bugünde benim oğlum hasta eşim k.v çağırmış aklım hep onda

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
k.v bazı sıkıntılar yaşadığımızı konularımı okuyanlar bilir.dün gece oğlum ateşlendi hatta burda aynı dertten müzdarip başka bir arkadaşa yorum yaptım sıra bana geldi.sabah eşime dedimmki ilacını kreş çantasına koydum öğretmenini ararım dedim.oda annemi arayım gelsin dedi bende hiç bişey demedim montumu giydim geri döndüm dedimki hayatım çocuk evde annen ile hiç kalmadı durmaz dedim.iyi tamam dedi.iş yerine geldim kreşi aradım öğretmeni daha gelmedi dedi.tekrar eşimi aradım annemi getirdim dedi.diğer telefonuda eve bıraktım dedi.bende aradım annesini napıyo diye tv seyrediyor ama kahvaltı etmiyor dedi.bende dedimki anne tv karşısında kahvaltı etmez masaya oturmaz dedim.valla ben yediremiyorum dedi e neolucak açmı kalsın çocuk dedim ilaç içecek.sen o izlerken bari yedir ozaman farkında olmaz yer dedim tv dalar.valla ne biliyim biraz zor dedi sabır çektim.lafa geldimmi ben kaç çocuk büyüttüm bana akıl vermeyin şimdi de yediremiyorum aklım çocukta.kreşi aradım öğretmeni kızdı neden yollamadınız benimde aklım kalıcak şimdi durmaz o dediki gerçekten öğretmeni oğlumu benden iyi tanır.ne yapıyım dedim durmazsa getirir.bidaha aradım yemiyo dedi sıkıldım diyormuş bende patladım tabi çocuk seni görmüyoki tabi durmaz dedim.uffff Allahım sen büyüksün yarabbim bugün akşam olurmu?

Son düzenleme:
nasıl olsun işte dün kontrole götürdüm daha iyi dedi , ama sabah bırakırken hapşuruyor ve burnu akıyordu . canımm işteyim ama çalışıyormusun diye bi sor hayır bütün gün aklım bebeğimde ... allah hepimizin yardımcısı olsun ... bu arada eşin iyi niyetli olarak zaten ateşli evde dursun , evde daha iyi bakılacagını düşünmüştür , sizin haklı çıkacağınızı düşünememiştir. EŞİNİZE kızmayın bence

eşin yanlış yapmış,durumu bilirken ne gereği vardı da annesini getirdi

Bence esiniz iyi yapmis
en azindan evde dinlenir

Yememesinin kayinvalide ile ilgisi yok
hastayken cocuklar zaten dogru duzgun yemezler
zorlarsa da kusar...

eşim çok anlayışlıdır başka biri olsa bırakma diye kıyameti koprtırdı.bende bir okadar anlayışlıyımki annem gelsin dediğinde sesimi çıkarmadım.ama ben okadar yoruldumki herşeyden eşim ile tartışmaya halim bile yok.ihanet olmadığı sürece hayatımda asla başkası için tartışmam,huzurumun kaçırılmasına da izin vermem

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun arkadaşım çocuk olunca herşey altüst oluyor işte..

şu erkeklerin bazen iş güzarlıkları tutuyor. anne çocugunu daha iyi tanır ne zaman ne ister kimle olmak ister billirler..
hasta olduğu için iştahı olmadığından belkide yemek yememiş olabilir. ilerki saatlerde yiyecektir elbette...

inş. sorunsuz ve sıkıntısız bugün akşamı eder çocugunuz ve siz...

Son düzenleme:
eşin yanlış yapmış,durumu bilirken ne gereği vardı da annesini getirdi

önceden küçüktü hasta olduğu zaman çağırarak zorla getiriyorduk k.v ,ama şimdi büyüdü çocuk yüzünü görmüyorki sokağın ucunda oturuyor belki 3 ay çocuğu görmediği oldu.bu çocuk illaki artık durmıycak

cok gecmıs olsun azmı cektık bu hastalıklardan ınsanın ıcı gıdıyor yaslanıyor hakkaten.ıyılesene kadar huzur yok annelere.benım merak ettıgım su cocugunuz hasta orda baska cocuklarda var goturursenız ayrı odadamı duruyor yazık dıgerlerıne bulasır.bunu dusunun en azından atlatana kadar kv katlanın yapacak bısey yok.allah sabır versın kv konusunda

başka oda değil ama 18 aylıktan bu zamana kadar öğretmeni baktı.benden çok da iyi tanıyor.sabah aradığımda hepimiz hastayız dedi.yollayın dedi.öğretmenine çok güvenirim her konuda ateşlendiğinde yada hastalandığında beni arayıp gelin çocuğunuzu alın hasta demedi ılık duşunu aldırır,sirkeli su yapar gerekirse diğer çocukları yardımcısına bırakır oğluma bakar o derece .aksi bir durum olsa yolla demez

Bence esiniz iyi yapmis
en azindan evde dinlenir

Yememesinin kayinvalide ile ilgisi yok
hastayken cocuklar zaten dogru duzgun yemezler
zorlarsa da kusar...

Bencede iyi yapmış.
Kreş ortamı ne kadar rahat olursa olsun ev gibi olmaz.
Kreşte arkadaşlarıyla oynar,koşturur,durduramazsınız.Bu tarz hastalıklar dinlenmeyle geçer.
Çocuğunuzun diğer çocuklara hastalığını bulaştırmasıda cabası.
Kayınvalidenizi arayıp ilaç vermek için ufak tefek bişeyler yedirmesini,gerekirse en sevdiği yiyeceği yapmasını söyleyin ve kafanız rahat olsun bence.

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin yavrunuza...
siz oğlunuz için üzgün olduğunuzdan gerginsiniz ama sakineşmeye çalışın ..
evde en azında koşup zıplayıp terleyemez daha çabuk iyileşir..
iyi yönlerini düşünmeye çalışın acıkınca elbet yer bişeyler

Cok cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorim bebegim hasta olunca ise gidemiyorum bile.. Ama bencede en iyisi evde olmak koltukta yatar tv izler dinlenir.. Bencede kayinvalideni ara hafif seyler yedirsin ve versin ilacini ve zaten en en e onemlisi cok icmek su veya hafif icecekler caylar.. Bence biraz rahat olmaya calis Allah acil sifalar versinn

Öncelikle geçmiş olsun :26:
Hatayı eşinde buldum.Seni dinlememiş.
Kreşte açılırdı hiç olmazsa.
Öğretmeni ilgiliymiş ne güzel.
Hiç değilse yedirir ilacı da içirirdi.
Hiç kalmadığı durmadığı birinden yemiyordur belki de..
Başka biri gelip bakamaz mıydı evde.?
Evde olması iyi dinlenirdi ama durmadığı birine bırakmak olmamış.

Severek yediği birşey yok mu hiç.?
Onu yapıp yedirse kayınvaliden.
Birkaç lokma dahi yese kardır.
İlaacını içer neticede.

geçmiş olsun canım,sen çalışırken çocuğunun hasta olması ne demek iyi bilirim..

ama bence eşin doğru olanı yapmış,kreşe göndermemekle iyi etmişsiniz.bu gibi durumlarda kalabalık ve kapalı ortamlara girmesindense evde tek bakılması daha iyi olur.

k.validenle ilgili endişelerini anlıyorum ama sonçta babaannesi yabancı biri değil.

çocuklar yayla çorbasını çok sever,eğer seninki de seviyosa k.validen yapsın onu yer belki.ama biliyorsun hastalık döneminde çoğu çocuk iştahsız oluyor zaten.

Eşin çocuğunu tanıyorsa yapmasa iyi olurmuş böyle bir şey.. ama çocuk hastayken ben de ev ortamında olmasını isterim iç huzurum için.. kendi yatağında, kendi oyuncaklarıyla…eşin de belki bu yönden yaklaşmıştır. Ve hepimiz de biliriz ki çocuk hastayken yemek yemesi zulümdür. Kızım hastayken günlerce bir iki damla sütle durduğunu bilirim. Bence çok kızmayın, ihtiyacı olsa zaten yer. Huysuzlanmıyorsa ağlamıyorsa ve sizin de kadınla sorununuz yoksa bırakın kalıversin nolacak.

oğlum geçen seneye kadar öksürük olduğunda iğnesiz antibiyotiksiz düzelmemişti.hatta 6 şşe antibiyotik kullandığımızı biliyorum sadece 1 kış ta yazın tatile gittik yine öksürüğe yakalandı orda bir dr götürdük acile adam dediki benical şurup veriyorum antibiyotiğe gerek yok dedi dr bey ben çocuğumu biliyorum düzelmez dedim.neyse geldik eve 3 gün kullandım geçti .bu senede sadece ilaç olarak benical kullandım çok şükür daha antibiyotik kullanmadım.sürekli bronşit oluyor çocuk bu ilaç süper ötesi bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…