Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Boşuna laf anlatmayın bunlar gibilerine geçenlerde akp li bir akıllı kızımız yazmış ''Gözünüzle gördünüzmüde adama hırsız diyorsunuz Allah'tan korkun diye bende kıza şunu sordum gözünle gördünmüde hırsız değil diyosun diye '' tabiki bir cevap alamadım çünkü vericek cevabı yoktu akpli olmayanlara örümcek beyinli diyolar adam dünya çapında ses getirmiş hırsızlık namına duvarlarda oğluyla resimleri çiziliyor hala tayyip diyolar parti tutmuyorum ama gözümde kapalı değil insanlarda araştırma diyebirşey kalmamış tayyip çoban bunlarda koyun misali takipteler işte tayyip bunlara ölün dese ölücek kadar beyni yıkanmış insanlar tarafından kuşatılmışız gelin görünki böyle kişilikler olduğu sürece bu ülke bir adım ileri gitmez herkes adam metrolar yaptı deniz altından onu geçirdi bunu geçirdi sanki babasının parasıyla yapmış gibi konuşuyolar önemli olan ulaşım rahatlığı değil ülkeyi ne hale getirip ülkenin dibe çökmesini görmektir evet biz örümcek beyinliler bunları görebiliyoruz siz çok ileri zekasınız ya gördüklerinizide görüyoruz sakız patlatan geleceği olmayan nesil...
Bu beğenmedikleriniz senelerce niye yapılmadı peki o paralar nerde onun cvbını alalımönce

@busrabsr ülkenin Hdp'nin eline geçtiği yok, 70-80 milletvekili çıkarınca ülkeyi ele geçirmiş sayılmıyorsun. Duygusal yaklaşarak bir çözüm sağlayamazsın, Akp'yi tek başına iktidar görmek istemiyorsan Hdp'nin barajı geçmesini desteklemen lazım, başka türlü bir opsiyon yok yani şu an. "Ben hiçbirini sevmiyorum banane" demekle olmaz, elini taşın altına sokacaksın.
Ak partiyi iktidar yapmamak için pkk nın askeri polisi vuran silahına 3 5 kurşunda ben koyarım nolmuş diyosun yani pess

Bağa girdim bağ bulanmış, bağa Bülbül dadanmışşşşşşş, 43 Yaşında da Mune de hanım, kimlerle uğraşmışşşşşşş, hop hop hop hop:KK14:

Neler oluyor burda, yine birbirinizin ağzını yırtmaya başlamışsınız.
Siyaset meydanında üsluplar Şahane

bir de günah alanlar var hacı baba

bu arada ben 15 gün verdim alalım tahminleri....

Neler oluyor bu topige boyle... :KK70:
Kargaları dahi kıskandıran nadide sesimle şarkı söylüyorum :KK45:
Istek yapıyoruz, var mı bir istek, yalnız önce kulak tıkacı vereyim her birinize, mazallah kulaklara zarar gelsin istemeyiz:KK70:

Yazın valla çekinmeyin, sonuçta ban yok burda.

Yazın valla çekinmeyin, sonuçta ban yok burda.
Banlik bir durum değil ki... Hadi yazayim. Üyelik iptali isteyen üyelerin ne zaman döneceği konusunda zaman tahmini geldi nedense hemen aklima... Burada olmadiklarindan bu konuda yazmak dogru gelmedi sadece... Neyse iste...
Merak ettim bakalim neymiş.

Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin"

Banlik bir durum değil ki... Hadi yazayim. Üyelik iptali isteyen üyelerin ne zaman döneceği konusunda zaman tahmini geldi nedense hemen aklima... Burada olmadiklarindan bu konuda yazmak dogru gelmedi sadece... Neyse iste...
Merak ettim bakalim neymiş.

hiç aklıma gelmedi bu :) söz ağızdan bir kez çıkar ....

Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin".

dedim ya....

dönen olursa tek tek okuturum bunları

Back
X