Görümcemin oğlu oldu , farklı ilde kv gidiyor çeyrek aldım kıyafet aldım yolladım,5ay sonra ist geldiler ,görmeye çeyrek aldım ,4sene sonra kızı oldu çeyrek ve kıyafet alıp yanına gittik .Abisinin 7sene sonra çocuğu olmuş 1sene sonra gezmeye görümcemlere gittik, beni odaya çağırdı 100 tl verdi şok oldum bu ne dedim çocuk görmeye param yoktu anca bu kadar dedi

yalnız eşinin kendi işi , evleri kendilerine ait durumları iyi ama parası yokmuş.Benden 2 sene sonra 3 kardeşi peş peşe doğum yaptı hepsine çeyrek ve kıyafet aldı ,durumu olmayan görümcem.Eşime dediğimde "sen çeyrek taksın diye mi çeyrek taktın "dedi ,ailesine hayatta laf söyletmez.Yahu bişi takmasın ama insanı enayi yerine koymasınlar eş kısmı görsün diye dedim .Bir diğer görümcem de " aman sen ne kadar iyi olursan ol adın gelin dedi "

.
Çölyak hastasıyım gluten tüketmem yasak,eşimin ailesi biliyor eve yemeğe çağırdıklarında benim yemeyeceğim ne varsa yaparlar 10 sendir değişmiyorlar ilk sıralar kv durumu izah ettiğimde ," sen de yemeğini yanında getir ,biz oğlumuzun sevdiği şeyleri yapıyos " dedi .Demek ki akşam yemeğine oğlunu çağırıyorlar ben de eşantiyonum , böyle bir ailede gelin olmak zor