Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

şaka mı ya gelip yanına mı yattı tam boğmalık
Evet ben de daha bi kaç günlük evliyim neye uğradığımı şaşırmıştım sinirden dişlerimi sıktım yataktan hızlıca kalktım niye yattın diyemedim ben de dedim annemin yanında bile yatmam diye o kadar manyaklıkları var ki oraya gittiğimde bana sürekli diyodu burda kalın gitmeyin sen bi yanımda yat oğlum bi yanımda diyodu. Olur mu öyle şey deyince sen yanımda yat oğlum karşı koltukta yatsın o zaman demişti. İşin kötü yanı bunun gibi milyonlarca saçmalığı oldu tanıdığımdan beri bi mantıklı hareketi yok ama eşim hala annemi sevmiyorsun annemle iyi olmak zorundasın demişti geçenlerde. Ona garip gelmiyor bu durumlar ama beni çok etkiledi hep aynı evde yaşama korkusu var o durumda 1 gün bile kalmayıp gitmeyi düşünüyorum da şimdi de eşimle aramız hiç iyi değil ben annesinin verdiği sıkıntıların çok etkisinde kaldım

Ben annemin yanında yatmış insan degilim rahat rahat üç tartışmalarına girmem ama Ne münasebet der giderdim
Onu söyledim aylarca annemi görmüyorum gittiğimde gene de öyle yanına yatiyim sırnaşiyim öyle şeyler yapamıyorum hatta keşke biraz daha çok sarılsam anneme böyle yakınlık gösterebilsem ama odunum malesef. Kaynana hayatıma girince annemin kıymetini çok acı bi şekilde anladım başta kızım gibi görüyorum gelinim değil dedi ama akli dengemi bozacak izin versem keşke gelini gibi görse de büyüklüğünü bilse hiç sinirimi bozmasa

Evet ben de daha bi kaç günlük evliyim neye uğradığımı şaşırmıştım sinirden dişlerimi sıktım yataktan hızlıca kalktım niye yattın diyemedim ben de dedim annemin yanında bile yatmam diye o kadar manyaklıkları var ki oraya gittiğimde bana sürekli diyodu burda kalın gitmeyin sen bi yanımda yat oğlum bi yanımda diyodu. Olur mu öyle şey deyince sen yanımda yat oğlum karşı koltukta yatsın o zaman demişti. İşin kötü yanı bunun gibi milyonlarca saçmalığı oldu tanıdığımdan beri bi mantıklı hareketi yok ama eşim hala annemi sevmiyorsun annemle iyi olmak zorundasın demişti geçenlerde. Ona garip gelmiyor bu durumlar ama beni çok etkiledi hep aynı evde yaşama korkusu var o durumda 1 gün bile kalmayıp gitmeyi düşünüyorum da şimdi de eşimle aramız hiç iyi değil ben annesinin verdiği sıkıntıların çok etkisinde kaldım
Sende o zaman bidaha öle söylerse sen oğlunla yat ben odamda yatarım de ve bunu yap eşin de belki bi zaman sonra anlar ne demek istediğini eşin yokken de annesine söyle ben kendimi evlenmiş hissetmiyorum diye açıkca konuş yani

Sende o zaman bidaha öle söylerse sen oğlunla yat ben odamda yatarım de ve bunu yap eşin de belki bi zaman sonra anlar ne demek istediğini eşin yokken de annesine söyle ben kendimi evlenmiş hissetmiyorum diye açıkca konuş yani
Yok ya ne yapsam boş annesine de oğluna da. İstiyorlar ki her türlü saçmalığını görmezden geliyim.bize gelip sürekli yatılı kalıyordu ev çok yakın hiç bi sebebi yok keyfi kalıyordu hiç bir dakika bile susmuyordu gecenin bi yarısı dan diye odaya dalıyordu benim sinirlerimin artık kaldıramayacağı şeyler yaptı yatılı istemediğimi eşime defalarca dedim en son bi eve taşındık 2.günden aramaya başladı yemeğe çağıracak mısınız diye. İstemedim eşim 4.gün aldı geldi ben hem hamile hem küçük çocukla ne eşimden ne kimseden yardım almadan evi yerleştirmeye çalışırken hanımefendi hem her gün eşimi çağırdı gel çay içelim diye hem 4.gün yatılı kalmaya geldi. Eşimle kavga çıkardım ben bu haldeyim hiç düşünmüyosunuz beni diye. İkisi o gün aynı odada yattı. Sonra yine hiççç bi şey olmamış gibi devam ettiler. Ne yapacağımı bunlara nasıl davranacağımı hala da bilmiyorum sonn derece uzak soğuk davranıyorum sadece

Düğün günüm kuafordeyim kadin gelin başımı yapıyor görümcem çıktı geldi hadi beni hazirla diyor kadina abla bi dur ben varim gördüğün üzere yok randevusu varmış da Hey allah im bide trip atip gitmisti :KK70: benim oldugum kuafore o gun o saatte niye randevu aliyosun ki :KK48:

yasaklarda esim koye goturdu 3 gun sevgili kv hic yiyemedigimi bildigi halde kendi kaldigi evde ciger pisirip sucelige de gotur demisti bende diger evde ekmek dahi yok gun bitirdim allahtan biskuvi almisi。 benim bildigim bi evde yemek yapilir birlikte yenir keske kizim gel deseydi birlikte yapsaydik 3 gun ekmek ve biskuvi ile gecti cok zoruma gitti be

yasaklarda esim koye goturdu 3 gun sevgili kv hic yiyemedigimi bildigi halde kendi kaldigi evde ciger pisirip sucelige de gotur demisti bende diger evde ekmek dahi yok gun bitirdim allahtan biskuvi almisi。 benim bildigim bi evde yemek yapilir birlikte yenir keske kizim gel deseydi birlikte yapsaydik 3 gun ekmek ve biskuvi ile gecti cok zoruma gitti be

Siz niye giderken kendinize alışveriş yapmadınız ki ondan beklediniz.

Siz niye giderken kendinize alışveriş yapmadınız ki ondan beklediniz.
cunku esim ben aldim dedi aldiga peynir zeytin。 beni aksam alip gittiklerine gore evdede yiyecek olur sandim。 bizde yemek birlikte yapilir birlikte yenilir ne bileyim sessizce obur tarafta yiyecejlerini ondan bekledigimden degil peynir zeytin de ekmekle yeniyo gecenin 10 unda timtikir eve go turmusler en buyuk hata esimde zaten。 ama birlikte yenilen yapilan sofraya alisigim ben。oyle bekledim huylarini bilecek kadar uzun sureli evli degilim。 ogrendim ama simdi

Düğün günüm kuafordeyim kadin gelin başımı yapıyor görümcem çıktı geldi hadi beni hazirla diyor kadina abla bi dur ben varim gördüğün üzere yok randevusu varmış da Hey allah im bide trip atip gitmisti :KK70: benim oldugum kuafore o gun o saatte niye randevu aliyosun ki :KK48:

E sen da başka güne alsaydın. Hatalısın gelin hanım :D

Kayinvalidem evliligimizin ilk sabahi oğlum senden soğuyabilir dedi. Biz 2 düğün yaptık erkek düğünü öncesi eltim sen boşanmayacak mısın dedi. Onlar farklı ülkenin vatandaslari aralarinda bir Türk benim dışlanmak kelimesi hafif kalır yani. Ama ben naptım kendi kendimi yedim sadece 😅 hala da yiyorum bu yüzden evlenmeden önce insanlara çok tevazu göstermemek gerekmiş.

Yanlış anlamazsaniz birsey merak ediyorum hep aklimda, siz belirtince sormak istedim. Bazi aileler hep akrabalarla evleniyor, yani ailede kardeslerin cocuklari, amca cocuklari vsvs. Merak ediyorum hepsi mi aşık oluyor yada bu ne amaçla? Yani şunun için merakım aslında çocukların Allah korusun sakat kalma riski var akraba evliliğine bu istek neden?

Back
X