BUGÜN SU ORUCUNA BAŞLIYORUM

Bugün çok mutluyum. Çünkü dün veremediğim kiloları bugün vermişim. Dünden sonra tam 1,1 kg eksilmişim:KK45:

Güncel kilom:70,5
Verilen toplam kg:9,5 kg

Tam 10 günü geride bıraktım. Ortalama günde 1 kg vermişim. Bundan sonra günlük yarım kg verebilirsem 66 lara düşebileceğimi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim:dua:

Süper. Gebelik olmazsa ben de yaprım. Ne yapıyorsunuz günlük su haricinde
Çalıştığım için spor falan yapamıyorum. Başka hiçbir şey yapmıyorum aslında. Şimdi bir de ramazan girdi araya oruç da tutuyorum. İftarımı da sadece suyla açıyorum

Bugün 12 günü geride bıraktım. 13. günümdeyim. 2 gündür mesaj yazamadım çünkü çok bir değişiklik olmadı. Kilo vermem tahmin ettiğim gibi yavaşladı. Amaaa, ilk hedefime sonunda ulaştım :halay:
Güncel kilom:69,9

Hep diyordum ki 69 u görmek istiyorum. Bu ilk hedefi gerçekleştirdim. Şimdi sırada bir sonraki hedef 65 i görmek var. Ama bu orucu 5 gün sonra bozacağım çünkü ailemin yanına gideceğim. Onlar bana yaptırmaz. Zaten artık yavaş yavaş sıkıldım.

Bittiğinde 68 i görürüm diye düşünüyorum. 80 lerden kurtulmak bile benim için çok büyük bir şeydi. Şimdi de planım şu: 80 i gördüğümde nasıl ki şoke olup hemen apar topar bir plan yaptıysam, artık bunun için limitim 70 olacak. 70 in üzerine kesinlikle çıkmayıp kilo vermeye devam edeceğim.

Bugün 15. Günümdeyim. Artık 3 günüm kaldı. Kilo vermem tabi azaldı. 2 gün önce kilom 69,9 du. Şu an;
Güncel kilom:69,1

Yine de günlük 400 gr vermişim. Son günlerde bence bu da çok iyi. Hedefim süreç bitene kadar 68 olmaktı. Şu an belki 67 yi de görebilirim diye ümit ediyorum.

Bugün 15. Günümdeyim. Artık 3 günüm kaldı. Kilo vermem tabi azaldı. 2 gün önce kilom 69,9 du. Şu an;
Güncel kilom:69,1

Yine de günlük 400 gr vermişim. Son günlerde bence bu da çok iyi. Hedefim süreç bitene kadar 68 olmaktı. Şu an belki 67 yi de görebilirim diye ümit ediyorum.
MasaAllah

Vucudunuzdaki değişiklikler den biraz.bahsedermisiniz ..neler gözlemlediniz...vücudunuz da sarkma oldu mu ..verdiğiniz kiloya göre bir incelme oldu mu..

Vucudunuzdaki değişiklikler den biraz.bahsedermisiniz ..neler gözlemlediniz...vücudunuz da sarkma oldu mu ..verdiğiniz kiloya göre bir incelme oldu mu..
Gözle görülür ciddi bir incelme oldu. Etrafımdaki herkes çok kilo verdiğimden bahsediyor. Sağlık açısındansa enerjim eskisi gibi değil. Öyle inanılmaz sağlıklı hissediyorum, enerjim çok iyi diyemem. Kesinlikle açlık duygusu çok az ama çalışma hayatım ve çocuğum da olduğu için eşim destek olmasa çok zorlanırdım. Bir daha yaparsam haftada iki gün yaparak devam etmek bana daha mantıklı geliyor.

Ben 80 görmenin korkusuyla buna başladım hiç pişman da değilim iyi ki yaptım diyorum ama eğer vereceğiniz kilo azsa kısa olanı yapmak daha mantıklı bence

Hayatımda oruç tutarken bu kadar susadığımı hatırlamıyorum. Aşırı derecede susuzluk hissedip iftarda inanılmaz su içiyorum. Bunun verdiği etkiyle de sanırım tartıya kilo verdiğim artık yansımıyor.

Ama çok sağlıksız
Bu benim günlüğüm, kimseye öneri niteliğinde açmadım belki farketmişsinizdir. Şu an sadece bir deneyim paylaşıyorum.Her şeyi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum. Asıl amacım ise insanları bilgilendirmek değil,kendi motivasyonunu sağlamak. Kesinlikle sağlıklı bir deneyim olduğunu da iddia etmiyorum, yanlış anlaşılmak istemem

Nasıl dayandınız ya bu kadar, eliniz ayağınızda mı titremedi?
Benim 5 gün yapabilmişliğim var, açlık değil de sorun, ellerim tutmuyordu artık bozmuştum.

Bu benim günlüğüm, kimseye öneri niteliğinde açmadım belki farketmişsinizdir. Şu an sadece bir deneyim paylaşıyorum.Her şeyi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum. Asıl amacım ise insanları bilgilendirmek değil,kendi motivasyonunu sağlamak. Kesinlikle sağlıklı bir deneyim olduğunu da iddia etmiyorum, yanlış anlaşılmak istemem
Yok zaten biri yapsa bile hızlı kilo vermek için güzel bir günlük. Ama emziren veya hamile olanlar bakıyorsa benim gibi onlar için uymaz zaten

Bıraktığınızda bu su orucunu bildiğim kadarıyla bi kaç hafta yine sıvı beslenmeniz gerektiği katı yemek yasak diye biliyorum doğru dimi

Merhabalar,
Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime söz verdim kesinlikle dönmek yokkk!!!
Merhaba bende yarın baslamak ıstıyorum ne guzel kılo vermıssınız

Back
X