BUGÜN SU ORUCUNA BAŞLIYORUM

Eveeeetttt 5 günü tamamladım. Bugün 6. Günüm. Veee an itibariyle
Güncel kilom:73,8
Verilen toplam kg:6,2 oldu.

Bu kilo verme hızım böyle gitmeyecek bir yerde yavaşlamaya başlayacak. Bu arada hala kendimi çok rahat hissediyorum. Açlıktan artık hiç korkmuyorum. Bu süreç bitince de haftada 1-2 gün açlık yapabileceğimi düşünüyorum. Böylece kilomu kontrol altında tutabilirim belki.

Şu an eşim kahvaltı yapıyor. Kızıma börek yaptım ben yediriyorum ama inanın hiç canım çekmiyor. Sadece çay içiyorum

MasaAllah nasil bozmayı düşünüyoruz
Açlık günü nün yarısı kadar gün sebze meyve suları ile bozacak orucunu mesela 10 gün açlık yaptı ise 5 gün sebze meyve suları ile sonra haşlanmış sebze ve sırası var hafif hafif başlayacak. Yani yemeye başlama süreci de bir anda olmuyor ben de yapmak istiyorum araştırdım epeyce o yüzden cvp yazmış oldum size de

Açlık günü nün yarısı kadar gün sebze meyve suları ile bozacak orucunu mesela 10 gün açlık yaptı ise 5 gün sebze meyve suları ile sonra haşlanmış sebze ve sırası var hafif hafif başlayacak. Yani yemeye başlama süreci de bir anda olmuyor ben de yapmak istiyorum araştırdım epeyce o yüzden cvp yazmış oldum size de
Aynen, tam da böyle olacak 😀

Ben de yapmak istiyorum daha öncesinde 5 gün denemiştim 7 kilo vermiştim ve kendimi çok dinç hissediyordum cildim falan parlamisti. Bir aksilik olmazsa yarın başlamak istiyorum ben de

Merhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!
Wauww👏
Benim icin bu next level. Calisiyorsun bide. Helal olsun!
Takipteyimm🌸

Tebrik ediyorum ve 8 nisana kadar takip edeceğim sizi💪🏻💪🏻 😍 doğumdan sonra bende yaparım belki
Ben bi kere evlenmeden önce denedim am 4-5 günden sonra demir tadı gelmeye başlamıştı dayanamayıp yemek yemiştim cidden helal size💪🏻💪🏻

Veee 1 haftayı tamamladım. 8. Günüm bugün.
Güncel kilom:72,4
Toplam verilen kg:7,6

Artık günlük verdiğim kilo 400-500 gr olacak gibi görünüyor. Bedenimde gözle görülür bir zayıflama var. Herkes farkediyor. Bu da daha çok motive olmamı sağlıyor. Hala açlık hissi yok.

Benim 4 yaşında bir kızım var. Hamilelikten önce 59 kiloydum. O kilolara düşmek istiyorum. Bu yüzden süreç bitince haftada iki gün bunu yapmaya devam edeceğim. Beni en çok korkutan 9 nisanda memlekete gittiğimde annemin yemeklerine hayır diyememek😀

Veee 1 haftayı tamamladım. 8. Günüm bugün.
Güncel kilom:72,4
Toplam verilen kg:7,6

Artık günlük verdiğim kilo 400-500 gr olacak gibi görünüyor. Bedenimde gözle görülür bir zayıflama var. Herkes farkediyor. Bu da daha çok motive olmamı sağlıyor. Hala açlık hissi yok.

Benim 4 yaşında bir kızım var. Hamilelikten önce 59 kiloydum. O kilolara düşmek istiyorum. Bu yüzden süreç bitince haftada iki gün bunu yapmaya devam edeceğim. Beni en çok korkutan 9 nisanda memlekete gittiğimde annemin yemeklerine hayır diyememek😀
Maşallah, harikasınız 🥰 Rabbim nazarlardan saklasın 🤲🏻

8 günü tamamladım. Artık çok kilo veremem diyordum ama sürpriizzzz! 700 gr daha gitmiş😀
Güncel kilom :71,7
Toplam verilen kg:8.3 kg

Normalde bunu söylemekten imtina edebilirdim ama sizi her şeyden haberdar etmem gerekiyor diye düşünüyorum. Bugün ilk kez gece ishal olduğum için sürekli uyandım. Aslında öyle ya da böyle bu süreçte bağırsakta hiçbirşey kalmaması gerektiği için kötü olduğunu düşünmüyorum ama bu bende biraz halsizlik yaptı. Bugün fazla su içmeliyim.

8 günü tamamladım. Artık çok kilo veremem diyordum ama sürpriizzzz! 700 gr daha gitmiş😀
Güncel kilom :71,7
Toplam verilen kg:8.3 kg

Normalde bunu söylemekten imtina edebilirdim ama sizi her şeyden haberdar etmem gerekiyor diye düşünüyorum. Bugün ilk kez gece ishal olduğum için sürekli uyandım. Aslında öyle ya da böyle bu süreçte bağırsakta hiçbirşey kalmaması gerektiği için kötü olduğunu düşünmüyorum ama bu bende biraz halsizlik yaptı. Bugün fazla su içmeliyim.
Çok iyi olmuş belki vücudunuz boyle sıhhat buluyirdur

Bugün 9 günü bitirdim 10. Gündeyim. Dün fazla su kaybettiğimi düşünerek sürekli su içtim. İçtikçe susadım, susadıkça içtim...sonuç olarak tartıya sadece 100 gr yansımış 😀
Güncel kilo :71,6
Toplam verdiğim kg 8,4

Back
X