Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlelerini ezber ettim ya hu...kızlar buraya yazıyorum belki komplo teorisi gibi gelecek ama hdp ile akp danışıklı dövüş yapıyor şu anda selo baskan demedi mi GEREKLİ ŞARTLAR OLUŞURSA akp ile koalisyon yapılabilir siz akp gitsin diye hdp ye oy vereceksiniz ama hdp barajı aşacak 400 mv ni bulmak için akp onlarla pazarlık yapacak tayyip yine devlet baskanı olacak
sıkılsam yazmam ki oyuna gelmeyin diye tekrar etme geregi duyuyorum
dalga gecmek mi ne haddime yanlış anlaşıldıysam daha yazmam hayırlı günler arkadaşımFarkında değilsin anlaşılan... İnsanların zekasıyla dalga geçiyorsun.
Emin ol burada oy kullanan insanlar olayın muhasebesini yapabilecek kendi kararını verebilecek yaştalar. Hata yapılıyorsa da eğer bunu zaman gösterecek...
kendi düşüncenden birinden azar işitmek....??? ben bile ne demek istediğini anlamıştım halbukii.dalga gecmek mi ne haddime yanlış anlaşıldıysam daha yazmam hayırlı günler arkadaşım
kendi düşüncenden birinden azar işitmek....??? ben bile ne demek istediğini anlamıştım halbukii.
benim düşüncemden mi :)) azar işitmek konusuna gelince kalp kırmaktansa kalbim kırılsın daha iyi öte dünya daha önemli seni de öptüm cnm by