- 26 Temmuz 2016
- 92
- 158
- 93
- Konu Sahibi Cansel3477
benim kayınvalidem de bizi memlekete götürmüştü yeni nişanlıydık.Kendisi çok zayıfıtır hiç yemek yemeyi sevmez.Kendi yemek yemiyor diye,nişanlımla bana da 1 hafta yemek yapmamıştı,nasılsa az kalıcaz bişi doldurmayalım eve diye hahahaah bende o zaman utangaçtım yeni olduğu iiçin kendim kalkıp yapmamıştım yemek 1 hafta ya dışarda yedik,evdeyken de ekmek ve çay yemiştik.Ne salakmışım kalkıp yapaydım iki kaşık yemekKayınvalidemi ilk görüşümde biz eşimle nişanlıydık, köyden döndüğü gün çağırmıştı bizi. Site içinde 2 dk sohbet edip bize köyden getirdiği kolileri taşıtmıştı. Eve çıkınca size çay yapayım ama nerde ki, kahve yapayım ama süt tozu yokki şeker yokki demişti. (köyden geldiği için ev bomboştu ve beni misafir etmek için o günü seçmişti.)
Neyse dedim, olur öyle şeyler. Bizim düğüne az kaldı, ziyarete gitmiştik beni odaya çağırdı ben yine köye gidicem gelene kadar sizin eviniz kurulmuş olur sana bişeyler vereyim dedi. Sonra yaklaşık 30 35 yıllık gecelikler çıkardı, bunu ben doğumda giymiştim, bunu bilmem kim bana vermişti diye. Bunları sen giy dedi. Çeyiz veriyor güya. En sonda kendine gözlük almış, eşimde bana sanada güzel bi gözlük alalım alerjinde var bu sene ilaçta kullanamazsın çok rahatsız olursun dedi, kv bana eski gözlüğünü getirdi bunu taksana diye.
Kv'nin maddi durumu çok iyidir bu arada belki imkanı yok filan diye düşünmeyin.