- 25 Eylül 2025
- 287
- 70
- 13
- Konu Sahibi kardelen343427
Merhaba kızlar transfer oldum öğlen az önce lavaboya gittim peçeteye kahverengi leke geldi korkuyorum başına gelen var mı normal mi degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal lekelenme olabilir dediler bana da sıkıntı yokMerhaba kızlar transfer oldum öğlen az önce lavaboya gittim peçeteye kahverengi leke geldi korkuyorum başına gelen var mı normal mi degil mi
normal lekelenme olabilir dediler bana da sıkıntı
Teşekkür ederim bende bi an korktum öyle görünce içimi rahatladı çok sağolnormal lekelenme olabilir dediler bana da sıkıntı yok
Canım nosnormallll bu. 3 gün boyunca geldi benden endişe etme katatere dolayı kılcal damarlara bağlı geliyorMerhaba kızlar transfer oldum öğlen az önce lavaboya gittim peçeteye kahverengi leke geldi korkuyorum başına gelen var mı normal mi degil mi
Kaç tane transfer yaptırdınız acabaMerhaba kızlar transfer oldum öğlen az önce lavaboya gittim peçeteye kahverengi leke geldi korkuyorum başına gelen var mı normal mi degil mi
Kaç tane transfer yaptırdınız acabilj
2 taneKaç tane transfer yaptırdınız acaba
Günaydın bende çok korktum ama artık endişe etmeyecem stres oluyorum küçük bişeyde yüzümde bile sivilce çıktıCanım nosnormallll bu. 3 gün boyunca geldi benden endişe etme katatere dolayı kılcal damarlara bağlı geliyor
Etme etme ferahla rahat geçir canım. Normal bunlarGünaydın bende çok korktum ama artık endişe etmeyecem stres oluyorum küçük bişeyde yüzümde bile sivilce çıktı
Teşekkür ederimEtme etme ferahla rahat geçir canım. Normal bunlar
İnşallah sizin pozitifi sizinde benim gibi endişe olmuş yine lavaboda kahverengi lekeEtme etme ferahla rahat geçir canım. Normal bunlar
Hahaha işte yaşadığımdan dolayı diyorum ya. Daha başlamadan bitti mi ki felan diye düşünmeler stresten komaya girmeler. Şimdi kan sonucumu bekliyorumİnşallah sizin pozitifi sizinde benim gibi endişe olmuş yine lavaboda kahverengi lekedelirmem inş
![]()
Hahaha işte yaşadığımdan dolayı diyorum ya. Daha başlamadan bitti mi ki felan diye düşünmeler stresten komaya girmeler. Şimdi
Ay inşallah güzle haber alırsınız pozitiftir güzel haberlerini bekliyorum az öncede idrar da düştü sandım embriyo taktımHahaha işte yaşadığımdan dolayı diyorum ya. Daha başlamadan bitti mi ki felan diye düşünmeler stresten komaya girmeler. Şimdi kan sonucumu bekliyorum
Aminn. Bekleyen herkese iyi haberler ulaşsın inşallah. HahahahAy inşallah güzle haber alırsınız pozitiftir güzel haberlerini bekliyorum az öncede idrar da düştü sandım embriyo taktım![]()
5.gün 2 embriyoAminn. Bekleyen herkese iyi haberler ulaşsın inşallah. Hahahahgitti psikoloji desene. Kaçıncı gün embriyosuydu canım
Evet benimde hassasmış işlem sırasında söyledi ama kahverengi olunca endişelendimBenim transferlerim epey kanamalı olmuştu, hassas bir bölge olduğu için tahriş oluyor maalesef. Doktorum normal olduğunu söylemişti.
Merak ettim güzel haber aldınız inşallahHahaha işte yaşadığımdan dolayı diyorum ya. Daha başlamadan bitti mi ki felan diye düşünmeler stresten komaya girmeler. Şimdi kan sonucumu bekliyorum
Henüz çıkmadı canı. BekliyoruzMerak ettim güzel haber aldınız inşallah
Ayyy inşallah pozitif haberini vereceksinizHenüz çıkmadı canı. Bekliyoruz
Pozitif geldi elhamdülillahAyyy inşallah pozitif haberini vereceksiniz![]()