- Konu Sahibi MasalPrenses
-
dabbeyle kıyaslayınca nasıl acaba 5i izlediniz miSeyrettim fena değildi.
Dabbe güzel beğendim ben de siccine gidicem yarın da emin olamadım o yüzden sordumDabbeyi swyretmeye geldim şimdi çok geç başlıyor.pazartesi gelicem
Dabbe güzel beğendim ben de siccine gidicem yarın da emin olamadım o yüzden sordum
Dabbe nasildiValla benim moralim bozuk bu günlerde ,filmin bir kısmı duygusal bile geldi,ağladım nerdeyse.:)(siccin)
Ben beğendim güzeldi gittikçe iyiye gidiyor başlarda biraz sıkıldım pek olaylar olmadı ama sonradan çok güzel toparladılarDabbe nasildi
Ben beğendim güzeldi gittikçe iyiye gidiyor başlarda biraz sıkıldım pek olaylar olmadı ama sonradan çok güzel toparladılar
Ben konusundan dolayı korkuyorum cin büyü falan inandığım şeyler sonuçta varlığını gerçekliğini biliyorum beni o etkiliyorSiccinde müzik ve makyaj olmasa çok korku yok karşılıksız aşk ekseninde dönen olaylar var yada ben yaşlandıkça artık korkmuyorum.
Bende inanıyorum ama bizle işleri olmaz ki onların onların dünyası ayriBen konusundan dolayı korkuyorum cin büyü falan inandığım şeyler sonuçta varlığını gerçekliğini biliyorum beni o etkiliyor
Elbette ama arada oluyor dye biliyorum yani bu filmlerde de gerçekten alntı deniyorBende inanıyorum ama bizle işleri olmaz ki onların onların dünyası ayri
Canım Dabbe 5 gittim sonuna doğru sıkılıp çıktın.Sonunda ne oldu.enson köyde ki adamla biruere gidiyorlardiDabbe güzel beğendim ben de siccine gidicem yarın da emin olamadım o yüzden sordum
Canım sen tam yerinde çıkmışsın ki ama ondan sonra anlıyordun herşeyiCanım Dabbe 5 gittim sonuna doğru sıkılıp çıktın.Sonunda ne oldu.enson köyde ki adamla biruere gidiyorlardi
Ona bende sinir olmuştum..Arabadan indiler kısmından başla canm.Ama kadının kocasının,arkadaşıyla aldatmasina sinir oldum
Güzel yerde çıkmısim.Peki bu kızdan niye intikam alıyorlar suçu neOna bende si
Aklıma gelenler bunlar merak ettiğin birşey varsa sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?