D
didemce
Ziyaretçi
- Konu Sahibi didemce
uzun zamandır aranızda yoktum arkadaşlar...işlerden fırsat bulamıyordum....ve görüşmedimiz zaman zarfı içinde hayatımda cok sey degişti.. aşık oldum ve gercekden sevdimm..ama bugun terk edildimm ve birbirimize saygı duyarak ayrıldık tabi konuşmayı o yaptı ben cagresizve gücsüzce konuşmadan agladım onu dinledimm. konuşması bittinde beni evbe götür diye bilme gücüm vardı sadece..bana nedenini sormayın ayrılma nedednini lütfen ama şunu bilin bizim bir sonumuz olamazdı...ve oda bana sen gencsin ve sonumuzun olmucagını bile bile seni kandıramam dedi ve bitti canım okadar yanıyorki sadece aglıya biliyorumm ve birde sigaramm...sonunuz neden yok diyede sormayın lütfen...ama ben onunla sonum olmucagını bile bile cok mutluydum ve her erkekde ona dair bişey aradım ve bulamadım en yakın kankimde bile ve kardeşimde o cok farklıydıı öldese öle bilirdim onun için ve halada benim için öylee..öyle bir cıkmazdayımkii tek dşündügüm ölmeyi cok istiyorumm ben onsuz bu hayatı sürdüre bilicegimi sanmıyorum...
aslında ne yazıcagımıda bilmiyorum her yolu kapattım sunu sormayın olayı anlatamam diye offfffff kafayı yiycem ben seytan diyor yarın git işyerine sabah bekle onu sarıl boynuna bırakma beni herşeye ragmen dediyor ..ama gururm olmaz diyor..........biraz teselli verin tek istegim buu sizden hoşcakalakın
aslında ne yazıcagımıda bilmiyorum her yolu kapattım sunu sormayın olayı anlatamam diye offfffff kafayı yiycem ben seytan diyor yarın git işyerine sabah bekle onu sarıl boynuna bırakma beni herşeye ragmen dediyor ..ama gururm olmaz diyor..........biraz teselli verin tek istegim buu sizden hoşcakalakın