Bugün sohbet ettik ve vedalaşmadım?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Bugün işten ayrıldım. Eski sevgilim sabah denk geldi çay alırken. 1 saatle yakın ayakta sohbet ettik. Ayakta öyle. Ama güzel bir sohbetti. İki yıl sonra ilk defa rahat bir şekilde konuştuk. Ailemi sordu, yeni işimi sordu. Çok samimi ve kahkahalarla geçen bir sohbetti. Çok keyifliydi. İçim cız etti. Sonra saatlerce düşündüm. Evleneceğim adam o olmalıydı. Neden olmadı neden?? Akşam tüm arkadaşlarımla vedalaştım. Onun yanına gitmedim. Gidersem ağlardım kesin. O halimi görsün istemedim. Bu çok acı. Bir daha onu göremeyeceğim. Sizden başka da kimsem yok ondan buraya dertleşeyim dedim.

Geçmiş geçmiştir hiçç karıştırma kapat gitsin. Olabilseydi zaten bugün bu durumda olmazdınız. Önünüze bakın.

Geçmiş geçmiştir hiçç karıştırma kapat gitsin. Olabilseydi zaten bugün bu durumda olmazdınız. Önünüze bakın.
Gittim zaten. Ayrıldım işten. Bir daha görmeyeceğim onu. Ama içimdeki bu sızıdan kurtulamıyorum.

Orası öyle. Ama yine de ondan başkasını sevemezmişim gibi geliyor. Bilemiyorum.

Oyle geliyor cunku bu konuya o kadar fazla kafa yoruyorsun ki hayati kendi ellerinle zorlastiriyorsun.

Yalnizsan yalnizsin. Ne olmus? Ayni yastayiz ve yalniz degil, yapayalnizim ben. Ne olmus yani?

Lutfen ama lutfen akisina birak bu gonul islerini. Sen ustune dustukce hicbir sey olmayacak. Olsa olsa anlasamadigin bir adami evlenilecek adam olarak gorup kendi kendine sizlanacaksin.

Back
X