bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm...

teyteyna

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
45
0
6
35
Aydın
ne yapmam gereken konusunda hiç bir fikrim yok.31 yaşındayım ve 43 yaşında bir sevdiceğim var.
herşey yolunda onunla ilgili ir sıkıntım yok.
sıkıntım bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm felan filan.Beni bir daha sakın ARAMA dedim.tmm felan diyip kapattı ararmı aramaz mı bilmiyorum umarım arayıp huzurumu kaçırmaz
asıl sıkıntı bunu sevdiceğime söylesem mi söylemesem mi ?
benden sakın bişey saklama modunda biridir..zaten en çok sevdiğim yanı da sahip çıkmasıdır..
söylesem kıyamet kopacak bir kaç gün huzursuz olucaz ondan sonrada lafı gelince lafını sokacak..
söylemesen iki gün sonra bu adam yine arar birde yanımda olur neden söylemedin diye bu sefer daha büyük huzursuzluklar çıkacak .
ne yapacağımı bilmiyorum...ve akşama ya söyleyeceğim ya da söylemeyeceğim...

arkadaşlar bugün konuştuğumuzu yazmıştım aslında,sanırım 2.sayfada.dert görmeyenler yada sevilene nasıl hitap edilmesini öğretmek isteyenlere de teşekkür ederim.
bunca olumsuz söze rağmen konuyu açtığıma pişman olmadım.
gördüm ki hala dürüst olan ya da dürüst olmak isteyen insanlar var.
sevginin saygının olduğu bir ilişkide herşeyden korkarsınız.. çünkü en mutlu anınızda bir bit yeniği çıkar ve herşey alt üst olur..
koskoca evlilikler bile incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan bitiyor..
ben neden elimdekini kaybetmekten korkmayayım ki..

Son düzenleme:
rüyamda gördüm bahaneleri ile tekrar konuşmaya çalışıyo belli ki,kendinizi sevgilinizin yerine koyun bence siz istermiydiniz eski sevgilisi onu aradığında size söylemesini?ona göre davranın bence,sonradan laf sokmaya hakkı yok sonuçta bi suçunuz yok.

Bence kesinlikle söyleyin eger erkek arkadaşınızın yaninda arayıp rahatsız ederse siz zor durumda kalırsınız söyleyin ki haberi olsun.

siz suçlu değilsinizki saklayasınız birde sizi rahatsız etmemesi gerektiği konusunda uyarmışsınız..madem ileride tehlike oluşturabileceğine inanıyorsunuz sevgilinizlee paylaşın, benden saklama demiş saklamayın.. ama yok sevgiliniz döven,kesen,kavgacı biri ise sakın söylemeyin..

Sevgiliye / eşe dürüst davranmak başka birşey,a dan z ye herşeyi anlatmak başka birşey.Ben böyle birşeyin konusunu dahi etmem.

Bence kesinlikle söyleyin eger erkek arkadaşınızın yaninda arayıp rahatsız ederse siz zor durumda kalırsınız söyleyin ki haberi olsun.

söylemekten yanayım evet ama ağzımızın tadı kaçacak diye standart kadın tiplerindeyim şuan.ve sabahtan beri içim içimi yiyo

aynen öyle sırf mazaretten aradı.ağzının payını aldı ama erkek milleti sırf gıcıklık olsun diye ir daha arar..laf sokma konusunda üstüne yok... :)

ileride tehlikeden ziyade bizim huzurumuz kaçar.saklamamaktan yanayım ancak bundan 5 yıl önce bu adam yüzünden çok kavgalar ettik..yok öyle döven kesen biri değil ama çenesiyle öldürüp kasa süsü verenlerden :)

O eski arkadaşınız şu an bir ilişkiniz olduğunu bilmiyor mu?
Hattınızı değiştirseniz? :26:
Ben söylemeni tavsiye ederim sevgiline. Huzur kaçmaz, dürüstlük her zaman iyidir.
Asıl huzur ne zaman kaçar biliyor musun, sen saklarsan, bu aramaların devamı gelirse kaçar

Sevgiliye / eşe dürüst davranmak başka birşey,a dan z ye herşeyi anlatmak başka birşey.Ben böyle birşeyin konusunu dahi etmem.

evet zaten bu konuda tereddütte kaldım.kocaya /sevgiliye herşey anlatılmamalı bu konuda haklısınız ve bende bundan yanayım ancak böyle bişey daha önce başıma gelmedi ne yapmam gerektiği konusunda ikilemde kaldım.o d.eli yüzünden huzurumun kaçması ağzımın tadının kaçmasını istemiyorum.herşey iyiyken biri yüzünde ( geçmiş) tadımız kaçarsa mahvolurum..
zaten geçmiş ile ilgili sorunlarımı yavaş yavaş halledio içinde.

bir ilişkimin olup olmadığı konusunu bildiğini zannetmiyorum çünkü ortak arkadaşlarımız yok..
evet hattımı zaten değiştirmiştim ama kör olasıca nerden buldum sabah sabah aradı bilmiyorum vebütün günümü mahvetti...
neden bu kadar kızgın diye soracak arkadaşlar okurken benim yazdıklarımı biliyorum.o benim cahilliğimi saflığımı kullandı da ondan..
söylemeliyim değil mi en azından iki gün huzurum kaçar her gün kaçacağını..dürüstlük her zaman iyidir zaten bu ilişkimi en başından dürüstük üstüne kurdum saf gibi herşeyimi anlattım ama sonra pişman oldum..

söyledim ve kurtuldum kuş gibi oldum walla..
olgun sevdiceğim olgunlukla karşıladı.
tamam söyledin saklamadın önemli olan bu dedi..
tedirginliğim bu adam yüzünden çok tartışmalarımız olmuştu.korkma nedenim ise güzel bir ilişklinin abudik gubudik şeyler yüzünden yıpranmasıydı.umarım telefonda sakin sakin konuşmamıştır.c.tesi günü görüştüğümüzde yüz yüze ne olacak bakalım..

bir arkadaş eşe/sevgiliye herşey anlatılmamalı demişti evet sonuna kadar arkasındayım eşler ve sevgilililer herşeyi bilmek zorunda değil ama bu tip olaylar hele birde kaybetme korkunuz var ise ( herşey güzel gidiyorsa,mutluysanız) anlatılmalıymış.
hakkımda hayırlısı o kör olasıca bir daha ararsa bu sefer zıpkınlayacağım.
var mı yardıma gelecek olan ?

43 yaşındaki adamdan "Sevdiceğim" diye bahsetmeniz cok ironik, zira kendisi kocaman bir adam. Bahsetmeniz cok yerinde olur, sevdiceğiniz kıskanabilir.

43 yaşındaki adamdan "Sevdiceğim" diye bahsetmeniz cok ironik, zira kendisi kocaman bir adam. Bahsetmeniz cok yerinde olur, sevdiceğiniz kıskanabilir.

koskoca adama sevgilim demek daha ironik olduğu için sevdiceğim diye hitap etmek daha doğru bence :) ve arkadaşlar yorum yaparken benim için ne kadar önemli olduğunu anlamaları böylelikle daha kolay diye düşündüm...ki öylede oldu çoğu kişi söylememden yanaydı..
biliyorum ki sevgilim deseydim yaşını vermeseydim herkes aman boşver söyleme onu ilgilendirmez cevapları verebilirdi.. :)
haksızmıyım..

Ben hicbir bağ kuramadım. İnsan yası genc olana mı sevgilim demeli? nasıl bir mantık bu?

Bu çok ufak tefek bir olay, üstelik sizin hiçbir suçunuz yok. Sevgiliye herşeyin anlatılmaması ile bir ilgisi yok bence. Bu kadar ufak bir şeyi bile söyleyemeyeceksek ciddi konuları hiç konuşamayız. Eğer çok rahatsız oluyorsa numaranızı değiştirirsiniz olur biter. Ben her zaman dürüst davranırım ve bu tip bir oay olduğunda kesinlikle saklamam ki yarın bir gün bir şekilde ortaya çıkarsa suçlu durumuna düşmem.

bence söylemeyin. ama bir daha da '' beni arama'' demek için bile muhatap olmayın onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…