• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvolmuş hayatlar

Valla sesini çıkarma annen dayakla mayakla idare ediyor. Asla da ayrılmaz kocasından. Sen kendini kurtarmaya bak. Oku bir şekilde mesleğini eline al. Güzel bölüm seçmişsin. Allah’ın izniyle işin gücün de olur.

Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Sosyal medyada yazım kurallarına dikkat etmiyor olabilir. kendim normal hayatta dikkat ederim ancak sosyal medyada önemsemiyorum mesela

İnşallah okur para kazanacak bir mesleğe sahip olursun da bu döngüyü bir yerden kırarsın o zaman denizinde alasini görürsün dilerim hayatında en güzelini .İşte aile diye ortada dolaniyorlar birde.Ne diyeyim ama üzülmüyorum sana sende üzülme haline gayret et inat et kimseye kapılma başını oksasinlar halinden anlasınlar diye azmet .Bir gün başarmış ol bir gün istediğin hayatı inşaa etmiş ol.Bunu yaparken de özellikle evlilik sevgililik arkadaşlık farketmez kimseye güvenme .Ne zaman başardın ne zaman hayatını toparladin o zaman .Allah yolunu açık etsin ayağına taş değmesin İnşallah

Nokta kullanmak, cumlenin nerede başlayıp nerede bittiğini bilmek yazımın en temel kuralıdır. Noktalama işaretlerini eksiz bilmekle alakası yok. Azıcık mürekkep yalamış herkesin bileceği bir şey.
Ben üniversite mezunuyum ama bence ben de disleksi var de da ki nerelerde ayri olur nerelerde birlesiktir bir türlü öğrenemiyorum.

Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi🥲.
Aynı şeyleri yaşamış ve aile ile hala yaşayan biri olarak lütfen dışarıda okuyun anne baba ne kadar kavga etse de bir yerden sonra aralarını duzeltiyorlar. Lütfen dışarıda okuyun ve bir birey olmayı öğrenin emin olun ki hayatinda tek sen varsin ve bir noktadan sonra tek ilerlemeye mecbursun aileye bağımlı kalmamak gerekiyor endişelenme canım, hayırlı geceler

Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama malesef yeni nesil böyle. Ben 37 yaşındayım. Bizim zamanımızdaki gibi değil artık eğitim de üniversite sınavı da. Eksi netle bile üniversiteye giren var. O yüzden ben normal görüyorum.

Bi de zaten yeni nesil hep internetle büyüdüğü için yazım dilleri de böyle kuralsız. O da bi etken.

Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi🥲.
En azından okumanıza müsaade ediyor, buna bile şükreder olduk ne yazık ki.
Umarım iyi bir bölüm okuyup kendinizi kurtarırsınız.

Aynı şeyleri yaşamış ve aile ile hala yaşayan biri olarak lütfen dışarıda okuyun anne baba ne kadar kavga etse de bir yerden sonra aralarını duzeltiyorlar. Lütfen dışarıda okuyun ve bir birey olmayı öğrenin emin olun ki hayatinda tek sen varsin ve bir noktadan sonra tek ilerlemeye mecbursun aileye bağımlı kalmamak gerekiyor endişelenme canım, hayırlı geceler
Zaten başka şehirde üniversite kazandım biraz korkutuyor benu çünkü daha önce tek başıma bir yerlere gitmedim 🥲🙏🏻

Zaten başka şehirde üniversite kazandım biraz korkutuyor benu çünkü daha önce tek başıma bir yerlere gitmedim 🥲🙏🏻
Aman yanlış insanlarla arkadaşlık kurma. Görmedim yapmadım diye de her şeye bodozlama sakın atlama. Önce öğren sonra uygunsa yap. Mesela yüzmek istiyorsun muhakkak belediyelerin kış yüzme kursuna kayıt ol. Öğren.
Ben annene asla kızmıyorum. Böyle şerefsizlerin elinde hele de arkanda bir destekçin yokken ayrılmak asla kolay değil. İtiraz hakkın bile yok. Cahil biri anneniz belli ki. Korunma hakkı bile olduğunu sanmıyorum.
Sen güzelce oku çalış ama baban para veriyorsa sürekli para al ondan biriktir altın dolar falan yap. Mezun ol mesleğini eline al inşallah anneni de kurtarırsın.

O zaman kendi yorumunuza da bakın. Sizin yazınızda da en az 8 hata saydım. İnsanların kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmelerine BAYILIYORUM.

Çocukluğum denize 1 saat bir ilde geçti ben de hiç gidemedim bagnazliktan üniversitede gittim ilk.
Böyle konulara çok takılma ataması iyi bir bölüm okumaya çalış hemen kurtar kendini

O zaman kendi yorumunuza da bakın. Sizin yazınızda da en az 8 hata saydım. İnsanların kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmelerine BAYILIYORUM.
Okuduğunu anlamak neden bu kadar zor?
Tüm dilbilgisi kurallarına uysun demedim. Ama "nokta kullanmamakta" düşündürücü dedim.
Neden yanlışa yanlış demek bu kadar zor geliyor?
Üniversite kazanmış bir insanın "nokta" işaretini kullanmayı bilmemesini, kullanmamasini savunmak da neyin nesi?

Back
X