Bugünkü kapanan konuma cevap.

Cok biliyomus gibi konusma ya ne kivaracam hakkiysa tabiki de alsin. Ayrica ben mi dedim toplansin herkes de onlarin hayatini konuşsun. Ister konussun ister konusmasinlar banane. Vee dini nikahin bi zorunlulugu olan mehir hani bosanma gibi durumlarda veriliyo esime de bizzat soyledim annenlere kardesine soyle öyle bosey olursa mehirini versin diye!! Kadinin hakkiysa elbette alsin yaa allah allahhh
İyi de devlet resmî nikaha bakıyor.

Mehir nedir yahu ilkkez duydum. Milletin yatak odasindan sanane birde gelmis konu acmissin kapanmis tekrar yanlis anlasildim diosun asil hatani fark bile etmemissin kadinin tek gorevi kocasinimi tatmin etmek hicbirsey tek taraflı değildir. Sizde bir kadinsiniz bunu unutmayin ve milletin ozelini buraya gelip yazmayin ayip saygi biraz.

evet haklısınız
ben de bazen aynı sizin durumunuza düşüyorum
normalde böyle karşılamazdım belki de, konu sahibine çok sinirliyim Hoppa
kusura bakmayın
Ne kusuru, olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar,sonunda anlaşabildik ya önemli olan bu.
Konu sahibi, sanırım beklediği desteği görene kadar,kapanan konu üzerine açmış olduğum kapananan konuma cevap şeklinde başlıklar açıp duracak:KK70:

Konuyu açış şekliniz "kadınlık görevini yapmıyor nafaka ne olacak" tan nereye gelmiş. Çevir kazı yanmasın :kahve:

Sizin eltinizin çabalayıp çabalamadığını söyleyecek kadar kendinizde hak görmeniz bile hadsizce.

Hayır ailecek toplanıp kaynının yatak odası problemlerinde sorunun kimde olduğunu tartışmanız bile zaten ailenin yapısı hakkında fikir veriyor zaten de... Sizin aile büyüklerinin nesli tükenir inş

Anladığım kadarıyla eğer erkekte kusur çıkarsa aile meclisi kızımı haklı bulup belki nafakaya evet diyecekler?
Ha eğer kızda kusur varsa yine ailemeclisinin kararıyla hayır denilecek,

Madem öyle ohalde ailemeclisi yatakta başlarında beklesin daha detaylı olur
:halay:

Ne degisik aileymis. Bir ciftin cinsel hayati uluorta dillerde. Allah colugumuzu cocugumuzu korusun.

Ama sunu unutmayin bugun kayninizi eltinizi konusanlar yarin da sizi ve esinizi konusurlar. O ahlak anlayisi var demek ki bu insanlarda. Cok ayip

Bir de konunuz kapatildiysa ya siz istemissinizdir kapatilmasini ya da kavga cikmistir ondan kapatmistir modlar. Tekrar ayni seyi acip da milleti kiskirtmanin anlami yok

Konu sahibi bence konunu kapattır.. Haklı misin haksız misin bilmem eski konunu detaylı okumadim ama linç ediliyosun, ne gerek var?

Mehir nedir yahu ilkkez duydum. Milletin yatak odasindan sanane birde gelmis konu acmissin kapanmis tekrar yanlis anlasildim diosun asil hatani fark bile etmemissin kadinin tek gorevi kocasinimi tatmin etmek hicbirsey tek taraflı değildir. Sizde bir kadinsiniz bunu unutmayin ve milletin ozelini buraya gelip yazmayin ayip saygi biraz.
Dini nikah kıyılırken boşanma söz konusu olursa erkeğin kadına vaad ettiği altın 50 gram 100 gram o esnada kadın nekadar isterse söz vermiş oluyor Alkah katında benimde aklımda böyle kalmış yanlışım varsa bilen birisi düzeltir

Back
X