Bugünkü Bekir Sivri randevum

Bende Bekir beye ameliyat oldum! Ama sonucu beni çok üzdü! Boksçuların gibi burun yaptı bana! İstediğim burnumla hiç bir alakası yok! Psikolojim o kadar bozuk ki, yaşamak istemiyorum, burun dilikler çok çok farklı! Bence başka bir doktora olun, sonundan pişman olacaksınız!
Aynen ne kadar oldu ameliyat olalı ? İlk zamanlar burun deliklerinde farklılıklar olabiliyor zaten sırf görüntü için mi ameliyat oldunuz ?

Aynen ne kadar oldu ameliyat olalı ? İlk zamanlar burun deliklerinde farklılıklar olabiliyor zaten sırf görüntü için mi ameliyat oldunuz ?
Merhaba kızlar, benim ameliyat olana bir ay olmadı daha, burun şeklim düzeldi, ama burun diliklerim farklı onlar düzelmeyecek heralde, doktorla görüşmedim, yurt dışında kalıyorum! Ocakta görüşmeyi planlıyorum, bi sorun çıkarsa düzeltirim demişti doktor. (Yabancıyım, o yüzden yalnış yazdıysam affedin)

Evet gm
Merhaba kızlar, benim ameliyat olana bir ay olmadı daha, burun şeklim düzeldi, ama burun diliklerim farklı onlar düzelmeyecek heralde, doktorla görüşmedim, yurt dışında kalıyorum! Ocakta görüşmeyi planlıyorum, bi sorun çıkarsa düzeltirim demişti doktor. (Yabancıyım, o yüzden yalnış yazdıysam affedin)[

Evet görüntü için ameliyat oldum, ve ameliyatım revizion ameliyattı, önce başka bir doktora oldum
Biraz erken telaş yapmıssınız hepimiz gibi :) benimde yarın 1. Ayım her sey yoluna giriyo cok daha iyiyiim :) sadece kanat kısmından dikiş atıldı onlar kalıcak diye korkuyorum

instegramda bekirsivrimagdurları adlı kullanıcı ısmınde 35 magdurvar.burda hangi doktorun ısmını duyuyorsanız hıcbırıne guvenmeyın.

instegramda bekirsivrimagdurları adlı kullanıcı ısmınde 35 magdurvar.burda hangi doktorun ısmını duyuyorsanız hıcbırıne guvenmeyın.

Back
X