Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
2si arasında gidip geliyorum. Şimdilik birine verdim ama bakalım daha dusunmelerdeyim.

kızlar buraya yazıyorum belki komplo teorisi gibi gelecek ama hdp ile akp danışıklı dövüş yapıyor şu anda selo baskan demedi mi GEREKLİ ŞARTLAR OLUŞURSA akp ile koalisyon yapılabilir siz akp gitsin diye hdp ye oy vereceksiniz ama hdp barajı aşacak 400 mv ni bulmak için akp onlarla pazarlık yapacak tayyip yine devlet baskanı olacak

kızlar buraya yazıyorum belki komplo teorisi gibi gelecek ama hdp ile akp danışıklı dövüş yapıyor şu anda selo baskan demedi mi GEREKLİ ŞARTLAR OLUŞURSA akp ile koalisyon yapılabilir siz akp gitsin diye hdp ye oy vereceksiniz ama hdp barajı aşacak 400 mv ni bulmak için akp onlarla pazarlık yapacak tayyip yine devlet baskanı olacak
Cümlelerini ezber ettim ya hu...
Şu mesajı her topiğe yazmaktan sıkılmadın mı?

sıkılsam yazmam ki oyuna gelmeyin diye tekrar etme geregi duyuyorum

Farkında değilsin anlaşılan... İnsanların zekasıyla dalga geçiyorsun.

Emin ol burada oy kullanan insanlar olayın muhasebesini yapabilecek kendi kararını verebilecek yaştalar. Hata yapılıyorsa da eğer bunu zaman gösterecek...

Farkında değilsin anlaşılan... İnsanların zekasıyla dalga geçiyorsun.

Emin ol burada oy kullanan insanlar olayın muhasebesini yapabilecek kendi kararını verebilecek yaştalar. Hata yapılıyorsa da eğer bunu zaman gösterecek...
dalga gecmek mi ne haddime yanlış anlaşıldıysam daha yazmam hayırlı günler arkadaşım:KK15:

benim düşüncemden mi :)) azar işitmek konusuna gelince kalp kırmaktansa kalbim kırılsın daha iyi öte dünya daha önemli seni de öptüm cnm by

benim düşüncemden mi :)) azar işitmek konusuna gelince kalp kırmaktansa kalbim kırılsın daha iyi öte dünya daha önemli seni de öptüm cnm by

Yüksek telden söylememiştim oysa ki :) Azar değildi bu sadece tepki... Şimdi okuyunca öyle görünüyor evet... Kırmak istemem kimseyi... Üzdüysem özür dilerim. :/

azar olarak algılamadım zaten nurten oyle algılayanlara cvp vermek istedim kocaman insanlarız kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok medeni davranmak bazen tırsmak gibi algılanmasın

X