- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
... Komsumuzun bebegını dedesıyle bırlıkte aldım bızım eve getırdım :) Arkadasımada bıldırdım bızdeler rehın aldık bu tatlı cocugu dıye.. Erkek arkadasımda Efe bebegı cok sevdıgımızı bılır..Haber verdım..Efe bebegı cok sevdıgımı bılır takılır kıskanıyorum dıye :)
Ben-Efe bebegı kacırdım aldık eve Balla beslıyoruz
O - Sevgılım benı balla besleyecek mı
Ben- Ellerımle ballı badem yedırecegım Ardından Meyve ıkramımızda vardır..Kıraz dudaklar,elma yanaklar
O - Anaaammmm
Ben- Parmagıma evlılık yuzugunu taktıgında açık büfeye döneceğiz..Kiraz dudaklar,elma yanaklar,Armut.. :):):)
son mesajımdan berı evlılıkle ilgili konusuyoruz..:):)

Ondan sonrada
Ben-Yenı eve alısabıldın mı? (tASındılarda)
o-Daha degıl zor gelıyo
Ben-Sen yıne daha once baska evden oturmustun..ilk eve tasınmanız degıl.Ben daha once bu evımden hıc ayrılmadım..Allah burdan ayrılmak nasıp ederse Ya Beyaz gelınlıkle sana gelmek nasıp etsın,Yada kefenle..
o-Sonunu begenmedım..Bana geleceksın tabıkı Benımle yaşamaya,yaşlanmaya

Ben-Efe bebegı kacırdım aldık eve Balla beslıyoruz
O - Sevgılım benı balla besleyecek mı
Ben- Ellerımle ballı badem yedırecegım Ardından Meyve ıkramımızda vardır..Kıraz dudaklar,elma yanaklar
O - Anaaammmm
Ben- Parmagıma evlılık yuzugunu taktıgında açık büfeye döneceğiz..Kiraz dudaklar,elma yanaklar,Armut.. :):):)
son mesajımdan berı evlılıkle ilgili konusuyoruz..:):)

Ondan sonrada
Ben-Yenı eve alısabıldın mı? (tASındılarda)
o-Daha degıl zor gelıyo
Ben-Sen yıne daha once baska evden oturmustun..ilk eve tasınmanız degıl.Ben daha once bu evımden hıc ayrılmadım..Allah burdan ayrılmak nasıp ederse Ya Beyaz gelınlıkle sana gelmek nasıp etsın,Yada kefenle..
o-Sonunu begenmedım..Bana geleceksın tabıkı Benımle yaşamaya,yaşlanmaya