bugün tek bir msj bekledim ve umudum bitti...

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb arkadaşlar..brkaç gündür acımı afifletmek için buraya yazıyorum ve acı bile olsa bazı yorumlar gerçekleri görmemi sağlıyor..ondan ayrı kalalı henüz bir kaç gün oldu 1 hafta bile olmadı..şimdi bu yazıyı okuyunca,nasıl olurda seni sevdiğine emin olmadığını,senden soğuduğunu söyleyen bir insan tarafından adım beklersin diyeceksiniz belkide..ama onunla en umutsuz olduğum anlarda,o kadar güzel 1 yıl yaşadımki,şimdi herşeyin bu kdar böyle bir çırpıda kopmasına inanamıyorum...bugün bayram..bayramda ayrı kalanlara,uzak olanlara bir vesiledir..bugün bunca yaşanmışılık adına ondan sadece tek bir bayram msjı bekledim..BELKİ....dedim..evet yine yanıldım..yine yanılttı beni.verdiği değer bu kadarmış..sevgisi bu kadar ufakmış..sıradanmış..yabancı olmak çok kötü bir anda..tüm bunlara rağmen ben bayram msjı atmayı düşündüm ama o bu duruma getirdiği için ondan bekledim..ne kadarda zavallı olduğumu,bugün daha iyi anladım..şu an tek isteğim onu unutmak..tıpkı onun yaptığı gibi...

kendine zavallı deme :mymeka::mymeka:
seven insan yada sevmek zavalılık degildir :mymeka::mymeka:

bi ihtimal beklemen normaldir. Hemde cok normaldir...
sakın sen mesaj atma.

sana degmez bu sitemler sana degmez.
kalbime bir hancer vur gitsinnnnn... demiş serdar ortaç :teselli:

bende msj atmadım atmamda..zaten benim atıp atmamam onunda umrunda olmadığı belli....çok üzülüyorum ve bugün herşeyin ne kadarda boş olduğunu bir kere daha anladım..sevip,sevildiğine inandığın insan,sana bir anda yabancı oluyor..çok yazık çok acı

ayrılalı bir hafta olmus neden ayrıldınız onuda yazsaydın keske cunku bir haftada insanların kızgınlıkları gecmez eger o sana donecekse bile zaman tanı canım hemen boyle umutsuzluga kapılma en olmadık anda hersey degisiyor

Valla bizde kavgalıyız msj atar dedim ama atmadı..
Domuzluğundan yaptı biliyorum benden bekledi..
Sana msj atmayana sen hiç atma.
Seni umursamayanı sen hiç umursama.
Şahsen ben öyle yapıyorum artık.Sende öyle yap.

ayrılma sebebimiz bir tartışma kavga değil cnm..sadece onun bana karşı sevgisininden emin olmadığını söylemesi,ve 1 yıl sonra benden soğuduğunu söylemesiydi..bende tek taraflı olmayacağını söyledim ve oda ne yaptığını,ne yapacağını hiç bilmediğini söyledi..tüm olay bu

sanırım o bir kararsızlık icinde kalmıs..sana tek diyecegim bekle bir hafta olmusken ondan hemen haber gelmesini bekleme belki oda tereddutte kalmıs olabilir aryıp aramamak konusunda..emin olmak istiyordur sevgisinden veya baska birsey bilemem..benimde basıma geldi ayrıldıktan 2hafta sonra aradı beni ve pisman oldugunu sevdigini soyledi bazen ayrılıklar karsıdakini aslında ne kadar cok sevdiginide hatırlatır insana..bir zaman tanı bence ararsa zaten seviyordur aramazsa sevmiyordur eger dayanamıyorsanda ara kendini yiyip bitircegine inan unutmak istiyorsanda o seni sevmiyorsa seni sevmiyorum demesi senin onu unutman icin cok yardımcı olur..kendini sıkma bu konuda canım halolur hersey

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı duyguyu bende yaşadım malesef bugün.bütün gün bekledim.sadece bi msj
4 sene bana aşk sözcüklerini sıralayan adam bir bayram msjını esirgedi benden.
gece rüyamda görmüştüm.msj geldiğini.düşünün artık nekadar istiodum.
canım çok yanıyor benimde.1 ay oldu ayrılalı bitmio acı.bitmio.
bütün günüm zehir oldu ağlamaktan.hangi ara bukadar yabancılaştık bilmiyorum:(

yapması zor evet ama sizi takmayanı sizde takmamaya çalşcaksınz kızlar...
üzerlerine düşersek daha fazlasını istiycekler hep...

tşk ederim arkadaşlar hiç ümidim yok ama yinede bekliyorum farkında değilim beklediğimin bile..bana bitsin ayrılalım demedi ama seni sevdiğimden emin değilim ve senden soğuyorum demekte bunun başka bir açıklaması değilmidir..evet dayanamıyorum ama son dönem ben aradım onu duygularıma yenildim ama onun sevip sevmediğini anlamak için beklemek istiyorum..tabi bu süre içinde benden iyice soğabileceğinide düşünüyorum...

bende seni çok iyi anlıyorum cnm..bugün tüm gün dışarıda boş sokaklarda yürüdüm ve ağladım ağladım..zaten insanı en çok üzen,birşeyler paylaştığın insanın sana bu kadar kolay ve basit yabancı olması..çok acı gerçekten çıldırtır bu acı

canım illa ayrılalım demiyorlar zaten çoğu
kez davranışlarımdan anla diyorlar..Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde
acım çok taze bende oturup bi mesaj bekledim ve gelmedi....gelmeyecek te...
kendimi buna alıştırıyorum artık....onsuz yaşamayı öğrenicem...
bundan 1.5 yıl önce yoktu ve yine olmayacak........
kendini benden esirgeyen biri için daha ne kadar üzülebilirim ki...
ben artık çok kızgınım ve bendeki sabır taşı çatladı ......
dönmedi dönmesin paşa keyfi bilir dünya onsuz da dönecek benim için...
ve umarım beni gerçekten sevebilecek biri çıkar karşıma..çünkü yaşadıklarımdan
sonra aşk a sevgiye olan inancım çok azaldı...umarım tamamen tükenmeden yeniden sevebilirim....

o madem bensiz mutlu.. benden ayrıldı....
beni özlemiyor aramıyor sormuyor ben neden onun için ağlim...artık yeter
o kaybetti onu bu kadar sevebilecek birini bulursa bundan sonra kaçırmasın..:kızgın::kızgın:

meldaela sende üzülme..........geçmişte kaldı diye bak....
psiqo sanada aynı şeyleri tavsiye ediyorum.güçlü olalım kızlar...
hayat çok kısa bizden vazgeçeenlerle değil birlikte olmayı gözealabilenler
için çabalamayı isteyelim artık........

offffffffffffff yeter ya...........lanet olsun böyle adamlara........:​
oklava::oklava::oklava:

Bayramın böylesine hüzüne dönmesine izin vermeyin kızlar
Bir şekilde kabullenmişsiniz zaten
Belki o mesajın gelmemesi daha iyi oldu o kıvılcım canlanmadı yüreğinizde
Biraz zamana bırakın herşeyi kendinizi ve ailenizi düşünün bu aralar

cnm çok güzel yazmışsın haklısın..keşke bizde karşımızdaki ansanlar gibi duygusuz olabilsek..herşeyi bu kadar basit ve boş görebilseydik..ben onu çok boşluk zamanımda tanıdım..istanbula yeni yerleşmiştim ve hiç arkadaşım yoktu.aynı zamanda çok sevdiğim yakınımı kaybetmiştim ama o tüm boşluğumu doldurmuştu..şimdi ise tamamen boşluğa düştüm..ancak herşeyi bir çırpıda silen,henüz ne istediğini bilmeyen bir insanı bende aklımdan da beynimdende elbet çıkaracağım..sende güçlü ol arkadaşım..kızlar desteğiniz için tşk ederim

Off off...
Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
Biz ayrılalı 1 ay oldu bide ben ayrıldım ama içimdeki 'o'nu öldüremedim hala.
Bende dün,bugün koskoca 1 yılın hatrına ufacık bir mesaj bekledim ama gelmedi :)
ıçim burkuldu biraz ama olsun dedim hayat devam ediyor..
Sende öyle yap o hiç olmamış gibi yaşamaya devam et :)

cnm benimde hazmedemediğim 1 yılın ardından,senden soğudum diyerek gitmesi..tek kalemde silmesi..bugün ağlamayacağım diyorum ama olmuyor,hergün gözyaı döküyorum...çevremde o kadar çok insan varki ama ondan bakasını gözüm görmüyor

Çok iyi anlıyorum ..
Bak şu mesajı atalı daha bir saat olmadı hayat devam ediyor dedim şimdi bende ağlıyorum.
Hiç ummadığı kişilerden zarar görünce daha çok yıpranıyor insan.
Daha büyük oluyor acısı,unutulmayınca unutulmuyor işte isterse kralı gelsin..

bazen dayanamayacak gibi oluyorum..ne kadar öfkeli olsamda çok özlüyorum onu..heryerde o var..ama asla asla bana dönmeyeceğinide biliyorum..bu duyguyuda ancak yaşayan bilir arkadaşım..sende ağlama cnm benim bende seni çok iyi anlıyorum..konuşmak istersen ekle bende istanbuldayımm.emelen2003@hotmail.com

Back
X