- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ya inan bişey anlamadım ama devamı gelecek.gelmeli.kararlıyım yaz boyu sürse de gideceğim söz veriyorum kk ya.Burda sürekli yazdığın şeyleri kafana takılan soruları, kaygılarını hepsini anlat lütfen psikoloğa,
Böyle yazınca sanki git dediniz gittim işte bişey olmadı dermişsin gb olmuş ama öyle değil, bir seansta birşey değişmez zaten. Lütfen devam et, onun söylediklerini de uygula.
Herşeyin daha güzel olacağına inan, belki hemen değil ama sonunda çok güzel olacak herşey
Lütfen devam et,ya inan bişey anlamadım ama devamı gelecek.gelmeli.kararlıyım yaz boyu sürse de gideceğim söz veriyorum kk ya.
kesinlikle kesinlikle çok safım..inan ki öyleyim bak beni bir kez bile yüzyüze görmeden nasıl anladım.ya benimle günlük hayatta görüşen insanlar anlamıyorlar mı ne kadar saf olduğumu kesinlikle anlıyorlarHele sükürki basladin terapiye. Burada yazdiklarina göre kötü biri degilsin asla ama saf oldugun belli ve her sana uzanan kola tutunmak istiyorsun hemende kaniyorsun bu bes belli.
Gec yasta evlenen bir cok kadin var bu nasip kismet isleri.
Kendinde hata bulma daha fazla bana göre senin tek hatan illa biri olsun hayatimda kim olursa olsun gibi geliyor buradan.
Umarim kisa zamanda iyi olursun
Bunları sorgulamayı bırak, kendine dön.ya karşıma gerçekten beni sevecek bir erkek çıkacağına inanmıyorum.hatta siz hanımlar kocalarınızın sizi gerçekten sevdiğinize emin misinz?
kesinlikle kesinlikle çok safım..inan ki öyleyim bak beni bir kez bile yüzyüze görmeden nasıl anladım.ya benimle günlük hayatta görüşen insanlar anlamıyorlar mı ne kadar saf olduğumu kesinlikle anlıyorlarevet bana uzanan her kola tutunmak istiyorum .. aileden gelen o kadar büyük eksiklikler var ki...sevgi açlığı ya da yüzüne gülen birini hemen işte bu beni seviyor demek...ALLAH ım sen bana yardım et.psikolog bunları da çözecek mi zamanla?
öyle bir zaman gelecek ki ben bu saflığımdan da kurtulabilecek miyim
bugün ağlama krizlerine girdim yine
ne oldubugün ağlama krizlerine girdim yine
canım ik sayfamı okusana son bölümü güncelleme yaptımne oldu
çok teşekkür ederim benim ağladığın bana destek olduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?