Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de devlet resmî nikaha bakıyor.Cok biliyomus gibi konusma ya ne kivaracam hakkiysa tabiki de alsin. Ayrica ben mi dedim toplansin herkes de onlarin hayatini konuşsun. Ister konussun ister konusmasinlar banane. Vee dini nikahin bi zorunlulugu olan mehir hani bosanma gibi durumlarda veriliyo esime de bizzat soyledim annenlere kardesine soyle öyle bosey olursa mehirini versin diye!! Kadinin hakkiysa elbette alsin yaa allah allahhh
Ne kusuru, olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar,sonunda anlaşabildik ya önemli olan bu.evet haklısınız
ben de bazen aynı sizin durumunuza düşüyorum
normalde böyle karşılamazdım belki de, konu sahibine çok sinirliyim
kusura bakmayın
Eltisinin özeli mi kalmış?Eltinin ozelini burda paylaşırken izin aldın mi
Anladığım kadarıyla eğer erkekte kusur çıkarsa aile meclisi kızımı haklı bulup belki nafakaya evet diyecekler?
Ha eğer kızda kusur varsa yine ailemeclisinin kararıyla hayır denilecek,
Madem öyle ohalde ailemeclisi yatakta başlarında beklesin daha detaylı olur
Olsun bunu yapmaması lazım... düşmanın da olsa insanların eksigini anlatmak dedikodusunu yapmak hos değil...Eltisinin özeli mi kalmış?
Dini nikah kıyılırken boşanma söz konusu olursa erkeğin kadına vaad ettiği altın 50 gram 100 gram o esnada kadın nekadar isterse söz vermiş oluyor Alkah katında benimde aklımda böyle kalmış yanlışım varsa bilen birisi düzeltirMehir nedir yahu ilkkez duydum. Milletin yatak odasindan sanane birde gelmis konu acmissin kapanmis tekrar yanlis anlasildim diosun asil hatani fark bile etmemissin kadinin tek gorevi kocasinimi tatmin etmek hicbirsey tek taraflı değildir. Sizde bir kadinsiniz bunu unutmayin ve milletin ozelini buraya gelip yazmayin ayip saygi biraz.