• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün transfer oldum peçeteye kahverengi leke geldi korkuyorum

Ayyyyy çok sevindim maşallah sağlıkla gelsin bebiş🥰🥰tekrar üst üste test yapıyor musun ayyy artık bana da bu aşamada ne yedin ne içtin yazarsan çok dua ederim darısı bana💐🥰
Bitirdim bugün sabah gitmeden yapmıştım ☺️amin inşalllah. canım öyle uzun uzun yatış yok bütün ilaçları nerde olursam olayım dakikası dakikasına aldım ilk 2 gün çok zorlamadım kendimi sonraki günler bulaşık yerleştirme tezgah silme gibi işler yaptım ev süpürmedim silmedim. Ayrıca af edersin ağır kabızlık geçirdim çok ıkınmak zorunda kaldığım zamanlarda çok korktum bişey oldu diye yani kendini kasmadan güzel bi süreç geçirmeye bak. Uzun süreli oturma yatma rahme kan akışı için önemli. Her sabah 2 yumurta haşlaması çiğ fındık çip badem muz yedim çorbasız akşam öğünü olmadı. Transferin 9.günü lekelenmem oldu eğer arada olursa endişe etme.

merhaba kızlar benimde transferimin 8 günü bugün dün test yaptım çok silik çıktı korkuyorum Salı günü kan verecem ya

Bitirdim bugün sabah gitmeden yapmıştım ☺️amin inşalllah. canım öyle uzun uzun yatış yok bütün ilaçları nerde olursam olayım dakikası dakikasına aldım ilk 2 gün çok zorlamadım kendimi sonraki günler bulaşık yerleştirme tezgah silme gibi işler yaptım ev süpürmedim silmedim. Ayrıca af edersin ağır kabızlık geçirdim çok ıkınmak zorunda kaldığım zamanlarda çok korktum bişey oldu diye yani kendini kasmadan güzel bi süreç geçirmeye bak. Uzun süreli oturma yatma rahme kan akışı için önemli. Her sabah 2 yumurta haşlaması çiğ fındık çip badem muz yedim çorbasız akşam öğünü olmadı. Transferin 9.günü lekelenmem oldu eğer arada olursa endişe etme.seninde

Bitirdim bugün sabah gitmeden yapmıştım ☺️amin inşalllah. canım öyle uzun uzun yatış yok bütün ilaçları nerde olursam olayım dakikası dakikasına aldım ilk 2 gün çok zorlamadım kendimi sonraki günler bulaşık yerleştirme tezgah silme gibi işler yaptım ev süpürmedim silmedim. Ayrıca af edersin ağır kabızlık geçirdim çok ıkınmak zorunda kaldığım zamanlarda çok korktum bişey oldu diye yani kendini kasmadan güzel bi süreç geçirmeye bak. Uzun süreli oturma yatma rahme kan akışı için önemli. Her sabah 2 yumurta haşlaması çiğ fındık çip badem muz yedim çorbasız akşam öğünü olmadı. Transferin 9.günü lekelenmem oldu eğer arada olursa endişe etme.
Şeninde benim gibi ilk iki gün kahve leke oldu mu

Back
X