Bugün resmen boşandım

Aman Yarabbim neler yaşamışın
Kurtulmussun suret Üzgün olman çok normal kimse boşanmak istemez ama bazen boşanmak şart ötesi olur , senin durumun gibi
Bunu atlattın şimdi hayatına odaklamanmayi seçmelisin

Aman Yarabbim neler yaşamışın
Kurtulmussun suret Üzgün olman çok normal kimse boşanmak istemez ama bazen boşanmak şart ötesi olur , senin durumun gibi
Bunu atlattın şimdi hayatına odaklamanmayi seçmelisin
Aylarca beni kapının önüne sürükleyip döven,kovan,dakikalarca yumruklayan,küfür eden ve en önemlisi kadın olduğumu unutturan bu kişiye çok bile dayandım ve en doğrusu boşanmaktı.boşanmak değil de hayal kırıklıkları ve çevre dedikodusu insanın hayatını olumsuz etkiliyor malesef.inşallah toparlanMaya çaba göstericem.hergün zorla bana annesini arattırıp yalakalık yaptıran o mahluktan çok şükür kurtuldum Annesi ile mutluluklar

Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz. Allah bundan sonra her şeyi gönlünüze göre versin. Az şey yaşamamışsınız yaralısınız, ama elbet geçecek sadece biraz zamana ihtiyacınız var.

Önceki yazılarını okudum gerçekten çok kötü bir tecrübe yaşamışsın.adam resmen seni kullanmış ve bu da yetmemiş eziyet etmiş.bence o adam gey.baksana beraber yatmaya bile tahammül edememiş.inşallah karşına iyi ve gerçek bir erkek çıkar.o zamana kadar gez toz hayatın tadını çıkar.

Görüştüğüm psikolog ve 3 aydır herşeye şahit olan avukatımda onun gay olduğunu düşünüyor.Ben bunları yaşayana kadar bu kişilerin evlilik yaptığını bile bilmezdim.Çok ağır tecrübelerim oldu sayesinde evlenip boşanmış hayalleri elinden alınmış biri oldum ve o iğrenç ailesi de bir kez bile aramadı aylarca hiçbirine hakkımı helal etmiyorum

Keşke tazminat alsaydın.sonucta sana maddi manevi zarar vermiş.

Keşke tazminat alsaydın.sonucta sana maddi manevi zarar vermiş.
Malesef o tarz davalar düşündüğümüz gibi sürmüyor.Eski eşin üstüne malı Yok.Ssk yok maaş Yok.bu tarz davalar 2-3 yıl sürüyor.sonucunda davayı kazansam bile icraya kendi cebimden para ödeyeceğim ve mal maaş olmayınca alınmıyor öyle sürüp gidiyor.2-3 yıl ondan gelecek paranın peşinde koşup onunla evli kalmaktansa kendi paramı kazanıp gençliğimi mahkeme köşelerinde tüketmemeyi tercih ettim.çünkü Allah korusun hastalığa düşürecek bir süreç.Ondan kurtulmam bana en büyük mükafat oldu.daha 27 yaşındayım.o ise 38 .o kaybetti bana göre

Eve t tabi ki boşanmış olmak üzer ama hayat tecrübelerden ibaret , hepimiz in farklı farklı oluyor işte ...

Sizi cesaretiniz nedeni ile tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel ve iyi bir geleceğiniz olur. Kurtulmuşsunuz. Boşanma cesaretini gösterebilseydim keşke bende. Ama sizin kadar cesur olup korkularımı yenemedim.Allah yolunuzu açık etsin

Ilk zamanlar öyle oluyor aslında herkes yanınızda olsa da siz kendinizi kimsesiz saniurosunuz. Sonra aslında kimsenin sahip çıkmasına gerek olmadığını anlıyorsunuz. Altı ay oldu bosanali bende astım her şeyi sende asarsin eminim benim.cocugum bile vardı kalktım ayağa sen daha çabuk toparlarsin

Adam benle yaşıtmış neyse inşallahbir an evvel atlatırsın

Benim eski eşim de seninki gibiydi. Yatak ayırır yanıma gelmez saldırır bağırır elimden maaşını alır. Aynı versiyonlar bunlar. Üzülecek neyin var ki üzülüyorsun kuzum. Adam değil bunlar insan bile demek istemiyorum. Kadına şiddet uygulayanın adam vasfını taşımasına karışıyım ben. Daha boşanamadım mesela ben. Ama ortak ev var o sebepten. Hiç üzülme. Yolyna bak. Önüne çok iyi insanlar çıkar emin ol buna.

Boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? Maşallah sizin adınıza sevindim çok çok mutlu olun sonsuza kadar. Fakat herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyo benim iki yılı geçti bosandigim ama hala yalnızım

Boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? Maşallah sizin adınıza sevindim çok çok mutlu olun sonsuza kadar. Fakat herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyo benim iki yılı geçti bosandigim ama hala yalnızım

Özel mesaj yazıcaktım ama yazılmıyor. Yanlış anlamadıysam tam olarak bir yıl dolmadan boşanmışsınız. Davanız çekişmeli olmalı. Hakim darp olduğu için mi tek celsede boşanma işlemini gerçekleştirdi?

Allah yardımcınız olsun .
Zor bir süreç ama şiddet uygulayan bir yaratıktan kurtulmuşsunuz buna şükredin bence .
Zamanla hersey düzelecek yardım alabilirsiniz .

Güzellikler hep sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…