Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugunki pilanınız ne yılbaşı gecesini nasıl kutluyorsunuz .ben pek fazla bişe yapamıyorum .annemle yemekleri yaptık pasta börek fln .eşimde 11de gelcek işten annem eşim ben soframızı kurup karşılıycagız 2013
tbi alın teri olmadıgı için ole :13:.ama düşün bunca insan arasından sana cıkmış bi özelligin var allah belkide sınıyodur belkıde şansın yüzüne güldü .ben almıyorum biliyorum zaten bana cıkmaz
Herzamanki gibi annem,anneannem, ben tv izleyeceğiz, sohbet edeceğiz.Sıradan bi günden tek farkı yediklerimiz olacak çerez, pasta vs :) Yalnız konu başlığını yanlış yazmışsın dikkatimi çekti uyarmak istedim.Bugünki değil bugünkü, pilan değil plan :) herkese mutlu yıllar dilerimm
tbi alın teri olmadıgı için ole :13:.ama düşün bunca insan arasından sana cıkmış bi özelligin var allah belkide sınıyodur belkıde şansın yüzüne güldü .ben almıyorum biliyorum zaten bana cıkmaz
Kesinlikle rabbim siniyodur canım o şekilde de sinanmak istemem doğrusu.
Zaten bizim gibi garibana çıkmaz ki hep zengine çıkıyo genel de
Geçen yıl yaşlı bi dede ye çıkmıştı ilk önce evlenmişti diye hatırlıyorum
arkadaşlar azerbaycan artık yeni yılı karşıladı .artık 2013teyiz inşallah bu sene herşey gölnümüzce olur .aayy bu sene bi başka sevinçle karşıladım yeni yılı :79::81::98::108::118::119::123::130:mmmuuuuuuuuuççççççkkkkkkkkkkkkkkkkkk
arkadaşlar azerbaycan artık yeni yılı karşıladı .artık 2013teyiz inşallah bu sene herşey gölnümüzce olur .aayy bu sene bi başka sevinçle karşıladım yeni yılı :79::81::98::108::118::119::123::130:mmmuuuuuuuuuççççççkkkkkkkkkkkkkkkkkk