Bugünkü Bekir Sivri randevum

Jamiryo000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
48
0
1
28
Kızlar bugün Bekir Sivri ile görüştüm. Bana derimin çok kalın ve zor bir deri olduğunu söyledi ameliyata hiç yanaşmadı. Benim burnum çok kötü gözükmesine rağmen güzel bence gerek yok dedi. Ben ısrar edince tamam sen bilirsin ben olacakları söyledim sana falan dedi. Böyle konuşması ona olan güvenimi azalttı halbuki ona çok güveniyordum. Fakat yaklaşımı falan çok güzel çok kibar bir insan olduğunu düşünüyorum. Ağustos sonunda kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Benim de bugun gorusmem vardı suan iki saat sonra ameliyatım var. Bana derimin fazla ince olduğunu ve yüzüme çok büyük bir burnum olduğunu ayrıca nefes sorunundan dolayi ameliyat olmam gerektiğini söyledi.

Benim de bugun gorusmem vardı suan iki saat sonra ameliyatım var. Bana derimin fazla ince olduğunu ve yüzüme çok büyük bir burnum olduğunu ayrıca nefes sorunundan dolayi ameliyat olmam gerektiğini söyledi.

ameliyattan cikmis olmalisin gecmis olsun :) umarim istedigin gibi guzel ve saglikli bir buruna kavusursun.
Ameliyat nasil gecti su an agrin herhangi biseyin varmi? morluk yada?
benimde burun derim incedir. ve etli bi burnum var bekir hocayi dusunuyorum bende.
tecrubeni aylasirsan sevinirim ...
birde ben ne kadar ucret aliyor ?
:KK200:

Kızlar bugün Bekir Sivri ile görüştüm. Bana derimin çok kalın ve zor bir deri olduğunu söyledi ameliyata hiç yanaşmadı. Benim burnum çok kötü gözükmesine rağmen güzel bence gerek yok dedi. Ben ısrar edince tamam sen bilirsin ben olacakları söyledim sana falan dedi. Böyle konuşması ona olan güvenimi azalttı halbuki ona çok güveniyordum. Fakat yaklaşımı falan çok güzel çok kibar bir insan olduğunu düşünüyorum. Ağustos sonunda kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?
fotografınız var mı ekleyebilir misiniz

ameliyattan cikmis olmalisin gecmis olsun :) umarim istedigin gibi guzel ve saglikli bir buruna kavusursun.
benimde burun derim incedir. ve etli bi burnum var bekir hocayi dusunuyorum bende.

Bugün ikinci günüm ve gerçekten zor geçiyor. Ağrı yok ama gözlerim kan doldu ve acıyor. Burnum alcida olduğu halde bile çok güzel geliyor gözüme. Sürekli ağzımdan nefes aldığım için dudaklarim kurudu yara oldu şişti. Ve yemek yiyemiyorum. Moral bozmak istemem ama bu benim bunyemle alakali. Umarım tüm bunlara değer

Ameliyattan ilk çıktığım da o kadar canım yanitordu ki çok pismanlik duydum. Ama bi kaç saat içinde alıştım. Yüzüm gözüm aşırı morardi ama suan iyice azaldı yüzüm patates gibi duruyor sadece pazartesi tamponlar ve alçı alınacak inşallah rahatlicam o zaman. Benim burnumun ucu çok düşüktü suan kalkik duruyor ve cok hosuma gidiyor

Ameliyattan ilk çıktığım da o kadar canım yanitordu ki çok pismanlik duydum. Ama bi kaç saat içinde alıştım. Yüzüm gözüm aşırı morardi ama suan iyice azaldı yüzüm patates gibi duruyor sadece pazartesi tamponlar ve alçı alınacak inşallah rahatlicam o zaman. Benim burnumun ucu çok düşüktü suan kalkik duruyor ve cok hosuma gidiyor

Gecmis olsun canim! Benim de ameliyatim 28 gün sonra dr sivride. Umarim benimde hosuma gider :)
prosedür nasildi? bir gün önce kan aldilar mi? ve kac ödedin?

Sağol canım. Saat 6.30 da cagirdilar kan tahlilleri falan saat 8 e çeyrek vardı beni ameliyata aldılar. Ameliyat için 6 bin lira ödedim 500 lirasını kapora olarak önceden vermiştim. Doktor ameliyata girmeden önce geldi yanıma birde çıktıktan 3-5 saat sonra. Çok güzel burnumun olduğunu çok güzel gectigini söyledi. Ameliyat bittikten sonra çektiği videoyu gösterdi. Şuan burnumda tampon var ve cok zor . Pazartesi alıyorlar tampon alçı dikiş ne varsa

1. Sağol canım. Saat 6.30 da cagirdilar kan tahlilleri falan saat 8 e çeyrek vardı beni ameliyata aldılar. Ameliyat için 6 bin lira ödedim 500 lirasını kapora olarak önceden vermiştim. Doktor ameliyata girmeden önce geldi yanıma birde çıktıktan 3-5 saat sonra. Çok güzel burnumun olduğunu çok güzel gectigini söyledi. Ameliyat bittikten sonra çektiği videoyu gösterdi. Şuan burnumda tampon var ve cok zor . Pazartesi alıyorlar tampon alçı dikiş ne varsa

2. cok tesekür ederim, bana cok yardimci oldun canim :* insallah bende begenirim. Asistani benden hic kapora parasi istemedi. karip. bi otel de mi kaldin? ben uygun bi otel ariyorum ama maalesef hepsi pahali :/

Arkadaşlar bende bekir sivri ye amelıyat olmayı dusunuyorum. Ameliyat gunu için benden de kapora istediler. Şimdi oraya kadar gidip vazgecersem dıye dusunuyorum.

arkadaşlar merhaba,
dün bekir beyi randevu için aradığımda en erken aralık ayına verebiliriz dediler. ama bir de yedek liste varmış ben de adımı oraya yazdırdım. yedek listeden ne sürede dönüş yapıyorlar biliyor musunuz?

arkadaşlar merhaba,
dün bekir beyi randevu için aradığımda en erken aralık ayına verebiliriz dediler. ama bir de yedek liste varmış ben de adımı oraya yazdırdım. yedek listeden ne sürede dönüş yapıyorlar biliyor musunuz?
Doktorun fiyati galiba sabit 6000 tl acaba yardimci oluyor mu fiyatı düşürmek için ?

arkadaşlar merhaba,
Merhaba canım,
Ben 10 gün önce yedek listeye adımı yazdırdım ve önümde şu an randevu için bekleyen 3 kişi olduğunu söyledirler. Bu hafta randevu için arayacaklarmış. Sen de yazdır ismini. Belki daha kısa bile sürebilir ☺️

Bugün ikinci günüm ve gerçekten zor geçiyor. Ağrı yok ama gözlerim kan doldu ve acıyor. Burnum alcida olduğu halde bile çok güzel geliyor gözüme. Sürekli ağzımdan nefes aldığım için dudaklarim kurudu yara oldu şişti. Ve yemek yiyemiyorum. Moral bozmak istemem ama bu benim bunyemle alakali. Umarım tüm bunlara değer
tekrar gecmis olsun umarim daha iyisindir.
ben halen karar veremedim ama bir an once olup kurtulmak istiyorum. tek dusuncem ameliyat sonrasi... neler bekler beni...

dr emre salih uregen var birde onu da dusunuyorum ayrica..

sen ne durumdasin su an iyisindir umarim.. ?

tekrar gecmis olsun umarim daha iyisindir.
ben halen karar veremedim ama bir an once olup kurtulmak istiyorum. tek dusuncem ameliyat sonrasi... neler bekler beni...

dr emre salih uregen var birde onu da dusunuyorum ayrica..

sen ne durumdasin su an iyisindir umarim.. ?

Yüzüm hala şiş burnumda dün 4 hafta oldu sol taraftan nefes sıkıntım var. İnsanlar yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor

Back
X