Canlarim Bu mayatablettin ben yurtdisinda oturdugum icin burdan aliyorum ama kesin türkiyedede var ama sanirim türkiyede carsida degil ezcanelerde yada Aktarlarda vardir.Maya hem SAclara , hem Cilde hemde tirnaklara cok yararli.Cildini güzellestiriyor Saclarini kuvetlendirip uzatiyor, tirnaklarinida güclendiriyor.
Canlarim Bu mayatablettin ben yurtdisinda oturdugum icin burdan aliyorum ama kesin türkiyedede var ama sanirim türkiyede carsida degil ezcanelerde yada Aktarlarda vardir.Maya hem SAclara , hem Cilde hemde tirnaklara cok yararli.Cildini güzellestiriyor Saclarini kuvetlendirip uzatiyor, tirnaklarinida güclendiriyor.
maşallah canım sen baya bi azimlisin inşallah en iyi ve saglıklı sekilde uzar saçların..
güzel ve değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim ..
mayayı denicem yazarım sonuclarını buraya..yerimseniben
Sevgiler..Şeniz
maşallah canım sen baya bi azimlisin inşallah en iyi ve saglıklı sekilde uzar saçların..
güzel ve değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim ..
mayayı denicem yazarım sonuclarını buraya..yerimseniben
Sevgiler..Şeniz
Sagol canim benim ben Sacima bi cok deneyim yapmisimdir ama inan senin bu Meshur Turpsuyundan asla vazgecmem.:1hug:Ok sonuclari yazarsan sevinirim.Asil ben tesekür ederim.Saclarimiz insallah saglikli uzar!Aminn :teytey:
Canim simdilik deneme asisindayim saten Kilo alirsam kesin birakirimCADIARZU Ama DünSAcima Turplusuyla Mayatabletlerini birlikte yaptim.ve o sekilde uyguladim saclarima.Turplusu saclarimin dökülmesini kesmisti ama Mayadan olacak heralde daha fazla etki gösterdi Sacimda bikac tel döküldü ancak.Ondan Mayatabletlerini Turplusuya koymaya devam eedicem ben :teytey: