• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

amelıe
ıts wonderful lıfe
fıl adam
bır rüya için agıt
paramparca asklar ve köpekler
esaretın bedelı
amerıkan guzelı
v for vendetta
otomatık portakal
not defterı
ask ve gurur
hepsı cok etkıleyıcıdır

Schindler'in Listesi(Gerçek bir senaryo, en çirkin yüzüyle savaş... Tarihte Schindler'in varlığından bihaber olanlar mutlaka izlemeli!)
Esaretin Bedeli
Akıl Oyunları
Das Experiment
The Snow Queen(çok çok eski bir çocuk filmi, TRT de izlemiştim, bulamıyorum maalesef; ama kitabını birkaç kez okudum)
Hachiko: A Dog's Story

... daha da vardır aslında aklıma şimdi gelmeyenler...

iki dil bir bavul
bana göre türk filmleri arasında en mükemmel film
aynı toprağın insanları farklı iki dil
o kadar masum ve güzel bi uslupla anlatılmış ki 3 kere izledim aklıma geldikçede izlerim

Not: Seni Seviyorum
İncir Reçeli
Cesur Yürek
Ulak
Titanic
Osmanlı Cumhuriyeti:72:
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Gizli Pencere
Yeter
Veda
Aşka Yolculuk
Ben Efsaneyim
Anestezi
Halka
......... Daha çok var ama aklıma gelmiyor :)

Son düzenleme:
1. ''prestij'' (en oha dediğim sonu tamamen dumur ediyor insanı)

2. ''sihirbaz'' ( bu da sonunu çözmesi zor filmlerden )

3. ''koku'' ( kitabı da var filmi izlenmese bile kitabı okunmalı diye düşünüyorum)

4. ''yeşil yol'' (buna diyecek bi laf yok)

5. ''testere'' nin ilki (diğerleri bişeye benzemiyor)

6. ''melekler şehri'' (eskilerden romantik bi film)

7. ''pearl harbor'' (bu da beğenerek izlediğim baya öncelerden bi film)

aklıma gelirse yazarım yine.

Pan'ın labirenti.
Once(özellikle müzikleri çok güzel)
Finding Neverland( Bence bu filmi izleyip üstüne peter panı okumak çok güzel gidiyor:))
The reader( Eleştirdiğim çok kısmı var ama bütün olarak başarılı bence)
Mulholland Drive

Şimdilik aklıma bunlar geldi :)

Bebekliğimden beri korku filmleriyle büyümüş biri olarak ( abimin sayesinde ) romantik komedi ve dram filmlerinide sevdiğimi düşünürsek bütün çocukluğumu elimden alan, yatakların altını kontrol etmeden, aynaları ters çevirmeden yatmama, annemin peşinden şu yaşımda bile ayrılamamama, her gece rüyamda onun yüzünü görüp dudaklarımın uçuk içinde kalmasına sebep olan tek film the exorcisttir.

Pan'ın Labirenti. Çok beğenerek izlemiştim. Çok uzun süre de böyle mal gibi dolaşmıştım etrafta. Hala da aklıma geldikçe durgunlaşırım. Çok güzel bir filmdir.

Yakın tarihde bir tamam mıyız vardı.Hala etkisinde çıkabilmiş değilim :( Ve ileri bir tarihde yağmur kıyamet çiçeği diye bir film çıkacak fragmanı çok etkileyiciydi.Fragmanda Kendimi kaybettiysem filmde n'olurum bilmiyorum. :)

Back
X