem.
O eski arkadaşınız şu an bir ilişkiniz olduğunu bilmiyor mu?
Hattınızı değiştirseniz? :26:
Ben söylemeni tavsiye ederim sevgiline. Huzur kaçmaz, dürüstlük her zaman iyidir.
Asıl huzur ne zaman kaçar biliyor musun, sen saklarsan, bu aramaların devamı gelirse kaçar
ne yapmam gereken konusunda hiç bir fikrim yok.31 yaşındayım ve 43 yaşında bir sevdiceğim var.
herşey yolunda onunla ilgili ir sıkıntım yok.
sıkıntım bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm felan filan.Beni bir daha sakın ARAMA dedim.tmm felan diyip kapattı ararmı aramaz mı bilmiyorum umarım arayıp huzurumu kaçırmaz
asıl sıkıntı bunu sevdiceğime söylesem mi söylemesem mi ?
benden sakın bişey saklama modunda biridir..zaten en çok sevdiğim yanı da sahip çıkmasıdır..
söylesem kıyamet kopacak bir kaç gün huzursuz olucaz ondan sonrada lafı gelince lafını sokacak..
söylemesen iki gün sonra bu adam yine arar birde yanımda olur neden söylemedin diye bu sefer daha büyük huzursuzluklar çıkacak .
ne yapacağımı bilmiyorum...ve akşama ya söyleyeceğim ya da söylemeyeceğim...
43 yaşındaki adamdan "Sevdiceğim" diye bahsetmeniz cok ironik, zira kendisi kocaman bir adam. Bahsetmeniz cok yerinde olur, sevdiceğiniz kıskanabilir.
koskoca adama sevgilim demek daha ironik olduğu için sevdiceğim diye hitap etmek daha doğru bence :) ve arkadaşlar yorum yaparken benim için ne kadar önemli olduğunu anlamaları böylelikle daha kolay diye düşündüm...ki öylede oldu çoğu kişi söylememden yanaydı..
biliyorum ki sevgilim deseydim yaşını vermeseydim herkes aman boşver söyleme onu ilgilendirmez cevapları verebilirdi.. :)
haksızmıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?