- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- 53
- Konu Sahibi Strewbery45
-
Yasamadım bilmiyorum
Ama sizi doven bir adamdan kurtulmussunuz
Gozunuz aydın
İster istemez insan yıkılır
Ne hayaller ne umutlar ne guzel planlarınız vardı belkide kim bilir
Daha 15. Günde sizi yıkmış bir adam ve böylece sizi herseye karsi inancsizşastrmis belkide
Uzulme sebebi be olursa olsun sonunda bir hengameden cıkmıssınız
Umarım cok cabuk toparlar ve hayatınza bakarsınız
Cok cok saglıklı guzel mutlu bır yasam diliyorum.
Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYasamadım bilmiyorum
Ama sizi doven bir adamdan kurtulmussunuz
Gozunuz aydın
İster istemez insan yıkılır
Ne hayaller ne umutlar ne guzel planlarınız vardı belkide kim bilir
Daha 15. Günde sizi yıkmış bir adam ve böylece sizi herseye karsi inancsizşastrmis belkide
Uzulme sebebi be olursa olsun sonunda bir hengameden cıkmıssınız
Umarım cok cabuk toparlar ve hayatınza bakarsınız
Cok cok saglıklı guzel mutlu bır yasam diliyorum.
Çok teşekkür ederim umarım kaybettiklerimi telafi edecek günlerim olurTebrik ederim, muhteşem hayatınızın ilk gününe hoşgeldiniz.
Elbet zordur, ama emin olun o kararı almak yaşamaktan daha zor.
Siz zaten davayı açarak işi bitirmişsiniz ve artık hakettiğinizi yaşayacak bir ömrü ellerinize almışsınız.
Sağlık, şans, aşk ve mutluluk sizinle olsun.
Neden alınmış olsun?Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Kendimi pis hissediyorum saçma gelecek belki bu kelime ama.hani aşırı bakımlı biriyim.yani ama hissim böyle niyeyse.özgüvenim kırıldı,3,5 aydır sabaha kadar ağlıyorum.hatta şu an bile.hiç sevmez sevilemez gibi düşünüyorum.çok yeni olduğu İçin belki de bilmiyorum.umarım herşey yoluna girerNeden alınmış olsun?
Daha önünüzde kocaman yıllar var.
İnşallah çocuğunuz gözlerinize aşkla bakan ve her şeyiyle örnek olan bir adamdan olur.
Yeniden evlenmek, sevmek, aşık olmak uzak gelse de kapınızı ansızın çalacak.
Geçecek, inanın geçecek.Kendimi pis hissediyorum saçma gelecek belki bu kelime ama.hani aşırı bakımlı biriyim.yani ama hissim böyle niyeyse.özgüvenim kırıldı,3,5 aydır sabaha kadar ağlıyorum.hatta şu an bile.hiç sevmez sevilemez gibi düşünüyorum.çok yeni olduğu İçin belki de bilmiyorum.umarım herşey yoluna girer
Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Zaman herşeyi öyle güzel hafızadan siliyorki yeterki siz düşünmeyin hayatın olağan akışında yaşamanıza bakın :))6 ay evli 3,5 ay ayrı bir şekilde olan evliliğimi bugün resmî olarak sonlandırdım.Davam 3-4 dk sürdü.Ben eşimi ilk dövdüğü günden beri sevmiyorum.Yani evliliğimin ilk 15. Gününden beri.Dava bittiği an kendimi bir uçurumdan salıvermişim gibi hissettim.Ortada kalmış gibi.Evim yokmuş gibi.Dünyanın en değersiz insanı gibi.Şimdi iş için şehir değişikliği yapmak İçin hazırlanıyorum.Dışarıdan herkes güçlü ve ayakta sanıyor.Ama gelin görün içim enkaz gibi.Nasıl toparlanır,hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam ederim diye düşünüyorum.İçimde akıl almaz bir gelecek kaygısı oluştu.Bu süreci yaşayan ve atlatan bayanlar nasıl atlattınız tavsiyelerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?