Bugun Test Yaptim

inşallahh inşallahhh sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh şuanda insanın yaratılışını izliyorum

kızlar selam bende beklemedeyim hiç belirtim yok yaaaaa 6.cı gün transferi yapıldı bugün 4.günüm acaba erkenmi yokmu yoksaaaaaaa bu seferde......yada test yapsam erkenmi

Son düzenleme:
valla canım transferden sonra kaçıncı günüm oldugunu bilmiyorum mart 14 te transfer oldum ben 10 gün sonra 24 martta öğrendım hamile olduğumu bu pazartesı 6.haftaya gireceğim tahmını canım bakalım kalp atışlarını görmeye gidecegız inşallah bu pazartesi

kızlar selam bende beklemedeyim hiç belirtim yok yaaaaa 6.cı gün transferi yapıldı bugün 4.günüm acaba erkenmi yokmu yoksaaaaaaa bu seferde......

canim benim bugun 11. gunum transferden sonra ve bomba gibiyim :lepi:lekelenme disinda zerre kadar belirtim yok. 0! sadece ilk birkac gun belim agridi o kadar.

yok canım yaa belırtı bişey olmuyo ki bende böyle düşüncelere kapılmıştım arkadaslar kasık aüğrısından bahsediyodu bende ağrı sızı hiç bişey olmadı ve suan hamileyım takılma bunlara

valla canım transferden sonra kaçıncı günüm oldugunu bilmiyorum mart 14 te transfer oldum ben 10 gün sonra 24 martta öğrendım hamile olduğumu bu pazartesı 6.haftaya gireceğim tahmını canım bakalım kalp atışlarını görmeye gidecegız inşallah bu pazartesi

hmm epey olmus senin. insallah ikisinin de minik kalp atislarini duyacaksin canim. ne heyecanli hihoyyyt

aynen arkadasın dediği gibi ilk birkaçgun benımde belım ağrıdı zaten transfer sırasında da çok ağrımıştı sıkısık oluyoz ya tuvalete ondan çok ağrıdı sırtım belım sonrada gectı zaten .3.günü ayaklandım hemen .7.günüde dışarı çıktım .ama bende çok şükür bi lekelenme olmadı tedavım süresınce lekelenmem olmadı benım

evet canım yaa sorma çok heyecanlıyım fazlada kendımı kaptırmak istemiyorum sonradan üzülmemek için neler okuyoruz buradan yaa ozaman diyorum allah verecekse hayırlı sağlıklı versın tek yada ikiz farketmez birde kalp atışlarını duysam ozaman dahada sevıneceğim bakalım hayırlısı canım

tebrikler tatlım çok sevındırııcı bi haberr .. Allah tamamına erdirsin..

Kızlar idrarla yapılan gebelik testini transferin hangi günü yapmak olur yani eğer hamilelik varsa kaçıncı günü belli olur ıdrar testinde?

Doğacım benim testime daha çooookk vvar bu gün henüz ttransfer dahil 4 günüm ıhıhı..
Sadece merak etti..

Doğacım benim testime daha çooookk vvar bu gün henüz ttransfer dahil 4 günüm ıhıhı..
Sadece merak etti..

en erken transferden 9 gun sonra yapabilirsin. ama 10'a kadar beklesen iyi olur. bir de sabahki ilk idrarini kullanmalisin. hcg daha yogun oluyor.

Back
X