Evet aynen öyle, burası siyaset bölümü, Google her bölümde bazı kelimeleri indeksler kendince ve ona göre reklam girer, Google reklamları bizle alakalı değil, HDP reklamı olur, MHP, CHP, AKP olur.valla her seçim siz bucumusunuz sucumusunuz geyiği döner kk da sorMune ye inanmazsan onlarda bıkmadan usanmadan anlatır o reklamlar googleden otomatik geliyo diye
Bende de x-trail reklamı var, Google bana jeep al demek istiyor sanırımben de de şuan çelik kapı reklamı var
tamam münecim,5-6 sayfalık mektup,müne ve ailesine hitaben.gramı boşver kilolarca çay ve ellerimle yaptığım kurabiye,pasta,börek.yeterli miÖzel mesaj olmaz Egem, aaaa mektup olmalı, şöyle Bahçeli'nin ağzından mektup olsa, 2 püskevit gönderseniz, ben kahve istemem çaykoliğim, 100 gramlıkta Çay yollarsanız oyumu verdim gitti
Oyyyyy ne diyorsun, kurabiye, pasta, börek dedin beni tavladın Egemtamam münecim,5-6 sayfalık mektup,müne ve ailesine hitaben.gramı boşver kilolarca çay ve ellerimle yaptığım kurabiye,pasta,börek.yeterli mi
Oyyyyy ne diyorsun, kurabiye, pasta, börek dedin beni tavladın Egem
AyneeeeennnnnYine ve yeniden AKP..
Yine ve yeniden AKP..
İyide bu anketlere katılmaysn nice insan var inşallah bu seçimler diğeri gibi olmaz inşallahAnketler neredeyse son seçimle aynı. HDP yine barajı geçecek. AKP yine tek başına iktidar olamayacak. Sonumuz hayrolsun.
Şimdi biz göremiyormuyuz kimin hangi partiye oy attığını ama bu bize haksızlık değil mi
ooo fark açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?