Bugün terk edildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
uzun zamandır aranızda yoktum arkadaşlar...işlerden fırsat bulamıyordum....ve görüşmedimiz zaman zarfı içinde hayatımda cok sey degişti.. aşık oldum ve gercekden sevdimm..ama bugun terk edildimm ve birbirimize saygı duyarak ayrıldık tabi konuşmayı o yaptı ben cagresizve gücsüzce konuşmadan agladım onu dinledimm. konuşması bittinde beni evbe götür diye bilme gücüm vardı sadece..bana nedenini sormayın ayrılma nedednini lütfen ama şunu bilin bizim bir sonumuz olamazdı...ve oda bana sen gencsin ve sonumuzun olmucagını bile bile seni kandıramam dedi ve bitti canım okadar yanıyorki sadece aglıya biliyorumm ve birde sigaramm...sonunuz neden yok diyede sormayın lütfen...ama ben onunla sonum olmucagını bile bile cok mutluydum ve her erkekde ona dair bişey aradım ve bulamadım en yakın kankimde bile ve kardeşimde o cok farklıydıı öldese öle bilirdim onun için ve halada benim için öylee..öyle bir cıkmazdayımkii tek dşündügüm ölmeyi cok istiyorumm ben onsuz bu hayatı sürdüre bilicegimi sanmıyorum...

aslında ne yazıcagımıda bilmiyorum her yolu kapattım sunu sormayın olayı anlatamam diye offfffff kafayı yiycem ben seytan diyor yarın git işyerine sabah bekle onu sarıl boynuna bırakma beni herşeye ragmen dediyor ..ama gururm olmaz diyor..........biraz teselli verin tek istegim buu sizden hoşcakalakın

onu bunu sormayın dıyorsun nasıl derdıne derman olalım????

canım sanırım evliydi sevgilin..
öyle yada değil ölmeyi istemen inanılmaz saçma.insanlar evlat acısı yaşıyorda allaha isyan etmiyor böyle düşüncelere kapılmıyor.
biraz zamana bırak bazı şeyleri.zaman herşeyin ilacı.düşünmektende vazgeç.güçlü ol biraz kendini kendi düşüncelerine dahi terk etme..

insan acıdan ölseydi dünyada adam kalmazdı.
eminim canınız çok yanıyordur, sızlıyordur ama içiniz küllendikçe yaşamanın güzel yanlarını tekrar görmeye başlayacaksınız.
biraz umut sadece..

Sebep sormayın demişsiniz..
Ama bence her ne sebeple olursa olsun hayattaki hiç bir dert size ölümü düşündürmemeli..:1no2:
Ayağa kalkıp devam etmek zorundasınız..
Bir düşünün insanlar ölüm acısı yaşıyorlar,yine de hayata sımsıkı sarılıyorlar..
Bir tek ölümün çaresi yok bu dünyada.:delphin:

insanlar canlarını, annelerini,babalarını,evlatlarını kaybediyorlar toprağın altına gömüyorlar....

kadınlar senelerce emek verdikleri evliliklerini bir mahkeme salonunda bitiriyorlar...

herkes kaybettiği sevdiği için ölümü seçseydi nüfus artmak yerine sürekli gerilerdi herhalde...

Sorun ne olursa olsun, karar ne olursa olsun insanoğlu herşeye alışıyor...Mutluluğu da , acıya da, ölüme de, ayrılığa da....

Sonunuz yoksa sakın geri dönmek gibi bir hata yapma...Hayat herşeyiyle güzel, yeterki boşlukların yerini doldurmayı bil...O boşluklarda boğma kendini

Seni anlıyorum.İnsanın severken ayrılması zor gelir tabiki. Bu şekilde üzülmen çok normal.Bunda anormal hiçbirşey yok. Ancak biraz mantıklı düşünmeni istiyorum.bana kalırsa bu süreci ancak mantıklı düşünerek aşabilirsin.
Sonumuz yoktu diyorsun.Ve seni bile bile kandırmak istemem dedi diyorsun.Bak işte,karsındaki adam sana dürüstçe, mertçe davranmış.İnan bunu yapmaktan aciz o kadar çok insan var ki.
Şu an seviyorken vazgeçmek zor gelebilir ancak sonu olmayan bi ilişkiye daha fazla bağlansaydın, şimdi üzüldüğünden çok daha fazla üzülebilirdin. Yaşadıklarını,şartları, koşulları bilemem.Bunları en iyi sen bilirsin, ama bazen uygun bi yerde durmak, zarardan dönmek en iyisidir. KEndini terk edilmiş olarak da değerlendirme. Ortada anladığım kadarıyla karsı tarafın mantığıyla aldığı bir karar var. Bence sen de biraz mantıkla görmeye çalış.

Ölmeyi istemek nedir?

Yaşamayı sevmeyi öğrenin dünya bir erkek ekseninde dönmüyor...

Uyari:
Konunuzun basligini mesajiniz icerisinde gecen ve icerigine uygun olan sekilde degistirdim. Lütfen mesajlariniz icinde de o icerikte vurgulama yapmayalim.

benim yaşadığıma çok benzer bir şey anlatıyorsun.
ben de terk edildim. deli gibi aşıkken.
konuyu tam olarak bilmediğim için bir yorum yapamıyorum, sadece şunu söyleyim
gidip boynuna sarılıp ben sana geldim-seni seviyorum desen de bir şey değişmeyecek.

ben yapamadım, sen yap.
sessiz sakin bekle..
gelirse gelir.. gelmezse de sürün ama içinde sürün..
ben üç ay boyunca deliler gibi aradım. intihar ettim. iki kere hastanelik oldum.
olmadı işte. olmayınca olmuyor.
sonra o dört ay sonunda bana dediki
sessiz kalsaydın-bekleseydin.. belki dönebilirdim dedi..
belki seninki de böyle olur.
inşallah döner..
ölümü düşünme diyeceğim ama bunu deme hakkı olan son kişi benim.
sevgilim son yanıma geldiğinde bıçağı çıkardım al kes dedim,öldür dedim.
ki hala da beni biri öldürmek istese neden diye sormam. iyilik yapmış olur bana..
neyse ben çok uzun anlattım. kendi sorunumla boğdum sanırım..
sessiz kal tek önerim bu..

evet arkadaşın dediği gibi sanırım sevgilin evliydiki bukadar imkansız bi aşk yaşıyodunuz..
nys aslı konuya gelelimm..
canım kimse için canından olmaya değmez,
bence kendini toparlamalısın ve onu unutmaya çalışmalısın,
evet kolay değil bende çoook iyi bilir bunu,
ama yapacak bişey olmadığını görünce sende unutacaksın zaten,
eminim yaşın daha gençtir bırak böyle dertleri yaşamaının keyfini çıkarrr
üç günlük dünya sevgiler..öptümmmhihoyyyt

bende yaşça cok buyuk bırı dıye dusundumm
kımse ıcın ölmeye degmezz
önemlı olan sensiiin

canım bize bu canı veren Allah almasını da bilir ne demek ölmek istiyorum bence öyle bir lüksümüz yok bu hayata belli amaçlarla geldik ne olursa olsun yaşamak durumundayız ta ki bizi yaradan yanına almak istediği güne kadar...
bence bir an önce toparlanmaya bak önünde koca bir hayat var Allah bilir kimleri seviceksin ilerde sevmem deme sakın çok gördüm ben büyük konuşanları..
ayrıca bu dünyada kimse acıdan ölmüyor Allah kuluna çekemeyeceği acı vermez doğru olduğuna inanıyosan yoluna bak derim ben arkana dönme...

Bende ya yaşı büyük,ya da evli diye düşündüm,ama eğer evliyse sevindim bitmesine,bunu genel olarak söylüyorum üzerinize alınmayın,genel bir uyarı sadece;ama lütfen evli erkeklerin peşini bırakın bekar kızlar,o erkeklerini eşlerinin ahları öyle bir tutar ki feleğinizi şaşırırsınız..Sana da şunu söyleyeyim dünya erkekler için dönmüyor hakkında hayırlısı değilmiş demek ki,bi de bu yönünden düşün devam etseydi belki herşey daha kötüye gidecekti,seven biri için kolay değil biliyorum bizler de yaşadık ama inan sadece 1-2 ay ağlarsın,sonrasında çoktaan unutmuş olursun merak etme...Umarım herşey lehine gelişir...a.s.

Sonunuz olamayacaksa bu acı eninde sonunda yaşanacak !!! En iyisi daha da bağlanmadan, incinmeden ,incitmeden ayrılmak değil mi sositososito

Şimdiki üzüntünü anlıyorum ama ölüm lafı yakışmıyor cnm , insanlar aldatılıyor, çaresiz hastalıklara yakalanıyor, en büyük acı evlat acısı derler onu yaşayanlar var :1no2:

Sence senin derdin ölümü düşünmek için çok hafif kalmıyor mu yasakkelime

Son düzenleme:
birçok arkadaşında tahmin ettiği gibi sevgilinizin evli olduğunu sanıyorum bende..

sormayın demişsiniz... sormayacagım ben sebebini...

eğer evli bir erkekse ve ayrıldıysanız çok iyi olmuş diyeceğim...

burda hergün aldatılan evli kadınlar, yıkılan yuvalardan açılan konuları okurken kusura bakmayın sizi teselli edemeyecğim...

yanlış anladıysam da ayrıca özürdilerim..

birçok arkadaşında tahmin ettiği gibi sevgilinizin evli olduğunu sanıyorum bende..

sormayın demişsiniz... sormayacagım ben sebebini...

eğer evli bir erkekse ve ayrıldıysanız çok iyi olmuş diyeceğim...

burda hergün aldatılan evli kadınlar, yıkılan yuvalardan açılan konuları okurken kusura bakmayın sizi teselli edemeyecğim...

yanlış anladıysam da ayrıca özürdilerim..

noktasına virgülüne katılıyorum

sonu yoktu demişsin sonunda mutluluk yoksa bir ilişkinin yada engeller aşılamayacak boyuttaysa o zaman bir an önce bitmesi daha :delphin: iyi hep söylediğim bişey vardır hergün ölmektense bi kere ölmek daha iyi....

Eeeeehhhhhh onu sormayin,bunu sormayin neden derdinizi anlattinizki ozaman?size nasil yardimci olunabilirki bu durumda ilginc....

Evet bencede ya evli birisi yada yasca sizden cok buyuk birisi.....

Aklinizi basiniza toplayin tek diyecegim....

Son düzenleme:
Back
X