Merhaba herkese artık içimdekileri bir yere anlatmam lazımdı etrafımda ne yazık ki dalgs geçmeden anlayacak biri yok burayı seçtim bende inşallah beni anlayabilirsiniz. Eşimle yine tartıştık bu seferki sebep ise bu corona sürecinde ilk başlarda haftada bir ailelerimize giderdik ama en son onun ailesine gittiğimde kız kardeşinin sürekli öksürmesi beni çok rahatsız malum süreç biliyorsunuz ben çok pimpirikliyimdir sağlık konusunda ve kızın o halde sürekli öksürmesi buna rağmen hiç maske takmaması beni çok rahatsız etti ayrıca kendisi kronik hasta bu durumdan çok rahatsız olduğum için artık ailelere gitmeyelim istedim bu süreçte kendi ailemede gitmek istemedim ama eşim daha 3 gün geçmemiş babam rahatsız gidip görmek istiyorum dedi 1 ay öncesinden beyin kanaması geçirdi ama şuan durumu gayet iyi sırf babası sıkılıyor diye gitmek istiyor yanına bende izin vermedim 1 hafta geçti yine gitmek istedi bu seferde annesi babası kavga etmiş bu yüzden gitmek istiyomuş kız kardeşi evde durmuyo bu süreçte akşam evde olmayacakmış o yüzden hastalık bulaşmazmış gitmemde sakınca olmaz dedi ama ben kendi aileme bile gitmiyorum onun bu düşünceme uymamasından kavga başladı sen bilerek gitmemi istemiyosuna vurdu olayı artık her defasında bir şekilde hep ailesi yüzünden kavga ediyoruz burda gerçekten kendimi sorgulamak için size yazdım yani hiçmi haklılık payım yok gerçekten sizce ??