Bugun ya ayrilicam ya bende kalacak...

Ocak 7 tup bebek tedavim basladi.hersey seriven gibiydi.2 yil hamile kalamadi.esimde varikosel ameliyato oldu dedik inda sorun var.neyse ameliyat oldu 4 5 ay denedik tekrsr olmadi.kadin hastaliklarinda gezmedigimiz doktor kalmadi.sonra muaynede cikolsta kisti gebe kalmami engelliyordu laproskopi ile ameliyat oldu.5 6 ay beklesik denedik yine olmadi.sira geldi tup bebek deneyimine.7 ocakta koca bir ton ilaclarimla eve geldim 23 ocakta transferim oldu.ve gebe kaldi.ikiz bebekle.10 gun icinde hafif kanamam geldi hastaneye yattim.birini kaybetttim.tutunamadi.digeri ise cok saglam yerde buyumeye devam.ediyordu.bu arada calismaktaydim hocam 90 gun rapor verdi.surekli.takipteydim.ewim bana oyle guzel bakiyordu ki annanaslardan tut balik yemekleri proteinler.cok iyi bskti bana.anlatamam.bu tarihten 10 gun once 2 li taramam vardi.kontrole gittim hoca hersey cok iyi guzel cocuk saglikli hatta ilerde buyuyor dedi.cinsiyetini de belirledik.adini BADE koymaya karar verdik.bu arada da ise basladim agir da calisiyorum fakat beni dinlendiriyorlar.6 gun calisti..sonrasinda aksam ustu hicbirsey yokken aksam 9 da suyum bosaldi.15 hafta 1 gunluk gebeydim.hemen hastaneye yattim.hoca bakti ultrasonda bu cocuk buzuzmus sıkışmış suyu azalmis baya.hemen ystirin igneler vurulmaya baslandi.dedi ki.hoca wc yatakta yapacak kalkmasi yasak dedi.suan hala hastanedeyim.artik bugun karar gunu.hocam dun aksam geldi.sivima bakti yukselmemis.kalp atisi var dedi.bana sorarsaniz bu cocukta amotamit kromozonlarinda sorun vvar.yoksa durduk yere su gelmez dedi.aminyom sivim suan yok denecek kadar az.7 gundur de kizim iximde kordondan besleniyor.hocam ultrasonda gormemiz icin su vermemiz lazim diyor.saat 12 kadar mudddet verdi.ne yapayim.bu cocuk engelliyse zor olacak yazik bu dunyaya getirmek ona da bana da zor olacak.yazik olacak.allak bullak.oldum.hersey ne guzeldi.kiyafetler aldim hamile.guzel guzel giyinmeye baslamistim.nazara geldim.o suyun foş diye aklimin ucundan gecmezdi.cok uzgunum
Günaydın canım yazını okudum korkma merak etme çok geçmiş olsun sana Bol bol dua edicegim ve bütün hamilelere

Saa
Günaydın canım yazını okudum korkma merak etme çok geçmiş olsun sana Bol bol dua edicegim ve bütün hamilelere
saat 9 oldugunda ameliyathaneye inecegi..düsük yapmam icin fitil verildi.o kadar uzgunum.agliyoru. ki.bu dunyaya grtirsem.yasamayacak hic su yok.brn onun gunahina giremem.az once karnimda yasin actim telefonumdan dinlettim.ne kadar aci biliyor musunuz.

Alan da veren de Allah. Kendi tercihinizle sonlandırmayın derim.günah ki kalp atışı varmış ...

Ne yapılabilecekse yapılsın su verilsin denensin edilsin. Eğer olmazsa Allahtan.
Ama siz elinizden geleni yapın.

Saa
saat 9 oldugunda ameliyathaneye inecegi..düsük yapmam icin fitil verildi.o kadar uzgunum.agliyoru. ki.bu dunyaya grtirsem.yasamayacak hic su yok.brn onun gunahina giremem.az once karnimda yasin actim telefonumdan dinlettim.ne kadar aci biliyor musunuz.
Canim diycek söz bulamıyorum çok haklısın Allahım seni korusun

Saa
Siz elinizden geleni yapmışsınız Allah sabır versin:( çok üzücü.. Rabbim birdaha yaşatmaz inşallah. Kendinizi iyice toparladıktan sonra tedavinize devam edersiniz. Melek annesi oldunuz.. Cennette size şefaat edecek böyle düşünün...

Siz elinizden geleni yapmışsınız Allah sabır versin:KK43: çok üzücü.. Rabbim birdaha yaşatmaz inşallah. Kendinizi iyice toparladıktan sonra tedavinize devam edersiniz. Melek annesi oldunuz.. Cennette size şefaat edecek böyle düşünün...
Alan da veren de Allah. Kendi tercihinizle sonlandırmayın derim.günah ki kalp atışı varmış ...

Ne yapılabilecekse yapılsın su verilsin denensin edilsin. Eğer olmazsa Allahtan.
Ama siz elinizden geleni yapın.
Elizden geleni 2.5 yildir yapyik.sen olsan sakat bir cocuk sivisi olmayip gelisemeyen bircok.dunyaya getirir misin ?kalp atisi var ben aldirmak istiyor muyum.her kafafan bir ses.baska doktora gidelim.tamam ama 9 gundur hastanedeyim aramadigim yer kalmadi.ayaga kalkamiyirum.sivi gelecek.diye.cok az denecek kadar sivi var.sivi olmazsa bu cocuk gelisemez.dini inanci yuksek biriyim.bu kulun hakkini neden yiyip neden sakat gelsin.arkadaslar sivi yok.sivi.sivi eklense de o kacak var o deligin kapanmasi lazim.bir sivi vsr o sikilacak edilecek.sonra sivi verilecek.zor bir islem almanya da yapiliyor.hoca arastirdi denemedim hic dedi.ben kobay miyim?bu yuzden benimde psikolojimi anlayin.kizim icin son 15 dk

BADE SENİ SEVIYORUM.CANIM KIZIM.COK SEVINDIRMISTIN BIZI.112 GUN GERIDE KALDI.112 ACIL SERVISTE KALDIK.YAZIK OLDU.BEN HIC ISTEMIYORUM KSLBIN ATIYOR AMELIYATA GIRMEDEN YASİN ACTIM KIZIMA.ACI CEKMESIN DIYE.COK UZGUNUM COOOKKK ARKADDASLAR.ALLAH DOSTUMUN BASINA DÜŞMANIMIN BASINA VERMESIN.COKK ZOR.ALISMAK ZORLBIRAZDAN GENEGIM.INECEK NE GUZELDI SEVIYORDUM.ONU

Elizden geleni 2.5 yildir yapyik.sen olsan sakat bir cocuk sivisi olmayip gelisemeyen bircok.dunyaya getirir misin ?kalp atisi var ben aldirmak istiyor muyum.her kafafan bir ses.baska doktora gidelim.tamam ama 9 gundur hastanedeyim aramadigim yer kalmadi.ayaga kalkamiyirum.sivi gelecek.diye.cok az denecek kadar sivi var.sivi olmazsa bu cocuk gelisemez.dini inanci yuksek biriyim.bu kulun hakkini neden yiyip neden sakat gelsin.arkadaslar sivi yok.sivi.sivi eklense de o kacak var o deligin kapanmasi lazim.bir sivi vsr o sikilacak edilecek.sonra sivi verilecek.zor bir islem almanya da yapiliyor.hoca arastirdi denemedim hic dedi.ben kobay miyim?bu yuzden benimde psikolojimi anlayin.kizim icin son 15 dk
Anladım sonrasında yazdım zaten,yorumları okumadan yazmıştım ilk mesajımı. Siz doğru olanı yapmışsınız. Suyu olmadan elbette gelişemezdi. Üzmeyin kendinizi. Rabbim sabır versin.

BADE SENİ SEVIYORUM.CANIM KIZIM.COK SEVINDIRMISTIN BIZI.112 GUN GERIDE KALDI.112 ACIL SERVISTE KALDIK.YAZIK OLDU.BEN HIC ISTEMIYORUM KSLBIN ATIYOR AMELIYATA GIRMEDEN YASİN ACTIM KIZIMA.ACI CEKMESIN DIYE.COK UZGUNUM COOOKKK ARKADDASLAR.ALLAH DOSTUMUN BASINA DÜŞMANIMIN BASINA VERMESIN.COKK ZOR.ALISMAK ZORLBIRAZDAN GENEGIM.INECEK NE GUZELDI SEVIYORDUM.ONU

canım allah sana sabır versin. bu yaşadığın acıyı inşallah tez zamanda unutur. yeni saglıklı bebek haberi alırsın. :(

Okurken gözlerim doldu. Tarifi imkansız bi acı yaşıyosunuz biz anca üzme kendini, sakin ol falan diye avutmaya çalışıyoruz sizi ama o acıyı yaşayan bilir yüreğindeki sızıyı. Lütfen metanetli olun yavrunuz için, ne güzel söylemişsiniz onu engelli doğurarak günahınamı gireyim diye? En doğru kararı anne baba verir ancak. Rabbim tez zaman da sağlıcakla bi yavru doğurmayı nasip etsin. Rabbim tüm evlatları korusun. Artık bi meleğiniz sizi yukarıdan izleyecek, rüyalarınıza girecek anne ben iyiym diyecek. Acınızı paylaşıyorum Allahım sabır versin diyorum.

Okurken gözlerim doldu. Tarifi imkansız bi acı yaşıyosunuz biz anca üzme kendini, sakin ol falan diye avutmaya çalışıyoruz sizi ama o acıyı yaşayan bilir yüreğindeki sızıyı. Lütfen metanetli olun yavrunuz için, ne güzel söylemişsiniz onu engelli doğurarak günahınamı gireyim diye? En doğru kararı anne baba verir ancak. Rabbim tez zaman da sağlıcakla bi yavru doğurmayı nasip etsin. Rabbim tüm evlatları korusun. Artık bi meleğiniz sizi yukarıdan izleyecek, rüyalarınıza girecek anne ben iyiym diyecek. Acınızı paylaşıyorum Allahım sabır versin diyorum.
Ne güzel söylemişsinin.BADE ŞUAN MELEK.BENİ ÖTEKİ DÜNYA DA KARŞILAYACAK.BİR DAHA KIZIM OLURSA ALLAH DA BUNA NASIP EDER DE BANA VERİRSE YİNE KIZIMIN İSMİNİ BADE KOYACAGIM.ALLAHA EMANET OLUN.HERKES ALLAH SAGLIK SIHHATLİ BEBEK VERMEYI NASPI ETSIN.BURAYA KADARMIS ARKADASLAR.NAPIM.BU DA BIZIM KADERIMIZ.ONUNE GECEMIYORUZ.GUNLERCE YAYAKTA ODAM DA AGLADIM AMA.SUAN BADE KURTULDU DIY MUTLUYUM.EN MUTLU OLDUGUM DA SAKAT DEGILMIS.HOCAM OLE KONUSTUM.AMA PATOLOJIYR GIDECEK ZAMAN SOYLETECEK.AMA GORUNURDE BIRSEY YOKTU.FAKAT AMINYON SIVISI DA YOKMUS.KENDINIZE.IYI BSKIN.BEBISLERINIZE DE.TEKRSR GRBE KALINCA INSALLAH BULUSMAK UMIDIYLE...HOSCAKALIN

Ne güzel söylemişsinin.BADE ŞUAN MELEK.BENİ ÖTEKİ DÜNYA DA KARŞILAYACAK.BİR DAHA KIZIM OLURSA ALLAH DA BUNA NASIP EDER DE BANA VERİRSE YİNE KIZIMIN İSMİNİ BADE KOYACAGIM.ALLAHA EMANET OLUN.HERKES ALLAH SAGLIK SIHHATLİ BEBEK VERMEYI NASPI ETSIN.BURAYA KADARMIS ARKADASLAR.NAPIM.BU DA BIZIM KADERIMIZ.ONUNE GECEMIYORUZ.GUNLERCE YAYAKTA ODAM DA AGLADIM AMA.SUAN BADE KURTULDU DIY MUTLUYUM.EN MUTLU OLDUGUM DA SAKAT DEGILMIS.HOCAM OLE KONUSTUM.AMA PATOLOJIYR GIDECEK ZAMAN SOYLETECEK.AMA GORUNURDE BIRSEY YOKTU.FAKAT AMINYON SIVISI DA YOKMUS.KENDINIZE.IYI BSKIN.BEBISLERINIZE DE.TEKRSR GRBE KALINCA INSALLAH BULUSMAK UMIDIYLE...HOSCAKALIN
Çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin

Back
X