Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Eltim senin sevgilin çok don degiştiriyor demisti. 🙄

Yine eltim bana ben bu ailenin hurrem sultaniyim dikkat et demişti

Yine eltim beni bu ailede cok severler sendende cok demişti.

Benimde canima birgun tak etti bak seni doverim ha dedim o gunden sonra sesini cikarmamişti 😂

Kaynanam lakabiyla seslendigim eşime ona birtek ben oyle seslenirim demişti. 🙄
Bak seni döverim mi :rolleyes: bastım kahkahayı :rolleyes:

:super: harika bir konu
Buyrun bir kuble de benden olsun
Beni istemeye geldiklerinde esimin annesi "aslinda ben pek de oglumun evlenme olgunlugunda oldugunu dusunmuyorum yani o daha cocuk" demisti herkesin icinde😁-esim de koca adam deyim yerindeyse :olamaz: bu sozun ustune babam da " de hayde o zaman oglunuz buyuyunce gelirsiniz" deyip ayaklanmisti:skandal: hayatimin en sinir bozucu dakikalari
Ustune bir de nikahta evet dedikten sonra alkislarin arasindan yukselen bir uluma sesi kosa kosa ogluna sarilip"seni kayhhbetthmmm oggg" diye aglayan bir kaynana 🤦🏼‍♀️ ben de kendi anneme kizmistim sen niye aglamadin diye :110:o zamanlar cok uzulmustum ama simdi aklma geldikce gulesim geliyor:KK48: Allah sabrini veriyor demek ki

ulumaya kahkaha attım ya sahsadufhadskjldfhlkdsjasdf

😄 Ben kadını ilk kez görmüştüm sen yine tanıyorsundur az çok. En son dedim ki kahveyi sade içerim zaten şekerde kullanmam. Bi su kaynattık yaptık kahveyi yüz yüze geleli yarım saat olmuş olmamış bana diyorki bi fotoğraf mı atsam Facebooka gelinimle kahve keyfi diye. 🤷🏼‍♀️
masum ya kıyamam bu sevimli :)

:KK70: :KK70: hahahaa bu ne demek ya :KK70:

Bilmiyorum anlam veremedim ama cok sonradan lafi yerleştirdim 😂
Cnm ya osmanlidayiz kocanda padişah benim mi haberim yok ? Alt ustu şahinler e gelin gelmişsin onlarda sanmiyorum osmanli soyundan gelsinler 😂 demiştim. Patlican morunu görmustum suratinda.
Ihh he hik mik kalmşti

Eşimin yegenı sevgili yaptı kızı begenmıyolar yaşı buyuk vs diye, gorumcem bana anlatıyor begenmedım falann dıye yegenımle konustum sende amcan gbı hemen atlama dedım dedi amcası eşim olur, ve benim bunu sonra idrak etmem :)

Daha evleneli 2-3 ay olmuştu kv ogluna korunuyor musunuz diye sormuştu. Bir anne oğluna nasıl cinsel hayatıyla ilgili bir soru sorar diye inanamistim.
Evlenirken de benim ona anne dememem gerektiği, eşimin de benim anneme anne diyemeyecegi konusunda uyarilmistim. Buna da çok şaşırmıştım.

sizde kv oğluna sormuş ,

benım kp direk bana sormuştu neyle korunuyorsunuz duydumki dogum kontrol hapı içiyormuşsun içme
onu içenin çocugu olmuyor araştırdım demişti , soru karşısında deliye dönmüştüm ,:KK62:

10 yıldır dogum korntol hapı içtiğimi duysa adam aklını oynatır herhalde dedim içimden , hapı bıraktıgım ay hamile kaldım çok şükür , :KK36:

Ev almıştık esimle kimseye haber vermeden.sonra haber verelim dedik ķv gittik. Oturduk başka şehirden aldık evi onlar k3ndi yaşadıkları yerden almamızı istiyorlardı.soyledu eşim ķv ınslalah kredi ödeyemezsiniz banka evi elinizden alır dedi ve ben şok ne diyeceği mı bilemedim sadece baka kaldım.sonra sen anne olamazsın dedim :KK14:

sizde kv oğluna sormuş ,

benım kp direk bana sormuştu neyle korunuyorsunuz duydumki dogum kontrol hapı içiyormuşsun içme
onu içenin çocugu olmuyor araştırdım demişti , soru karşısında deliye dönmüştüm ,:KK62:

10 yıldır dogum korntol hapı içtiğimi duysa adam aklını oynatır herhalde dedim içimden , hapı bıraktıgım ay hamile kaldım çok şükür , :KK36:
Yani pes diyorum daha neler duyacağım burada🤦🏼‍♀️

sizde kv oğluna sormuş ,

Hapı bıraktığın ay hamile kalamazsin derler normalde . Bende yasmin kullaniyorum genç kizligimdan beri

Evlendiğimizin ertesi günü kv çağırdı gelin görme günü dedi. Gittik demek ki onlarda böyle dedim.2.gün gene çağırdı ben saftirik bozulsam da ses çıkarmadım gittik. 3.gün bize yemeğe geleceklerini söyledi, akşam kayınlarım dönerken o "ben bu akşam burdayım" dedi istemedim ama nasıl diyebilirdim ki sormadı bile kalabilir miyim diye evi de yürüyerek 5 dakika. Ertesi sabah eşim gidince yanıma gelmiş ben uyurken yüzüme bakıyor. Uyandım noldu dedim yatamadım dedi ben burda yatcam dedi. Geçti yanıma yattı aşırı sinirim bozuldu, sevgililer gibi soru sormaya başladı. Yataktan kalktım kızdım, o günden sonra o kadar çok yatılı kaldı ki bizde en sonunda patladım yatılı istemiyorum diye. Hala da psikolojim bozuk gelip kalacak diye istemediğimi bile bile yakamdan düşmedi hiç

Hahahah uyanıp uyanıp yanında yatan kocana bakmışsındır kv mi yanımdaki diye :)))) o ne yaaa fredy

Ben de burda okuduğum en şok edici kv vakasını söyliim...Ben oğluma aşıkım deyip gelinin yanında oğlunu dudağından öpen vakaydı. .
Ben uydurma mi yazan şizofren mi acaba diye düşündüm. Eğer şizofren değilse anne oglun bence akla getirmek istemeyecegimiz bı ilişkisi var

Hahahah uyanıp uyanıp yanında yatan kocana bakmışsındır kv mi yanımdaki diye :)))) o ne yaaa fredy
Yok gelip başımda durmuş bana bakıyordu. Hala da öyle hep yüzümü inceler ne anlıyor bilmiyorum sinir oluyorum. Benim için kayınvalide demek kabus demek orası çok isabetli olmuş 😀

Back
X