- 17 Haziran 2017
- 50
- 85
- 88
- 34
- Konu Sahibi Cordelia90
Bindik bir alamete inşallah hayırlı olurAdaşım. Hayırlı olsun.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bindik bir alamete inşallah hayırlı olurAdaşım. Hayırlı olsun.![]()
Açlık günü nün yarısı kadar gün sebze meyve suları ile bozacak orucunu mesela 10 gün açlık yaptı ise 5 gün sebze meyve suları ile sonra haşlanmış sebze ve sırası var hafif hafif başlayacak. Yani yemeye başlama süreci de bir anda olmuyor ben de yapmak istiyorum araştırdım epeyce o yüzden cvp yazmış oldum size deMasaAllah nasil bozmayı düşünüyoruz
Nerde bende boyle azim.Bi an sen sandim biliyor musun napiyor bu kız dedimCordelia cığım
Aynen, tam da böyle olacakAçlık günü nün yarısı kadar gün sebze meyve suları ile bozacak orucunu mesela 10 gün açlık yaptı ise 5 gün sebze meyve suları ile sonra haşlanmış sebze ve sırası var hafif hafif başlayacak. Yani yemeye başlama süreci de bir anda olmuyor ben de yapmak istiyorum araştırdım epeyce o yüzden cvp yazmış oldum size de
Yarin mi bozacaksinizGüncel kilom:73.0
Verilen toplam kg:7 kg
Geçen süre 6 gün.
Bugün 1. Haftaya girdim. Açlık hissi iyiden iyiye geçti. Gün geçtikçe daha kötü olmayı beklerken daha da rahat geçiyor.
Hayır 8 nisanda bozacağımYarin mi bozacaksiniz
WauwwMerhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!
Maşallah, harikasınızVeee 1 haftayı tamamladım. 8. Günüm bugün.
Güncel kilom:72,4
Toplam verilen kg:7,6
Artık günlük verdiğim kilo 400-500 gr olacak gibi görünüyor. Bedenimde gözle görülür bir zayıflama var. Herkes farkediyor. Bu da daha çok motive olmamı sağlıyor. Hala açlık hissi yok.
Benim 4 yaşında bir kızım var. Hamilelikten önce 59 kiloydum. O kilolara düşmek istiyorum. Bu yüzden süreç bitince haftada iki gün bunu yapmaya devam edeceğim. Beni en çok korkutan 9 nisanda memlekete gittiğimde annemin yemeklerine hayır diyememek![]()
Lavman yapmadım, sadece İngiliz tuzu içtimMasaAllah gercekten xok iyisiniz ..bu süreçte lavman yaptiniz mi
Çok iyi olmuş belki vücudunuz boyle sıhhat buluyirdur8 günü tamamladım. Artık çok kilo veremem diyordum ama sürpriizzzz! 700 gr daha gitmiş
Güncel kilom :71,7
Toplam verilen kg:8.3 kg
Normalde bunu söylemekten imtina edebilirdim ama sizi her şeyden haberdar etmem gerekiyor diye düşünüyorum. Bugün ilk kez gece ishal olduğum için sürekli uyandım. Aslında öyle ya da böyle bu süreçte bağırsakta hiçbirşey kalmaması gerektiği için kötü olduğunu düşünmüyorum ama bu bende biraz halsizlik yaptı. Bugün fazla su içmeliyim.