Bugün sevgilinizden aldığınız en anlamlı mesaj? :)

... Komsumuzun bebegını dedesıyle bırlıkte aldım bızım eve getırdım :) Arkadasımada bıldırdım bızdeler rehın aldık bu tatlı cocugu dıye.. Erkek arkadasımda Efe bebegı cok sevdıgımızı bılır..Haber verdım..Efe bebegı cok sevdıgımı bılır takılır kıskanıyorum dıye :)

Ben-Efe bebegı kacırdım aldık eve Balla beslıyoruz
O - Sevgılım benı balla besleyecek mı
Ben- Ellerımle ballı badem yedırecegım Ardından Meyve ıkramımızda vardır..Kıraz dudaklar,elma yanaklar
O - Anaaammmm
Ben- Parmagıma evlılık yuzugunu taktıgında açık büfeye döneceğiz..Kiraz dudaklar,elma yanaklar,Armut.. :):):)

son mesajımdan berı evlılıkle ilgili konusuyoruz..:):):nazar::nazar::nazar:

Ondan sonrada

Ben-Yenı eve alısabıldın mı? (tASındılarda)
o-Daha degıl zor gelıyo
Ben-Sen yıne daha once baska evden oturmustun..ilk eve tasınmanız degıl.Ben daha once bu evımden hıc ayrılmadım..Allah burdan ayrılmak nasıp ederse Ya Beyaz gelınlıkle sana gelmek nasıp etsın,Yada kefenle..
o-Sonunu begenmedım..Bana geleceksın tabıkı Benımle yaşamaya,yaşlanmaya :nazar::nazar::nazar:

benımle dans edermısınız gecenın en guzel bayanı:42:

(deliii..aramızda 500 km var yahu:16:)

'Bu saatlere kadar kız başına geziyorsun. Bir de bana söylersin. Haberim bile yok.'
(Akşamın 23.00 suları ben Taksim'deyken :1:)
Onu deli etmeye uğraşıyordum da başarmıştım. :27:
Anlamlı mesaj hakikaten. :8:

kaç gündür bırak anlayışlı mesajı, doğru düzgün mesaj attığı bile yok :5:

önceden atmadığından bahsetmiştim ama artık romantik sevgilim attığı mesaj
yüzük bakalım birtanem=)
:31::31:

Ben--> Seni seviyorum kocacikk
Esim--> Dogrudur
Ben--> Yanlis olma ihtimali de mi var ?
Esim--> :-*
:97:

Son düzenleme:
Şu an real madrid amblemli bardağım elimde. Bu bardaktan çay içmek bana mutluluk veriyo. Ama biraz demli olmuş. Tadını biraz bozsada çayıma tadı ve kokuyu veren o. Ben gece çay içmeden uyuyamam. Sabah çay içmeden uyanamam. Sigara içemem çaysız. Çay içmek için yemek yerim. Beni tanırsın çaysız yapamam. İşte gün boyu senle olmam çay içmek gibi benim için, gece ve sabah senle konuşmak ilk ve son bardak çayım gibi. Tartışmalarımız çayımın demi gibi. Sen benim o güzel yaz gecesindeki izmir kordonda demlenen semaverdeki çayım gibisin. Tadın başka hiçbir şey de yok!

Ben seni sevmeyipte ne yapayım sıpaaaa :97:

Seninle gecen tek an benim tum hayatima bedel. Bunu bil. bunu bilerek davran bana..

Sirf su seyleri duyabilmek icin sudan kavgala cikarasim geliyor :))

keşke ben de tartışma çıkarınca güzel şeyler duyabilsem. genelde bıktım, yoruldum vs duyuyorum:D

Back
X