Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

iğrenç bi insansın
Sende çok terbiyesizsin, haddini bil. Noldu sana ne dokundu. Benimle mi oturup kalkıyorsun da iğrençmişim.
Ayrıca onun bunun çocuğuna laf söyleyenler kendi çocuklarından çekiyorlar işte. Öyle her ağzına geleni söyleyen başına gelenlerden kendi sorumlu işte. Allah bu kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Benim canını yakmaya çalışırken kendi canları yandı. Korkma öyle büyük hastalık değil.

Yeni evliyim, kimseye anahtar vermemek konusunda netim. 😀 Kayınvalidelerde oturuyoruz, görümcem falan da var. 😀 Güya bana, anahtar birine verilsin her türlü hal var konulu şiiri okuyor. 😀 Görümcem tatildeymiş de evine su basmış da açmış kv hemen girmiş, anahtar olmasaydı naparlarmış onları anlatıyor. 😀 Eşimde konuya vakıf, ya anne ablam neden kaynanasına vermedi anahtarı da sana verdi diye sordu. Tamamen pisliğine. 😀 Kayınvalide cevap verdi, kaynanası uzakta oturuyor onun diye. Uzun bi sessizlik oldu. 😀 Görümcemin kaynanasının, kv nin karşı komşusu olması dışında hiçbir sorun yoktu 😀😀😀
Sesli güldum😂😂😂

Benim ilk kızım doğduğunda azgoren görme engelli doğdu nerelere götürelim diye sasip doktor doktor gezerken bebek görmeye gelen kaynanam senin yüzünden diye beni suçladı senelerce salak gibi vicdan azabı çektim nasıl ruh halindeysem,sonradan öğrendim ki eşimin tarafında hem yürüme sorunu olan ağır engelli ve görme engelli kişiler var,kızım boyuma geldi hala dediğini sindiremiyorum ,gerekli testleri yaptırdık genlerin birinde sorun var ondan kaynakliymis çocuğun görme engelli olması şimdi bir tahlil sonucunu bekliyorum eşimin mi benim mi taşıyıcı olduğumuza dair yüzüne aticam sonucu,eşim daha bu sonuç çıkmadan zaten bende çıkar deyip duruyor sustursaydin aileni dedim bende ona.

Arkadasim var saglik personeli
Çocuğunda gelişimle ilgili bir problem cıkmış daha tam ne olduğunu anlayamamışlar alanıyla ilgili doktora götürüldüler eşi diyorki acab sen ilaçlarının dozunu fazla mi verdin

Annenin zatwn psikoloji o zaman alt ust insan en yakinindakinden destek bekler ki kendisi hemşire neyin ne kadar verileceğini gayet iyi biliyorken eşi kaynanaya fırsat bırakmıyor zaten
Birde okuyup bilincli biri olmasa neler söylerdi merak ediyorum

Benim vukuat çok hepsi birbirinden enteresan 😂😂

Kaynanam bi gün bana demistiki "ailen bakmış sende akil yok o yüzden seni okutmamışlar "oldu bende boş durmam tabi büyük görümcem de ilk okul terk ben en azından 8 yıl okudum 😂"sizde ablayı (görümcem)okutmadiz onda da akıl mi yoktu ki okutmadiz "demiştim

Bi kerede umreye gidecekti aradi hellalik istedi "bize dua et" demiştim bana dediği aynen şöyleydi
(Ben niye siz gelinlere dua edicem gider oğullarıma dua ederim demişti "

Anne iyi oğluna et zaten karısıyım o iyi oldukça bende yararlanirim arasında 😂

Evet gitti umreye ama o umredeyken başına 2 oğlunun kaynımın başına gelmeyen kalmamıştı orda umrede tad alamadı her seyi unuttu 2 oğluna dua etti sürekli Allah işte çıkar bi yerden
Allah iyiliginizi versin bugun cok sıkıcı bi gündü okuyunca bi hal oldum gülmekten

Çocuk istemiyoruz ve kvnin o küçük beyni bunu almıyor tabii ki, birgün bize geldiğinde eşimin cekmecesini karıştırıken yakalamıştım, sonra yakalanınca korktu tabii.başta anlamadık sonra bir baktık ki prezervatifierin içine baya kücük makas sokmus, izi vardı farketmesek kazaya kurban gidecektim.
Ohhaaa kiz beyni hicte kucuk degilmis seytanin aklina gelmez yaotigi iyi farketmissiniz

hangi birin anlatsam. ben de görümce yok erkek kardeş var. bi gün şey demiştim X eğer sen kız olsaydın yani görümce olsaydın saçını başını yolardım ama az kaldı şimdi de yolcam gibi bi süre uzak durmuştu..
bunlar öyle ki ana oğul herşeyi zehir ettiler bize..
nikahımıza gelmediler düğüne misafir gibi gelip gittiler
doğum yaptım gelmediler 6 ay sonra gelip gördüler.

benden çay isterdi kv bardağını alıp giderken vitrene yansımasını gördüm ki arkamdan surat buruşturuyormuş :KK45:

ama en şok edici sevgiliyiz daha bi gün onlarda kahvaltıdayım kahve içtik balkonda çıkıcam dedim nereye dedi kuaför randevum var dedim kaşların cıkmamıs daha dedi başka bi işim var dedim neyse en sonunda söyledim ağdaya gidicem diye ayy agdada çok acıtıyo ben bi kez aldım heryrim mosmor oldu X amcan (kp den bahsediyo ) alma agdayla canın acımasın bana her türlü uyar dedi de bende sonra hep tıraş bıçagıyla aldım bigün o işi yaparken zımpara gibi değil mi seyin acıımıyo mu diye sordum dedi :olamaz::olamaz::olamaz:

bide bigün bunlar yine iş üstündeyken eşim küçük tabi gece korkup odaya dalıyo babası da avradını bilmem ne yaptıgım diye küfrediyo :olamaz: bunu anlatan kv. ve yine ekliyo sen ta yıllar öncesinden yedin küfrü diye :olamaz:
Midem bulandı kayınvalideden

evet dicek tek soz bu. Kendime cok kizdim neden baktim neden boyle biseyi ben gordum diye ama is isten gecti artik. Bunu duyacak olan en son kisi benken ilk ben ogrendim ve esime anlattigimda bana karsi olan utancini size anlatamam onun adina cok uzuldum gercekte.
Kp yaptığı gercekten iğrenç ama sizin karıştırmanız zatwn yanlızken ne diye oğluyla paylaşma ihtiyaci hissedip ona bu mağlubiyeti yarattınız ki inan bu durundan sonracesimden soğurdum

Arkadasim var saglik personeli
Çocuğunda gelişimle ilgili bir problem cıkmış daha tam ne olduğunu anlayamamışlar alanıyla ilgili doktora götürüldüler eşi diyorki acab sen ilaçlarının dozunu fazla mi verdin

Annenin zatwn psikoloji o zaman alt ust insan en yakinindakinden destek bekler ki kendisi hemşire neyin ne kadar verileceğini gayet iyi biliyorken eşi kaynanaya fırsat bırakmıyor zaten
Birde okuyup bilincli biri olmasa neler söylerdi merak ediyorum
Destek değil köstek olurlar Rabbim yaptıklarını yanlarına koymasın ,engelli çocuğun sıkıntısını anneden başka kimse anlamaz.

Kp yaptığı gercekten iğrenç ama sizin karıştırmanız zatwn yanlızken ne diye oğluyla paylaşma ihtiyaci hissedip ona bu mağlubiyeti yarattınız ki inan bu durundan sonracesimden soğurdum
neden ihtiyac hissettim biliyomusunuz hanimefendi. Kp min bana karsi olan davranislari beni rahatsiz ettigi ve kocama her soyledigimde ”seni samimi buldugu icin yakin gordugu icin boyle yapiyo abartma” dedigi icin, baska baska seyler oldugu icin soylemek durumundaydim. Birbirimizden sogumadik rahat olun. Hayir anlamiyorum dunyada o kadar olay varken ve o kadar olay gozumuzun onunde yasanirken ben rahatsiz oldugum bi durumda bunun pesine dusmeyip sessizce beklemelimiydim? Illa o adamin basina bisey mi gelmesi gerekiyodu? Veya benim veya ailemden bir baskasinin. Bunlarin onunu kesmek yerine niye telefonuna baktim diye oturup tastisalim mi? lutfen isin en ince ayrintisina kadar bilmeden insanlari yargilamayin

Evlendiğimizin ertesi günü kv çağırdı gelin görme günü dedi. Gittik demek ki onlarda böyle dedim.2.gün gene çağırdı ben saftirik bozulsam da ses çıkarmadım gittik. 3.gün bize yemeğe geleceklerini söyledi, akşam kayınlarım dönerken o "ben bu akşam burdayım" dedi istemedim ama nasıl diyebilirdim ki sormadı bile kalabilir miyim diye evi de yürüyerek 5 dakika. Ertesi sabah eşim gidince yanıma gelmiş ben uyurken yüzüme bakıyor. Uyandım noldu dedim yatamadım dedi ben burda yatcam dedi. Geçti yanıma yattı aşırı sinirim bozuldu, sevgililer gibi soru sormaya başladı. Yataktan kalktım kızdım, o günden sonra o kadar çok yatılı kaldı ki bizde en sonunda patladım yatılı istemiyorum diye. Hala da psikolojim bozuk gelip kalacak diye istemediğimi bile bile yakamdan düşmedi hiç
Ben annemin yanında yatmış insan degilim rahat rahat üç tartışmalarına girmem ama Ne münasebet der giderdim

Bm 1 bçk yıllık evliyim daha 4 aylık evliydim kv alt katımda oturuyo bnm evimin balkonu sokak kapısının dışında kalıyo ve kombi de balkonda bi gece saat gece 3 eşim duştahkn bnde balkona sigara içmeye çıkmıştım eetesi gün kv bna dedi ki gece yarısı ses oldu çıktım yukarı bakmaya dedi hırsz faln sanmış heralde sonra baktım kombinin sesini duyunca kombiyi yaktılar heralde fiye düşündüm dedi bornozlada görebilirdi bizi 🤣 bnde demiştim ki o saatte buraya neden çıkıyosun anne gece 3 te de ses olur 5 te dedim daha da bişey diyemedi 🤣

Ay bazı yorumları okuyunca krize girdim gülmekten😂 bazı kayınvalide vs eltiler çok tehlikeliler. 😂Bende yeni evliyim henüz birşey yaşamadım ama yaşarsam bu konuyu hatırlayacağım kesinlikle👏😶

Ben annemin yanında yatmış insan degilim rahat rahat üç tartışmalarına girmem ama Ne münasebet der giderdim
[/Q
Evlendiğimizin ertesi günü kv çağırdı gelin görme günü dedi. Gittik demek ki onlarda böyle dedim.2.gün gene çağırdı ben saftirik bozulsam da ses çıkarmadım gittik. 3.gün bize yemeğe geleceklerini söyledi, akşam kayınlarım dönerken o "ben bu akşam burdayım" dedi istemedim ama nasıl diyebilirdim ki sormadı bile kalabilir miyim diye evi de yürüyerek 5 dakika. Ertesi sabah eşim gidince yanıma gelmiş ben uyurken yüzüme bakıyor. Uyandım noldu dedim yatamadım dedi ben burda yatcam dedi. Geçti yanıma yattı aşırı sinirim bozuldu, sevgililer gibi soru sormaya başladı. Yataktan kalktım kızdım, o günden sonra o kadar çok yatılı kaldı ki bizde en sonunda patladım yatılı istemiyorum diye. Hala da psikolojim bozuk gelip kalacak diye istemediğimi bile bile yakamdan düşmedi hiç
şaka mı ya gelip yanına mı yattı tam boğmalık

Eltim senin sevgilin çok don degiştiriyor demisti. 🙄

Yine eltim bana ben bu ailenin hurrem sultaniyim dikkat et demişti

Yine eltim beni bu ailede cok severler sendende cok demişti.

Benimde canima birgun tak etti bak seni doverim ha dedim o gunden sonra sesini cikarmamişti 😂

Kaynanam lakabiyla seslendigim eşime ona birtek ben oyle seslenirim demişti. 🙄
Ben sinie krizi geçirdim sizi düşünemedim hürrem sultan nedir yaaaa 😂 fazla dizi izletmeyin ona cok komik duruma düşürmüş kendini

Ben sinie krizi geçirdim sizi düşünemedim hürrem sultan nedir yaaaa 😂 fazla dizi izletmeyin ona cok komik duruma düşürmüş kendini

Yahu ona bende çok güldüm 😂 kucuktu o zamanlar cok cahildi. Bende cok sallamiyordum acikcasi gulup geciyordum. Ha bana çok cektirdiler orasi ayri tabii unutulmuyor ama sineye çekiliyor.

Back
X