bugün tek bir msj bekledim ve umudum bitti...

ayrıldıgın sevgilinden msj bekleme.o sanırım artık kafasında herşeyi bitirmiş eğer öyle olmasaydı bu vesileyle msj atardı..en azından msj yazmak için bi bahanesi vardı..

tşk ederim yorumunuz için ama benim hayatımdaki insan hiç bir sebep yokken,benden soğuduğunu ve sevgisinden emin olmadığını söyledi..inanmak istiyorum ama olmuyor kendimi buna onun gittiğine inandıramıyorum..tekrar pişman olsa asla hiç bişey eskisi gibi olmaz ama,tek isteğim,onun beni sevdiğini anladığını ve gözlerindeki pişmanlığı görmek....

şimdi ben mesaj at ara sor diye söylemiyorum bunu ama...
ben de 2 yıllık sevgilimin ilgisizliğinden, "hiçbi şey ilk başlardaki gibi olamaz bunu unut" demelerinden, alamadığım karşılıklardan sıkılıp ayrılıyorum her defasında hiçbir şey olmamış gibi sanki ayrılmamışız gibi geri arıyor "nerdesin aşkım" diye mesaj atıyor, aynı okuldayız tutup yanıma geliyor ve ben bu ayrılığı sürdüremiyorum tekrar tekrar başlıyor... ama ben tekrar tekrar üzülüyorum çünkü bana artık değerli olduğumu hissettiremiyor. işte bugün birlikteydik dün de öyle daha ne yapalım ne istiyosun anlamıyorum diyo sevgisinden şüphe ettiğim için sinirleniyor. belki siz de öyle diceksiniz ama bianda bahsedemeyeceğim çok şey var; eski bakışları yok en basitinden, ben onun için artık yemek yemekten farksızım ve bu gidişatı ne değiştirebiliyorum ne özelleştirebiliyorum. biraz mesafe girse araya belki hallolur diyorum ama olmuyor onun istediği gibi aynı rutinle o nötr ben mutsuz ilerliyoruz. bu arada cinsellik de var işin içinde tabiki çözüm olmuyor hani ilişki renklenir ilerde diye düşünürseniz diye söyliyim dedim.. şimdi böyle bi durumun oluşmasındansa biraz ara vermek istemek mantıklı bence. senin sevgilinin yaptığını yapabilmeyi çok istiyorum ondaki beni görmek adına ama ertesi gün hiçbişey olmamış gibi aranır mı ya soğudum sevmiyorum diyorum o hiç huzuru bozmak acı çekmek istemiyor heralde. ama bi parça ara verip herşeyi gözden geçirmek çok işe yarayabilir bu gibi durumlarda. belki sevgilin böyle bişey düşünüyordur... tam olarak bitirmemiş zaten. umutlan diye söylemiyorum ama bu dediğim en azından aramamanı kolaylaştırabilir. o kadar yazdım bari bana tavsiyesi olan varsa söyleyebilir bu arada :) hepimiz yardıma muhtacız (::

çok seviyodun sanırım bu kadar üstüne düştüğüne bu kadar kendini yıprattığına göre
ama o seni unutuyosa sende unutabilirsin zor ama imkansız değil
seni sevmeyeni sen hiç sevme
içindeki umutları ümitleride bitir bence yoksa unutmazsın onu
en ufak ümit kalmamalı ki aramayacağını seni unuttuğunu anlamalısın

canım demekki doğru kişi o değilmiş bunun için ağlama üzülme hatta şükret devam etmeyebilir normal bişi demekki senle ileriyi düşünmüyodu ve sevmiyoduki sende böyle diyosun bunun için hiiç üzülme aramadımı hiiç arama sorma senin umrunda olmasın seni sevmeyeni değer vermeyeni sende tınlama hiç elbet doğru insan çıkıcak karşına bekle ve sabret allahım herşeyin hayırlısını versin

tşk ederim yorumunuz için ama benim hayatımdaki insan hiç bir sebep yokken,benden soğuduğunu ve sevgisinden emin olmadığını söyledi..inanmak istiyorum ama olmuyor kendimi buna onun gittiğine inandıramıyorum..tekrar pişman olsa asla hiç bişey eskisi gibi olmaz ama,tek isteğim,onun beni sevdiğini anladığını ve gözlerindeki pişmanlığı görmek....

sebep yokken mi?
sebebi gayet acik,
senden sogumus ve sevgisinden emin deglse sevmiyor demekki.
daha ne kosuyorsun pesindende yuceltiyorsun onu.
seni istemeyeni sen hic isteme

Ben iradeliyim demek çok önemli...Bunu diyebilen insan ne üzülür arkasından kimsenin nede acınacak hale gelir.. :1closedeyes:

cnm seni çok iyi anlıyorum..benden soğuduğunu,sevgisinden emin olmadığını söyledi.bitsin,artık görüşmeyelim demedi ama bununda bir ayrılık bahanesi olduğunu düşünüyorum..aramayacağını,pişman olmayacağın bildiğim halde nasıl olurda beklerim..bir insan nasıl bile bile kendisine acı çektirebilirki..işte ben bunu yaşıyorum ama o bana o kadar hayal kırıklığı yaşattıki,bunun şokunu atlatamıyorum..bence sende seni seven insanın kıymetini bil cnm inan sevginin anlamı çok büyük

Back
X