- 11 Mayıs 2024
- 546
- 1.050
- 33
- 29
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Hoş olmuyormuş değil mi?Çabaladığımda karşılık alamıyorum reddediliyorum gibi hissediyorum mimiklerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş olmuyormuş değil mi?Çabaladığımda karşılık alamıyorum reddediliyorum gibi hissediyorum mimiklerden
Hoş olmuyormuş ama o zaman da içimden öyle geliyordu.Ben öyleyim fazla ilgide bunalıyorum eksik arıyorum kaybedince de kıymete biniyor.Bu benim istediğim bir şey değil değişmeye çalışıyorumHoş olmuyormuş değil mi?
Evet hep öyle gidecek sandım doğru.Kaybetme korkum yoktu hiç.Sıfır ilgi diyemem belki çoğu kişinin eşi kadar ilgili şuan.Ama ben o fazla ilgiye alıştım.Daha bugün şu güzelliğe bak Allah esirgesin dedi.Ama dün söylediğini bastırmak için de olabilirEl emeği göz nuru çabanızla adamın sevgisini tüketmişsiniz,şimdi iki harekette eski haline dönsün istiyorsunuz oldu başka emriniz? Siz adamı ilmek ilmek reddetmiş,yavaş yavaş içindeki aşkı öldürmüşsünüz şimdi iki suni teneffüs le tekrar canlansın öyle çaba sarf edemem modundasınız.Bencilliğin nirvanasını yaşıyorsunuz.Adam net şekilde sana sevgim azaldı evlatlar için fedakârlık yapıyorum demiş,biz kadınlar hep çok sevilince hep öyle devam edecek sanıyoruz elimizi çekip hep karşıdan beklemeye başlıyoruz halbuki karşılıklı olunca artacağını zamanla tek taraflı olunca biteceğini düşünemiyoruz,adam tek başına aşk için uğraşmaktan yorulmuş hep kapı duvar ee bir yerde pes etmiş,şimdi bu haline alışmaya başlamış sıfır ilgi az çaba ile bile süren evlilik.Bu canavarı siz yarattınız , üzgünüm.......
Adam evliliğinden iletisimdizliginizden memnun değil. Daha taşa mı haylkirsin. Hala lafı nerelere cekmissiniz. Anlayın işte son cirpinislar bu. Hala böyle devam ederse kısa zamanda bosanirsiniz. Eşiniz duygusal biri bosanmadan atlatacagini sanmam.İki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz ki o zaman,insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zaman sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Örnek ver kim var etrafımızda dedi.Ben birini örnek verdim.Birgün arıcam laf alacağım ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yani alttan alsa, yorulduğumda yardım etse,ben bunu sevgiden diye yorumlardım.Şimdi her şey farklılaştı gözümde
HaklısınızAdam evliliğinden iletisimdizliginizden memnun değil. Daha taşa mı haylkirsin. Hala lafı nerelere cekmissiniz. Anlayın işte son cirpinislar bu. Hala böyle devam ederse kısa zamanda bosanirsiniz. Eşiniz duygusal biri bosanmadan atlatacagini sanmam.
ne ekersen onu biçersin.Çabaladığımda karşılık alamıyorum reddediliyorum gibi hissediyorum mimiklerden
Biçerizne ekersen onu biçersin.
Önceden de o sizin gibi hissediyordu.Farkındayım konum o zaten.Sevgisi azalmış evliliği sürdürmek için çocuklar için berabermiş.Ben sevgisiz nereye kadar yapabilirim o meçhul şuan samimi gelmiyor hiçbir şey
Eşiniz sizi seviyor ilgili davranıyormuş, film izleyelim beraber vakit geçirelim diyen birisi, hatta ayağınızı öpen biriymiş. Çocuk bakımı büyük sorumluluk evet ama siz tamamen eşinizi gözden çıkarmış gibisiniz. Onu başkasının yanında ya da tekken hiç eleştirmeyin, daha fazla vakit ayırmaya çalışın. Bazı kadınlar eşinin kıymetini bilmiyor gerçekten. Bebek bakımında destek oluyor mu ?İki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz ki o zaman,insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zaman sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Örnek ver kim var etrafımızda dedi.Ben birini örnek verdim.Birgün arıcam laf alacağım ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yani alttan alsa, yorulduğumda yardım etse,ben bunu sevgiden diye yorumlardım.Şimdi her şey farklılaştı gözümde
Mesela fedakarlıktan kastı ne olmuş olabilir pekiadamcağıza ilgi gösterin, ben buradan çok üzüldüm onun yerine. kapıda karşılayın öpün sevin, ne güzel ilgili bir eşiniz sizinle vakit geçirmeyi iple çeken bir eşiniz var. bir tiyatroya, filme bilet alın güzel bir yemek ayarlayın sürpriz yapın çocuklarınızı emanet edebileceğiniz birisi varsa. jest bekliyor demek ki artık biraz. fedakarlık bahsinde biraz sizi yokladığını hissettim ben. kendisinden ziyade sizi özne yapmış konuşurken kafasında gibi geldi. soğumanız için bir sebep göremedim aksine ilgisiz kaldığı için küsen bir adam gördüm.
Aaa boşanma oldu mu?Aha benden bir tane daha, ara bul basligi bak gor, ben buyum isine gelirse tavrinin sonuclarini.
Bana da haykirmisti boyle davranma diye. Dinlemedim sonuc bosandik.
Ee şimdi ne oldu pekiAha benden bir tane daha, ara bul basligi bak gor, ben buyum isine gelirse tavrinin sonuclarini.
Üşenmedim okudum.Sizin durumunuzu anlıyorum ama sizin kenarınızdan köşenizden geçmem.Sizde narsistlik var sıkıntılıAha benden bir tane daha, ara bul basligi bak gor, ben buyum isine gelirse tavrinin sonuclarini.
Bizden bahsettiğini anladım o yüzden konu açtım zaten.Sanki ben ne yapsam düzelmez gibi hissediyorum.Yani maddi güç yok çocuklarla ücretsiz izne de ayrıldım evin içinde kayboluyorum.Çocuklara bakmaktan evi 2 aydır temizleyemiyorum bile sürekli süpürüyorum.Eşimin de dediği gibi baş başa dışarı çıksak bir şeyler yapabilsek hadi canlanır bir şeyler.Ama evin içinde paylaşım ne kadar olabilir zaten çok bunalmış yorgun oluyorum kimse de yok oturup konuşayım.Işteyken iki kahve içer arkadaşlarımla konuşur kahve içerdim.Şimdi ben ne yapabilirim sadece yorulduğumda gülümsemeyi deneyebilirim eleştirmemeye güzelce yardım istemeye çalışabilirim.Bu da eski halini bana getirmez diye düşünüyorumEski hallerinde de aynıymış tavrınız
İlgi gördükçe nasılsa bu adam ben yaparsam yapayım böyle olacak diyerek o hallerine güvenmişsiniz alttan alttan
Eşiniz de artık bıkmış ve maalesef ilgisini kaybetmiş.
Siz istiyorsunuz ki her şey şakkadanak eski haline dönsün ama bu sürece yavaş yavaş geldiniz.
Adam iki kelam edince yine egonuz adamı anlamak yerine kendinize hak veriyor :)
Azıcık sırnaşıp karşılık alamayınca başlıyorsunuz tırnaklarınızı çıkarmaya
Böyle devam ederseniz bu evlilik biter ve çocuklarınıza tek başınıza bakarken bulursunuz kendinizi.
Bakın bir erkeğin en kolay kaybedildiği yer maddi sorunların oldugu kısımdır
Duygusal olarak beslenmeyen adamların maddi açıdan da zorluğu yakasına yapışınca inanın kolay bitiriyorlar.
Maddi manevi kaybedecek bir şeyi kalmayan adam da dönüp arkasını gidiyor.
Bu durumdan en çok yara alan yine siz olacaksınız çünkü hala ortada sevgi saygı kalacağına inanıyorsunuz.
Adam sizinle konuşunca bile sizden bahsedildiğini anlamamışsınız.
O kadar sorunsuz bir evlilik yürüttüğünüze kanalize olmuşsunuz ki adamın iç dünyasında neyle savaştığından bi habersiniz.
Üzmüşsünüz ayağınızı dahi öpen adamı.
Kendinize gelin ve yere düşen burnunuzu bir zahmet egilip alma girişiminde bulunun yoksa inan çok sürtecek o kaf dagından inmeyen burnunuz
Durum o derece kötüyse gerçekten içimden bir şey yapmak gelmiyorAdam evliliğinden iletisimdizliginizden memnun değil. Daha taşa mı haylkirsin. Hala lafı nerelere cekmissiniz. Anlayın işte son cirpinislar bu. Hala böyle devam ederse kısa zamanda bosanirsiniz. Eşiniz duygusal biri bosanmadan atlatacagini sanmam.
O halde siz giden gitsin kalan saglar benimdir kafasindasiniz.Durum o derece kötüyse gerçekten içimden bir şey yapmak gelmiyor
Hayır beni sevmekten vazgeçmiş bunu da açıkça söylüyorsa yani çok acı değil mi sevgisiz çocuklar için yürütüyor olmasıO halde siz giden gitsin kalan saglar benimdir kafasindasiniz.
Alma verme dengeniz maalesef sorunlu.
Eşiniz çok realist yaklaşmış olaya aslında söylediği birçok şeye ben de bir anne olarak katılıyorum lakin hiçkimsenin başka türlü olmadığına olan inancına şaşırdım gerçekten benim etrafımda çocuktan sonra da hatta çocuklardan sonra da birbirine her daim sevgi duyan insanlar mevcut maalesef benim evliliğim de çok sınandı hatta evleri ayırıp tekrar birleştik bu zamanlarda bol bol düşünme fırsatım da oldu evet aşk ve sevgi ilgi alaka ile devamlı beslenmesi gereken duygular bence çünkü dediğiniz gibi eşine yardım etse sevgiden dersiniz ama görev icabı yapılanı da anlar hissedersiniz bence . Yani o daha bir sıradan olur daha bir çiğ kalır şuan 2 çocukla günlük koşturma hızınızı tam bilemiyorum ama belliki ev işleri çocuklar yemek alışveriş temizlik herşey günü dolduruyoruz belki de eşiniz bazen tamamen eskisi gibi hissetmek istiyor olabilir bir dönem çift terapisi almıştık ve bu tarz isteklerin normal olduğunu hatta ilişkiyi sağlıklı hale getirdiğini söylemişti varsa imkanınız çocukları bırakıp başbaşa bir yerlere gidin belki de gidiyorsunuz onu tam bilemiyorumİki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz ki o zaman,insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zaman sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Örnek ver kim var etrafımızda dedi.Ben birini örnek verdim.Birgün arıcam laf alacağım ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yani alttan alsa, yorulduğumda yardım etse,ben bunu sevgiden diye yorumlardım.Şimdi her şey farklılaştı gözümde
Eskiden hiç böyle konuşmazdı ne güzel işte evlilik güzel şey çocuk güzel şey gibi şeyler söylerdi.Ben de sizin dediğiniz gibi görev olarak mı yoksa yardım amaçlı mı yapıldığı anlaşılır dedim.Ben dediğim gibi sevgiden zannediyordum ama eşim için öyle değilmiş.Üstelik de sevgi azalmış.Ve dediğiniz gibi herkesin azalırmış.Örnek ver kim var mesela dedi.Ben de Mehmet abi eşini çok seviyor hala dedim.Arayıp sorcam falan dedi.Ki eşim daha yakın zamana kadar aksine tam zıttını konuşurdu.Hiçbir yere gidemiyoruz hem maddi sıkıntı var hem araba yok şuan hem çocuklar iki tane bırakacak kimse yok.Eşiniz çok realist yaklaşmış olaya aslında söylediği birçok şeye ben de bir anne olarak katılıyorum lakin hiçkimsenin başka türlü olmadığına olan inancına şaşırdım gerçekten benim etrafımda çocuktan sonra da hatta çocuklardan sonra da birbirine her daim sevgi duyan insanlar mevcut maalesef benim evliliğim de çok sınandı hatta evleri ayırıp tekrar birleştik bu zamanlarda bol bol düşünme fırsatım da oldu evet aşk ve sevgi ilgi alaka ile devamlı beslenmesi gereken duygular bence çünkü dediğiniz gibi eşine yardım etse sevgiden dersiniz ama görev icabı yapılanı da anlar hissedersiniz bence . Yani o daha bir sıradan olur daha bir çiğ kalır şuan 2 çocukla günlük koşturma hızınızı tam bilemiyorum ama belliki ev işleri çocuklar yemek alışveriş temizlik herşey günü dolduruyoruz belki de eşiniz bazen tamamen eskisi gibi hissetmek istiyor olabilir bir dönem çift terapisi almıştık ve bu tarz isteklerin normal olduğunu hatta ilişkiyi sağlıklı hale getirdiğini söylemişti varsa imkanınız çocukları bırakıp başbaşa bir yerlere gidin belki de gidiyorsunuz onu tam bilemiyorum