Ocak 7 tup bebek tedavim basladi.hersey seriven gibiydi.2 yil hamile kalamadi.esimde varikosel ameliyato oldu dedik inda sorun var.neyse ameliyat oldu 4 5 ay denedik tekrsr olmadi.kadin hastaliklarinda gezmedigimiz doktor kalmadi.sonra muaynede cikolsta kisti gebe kalmami engelliyordu laproskopi ile ameliyat oldu.5 6 ay beklesik denedik yine olmadi.sira geldi tup bebek deneyimine.7 ocakta koca bir ton ilaclarimla eve geldim 23 ocakta transferim oldu.ve gebe kaldi.ikiz bebekle.10 gun icinde hafif kanamam geldi hastaneye yattim.birini kaybetttim.tutunamadi.digeri ise cok saglam yerde buyumeye devam.ediyordu.bu arada calismaktaydim hocam 90 gun rapor verdi.surekli.takipteydim.ewim bana oyle guzel bakiyordu ki annanaslardan tut balik yemekleri proteinler.cok iyi bskti bana.anlatamam.bu tarihten 10 gun once 2 li taramam vardi.kontrole gittim hoca hersey cok iyi guzel cocuk saglikli hatta ilerde buyuyor dedi.cinsiyetini de belirledik.adini BADE koymaya karar verdik.bu arada da ise basladim agir da calisiyorum fakat beni dinlendiriyorlar.6 gun calisti..sonrasinda aksam ustu hicbirsey yokken aksam 9 da suyum bosaldi.15 hafta 1 gunluk gebeydim.hemen hastaneye yattim.hoca bakti ultrasonda bu cocuk buzuzmus sıkışmış suyu azalmis baya.hemen ystirin igneler vurulmaya baslandi.dedi ki.hoca wc yatakta yapacak kalkmasi yasak dedi.suan hala hastanedeyim.artik bugun karar gunu.hocam dun aksam geldi.sivima bakti yukselmemis.kalp atisi var dedi.bana sorarsaniz bu cocukta amotamit kromozonlarinda sorun vvar.yoksa durduk yere su gelmez dedi.aminyom sivim suan yok denecek kadar az.7 gundur de kizim iximde kordondan besleniyor.hocam ultrasonda gormemiz icin su vermemiz lazim diyor.saat 12 kadar mudddet verdi.ne yapayim.bu cocuk engelliyse zor olacak yazik bu dunyaya getirmek ona da bana da zor olacak.yazik olacak.allak bullak.oldum.hersey ne guzeldi.kiyafetler aldim hamile.guzel guzel giyinmeye baslamistim.nazara geldim.o suyun foş diye aklimin ucundan gecmezdi.cok uzgunum