• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünkü kavgamız

Hata bende mi ?

• Ankete Katılan
    52

EnZoruBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
20
3
1
33
Merhaba herkese artık içimdekileri bir yere anlatmam lazımdı etrafımda ne yazık ki dalgs geçmeden anlayacak biri yok burayı seçtim bende inşallah beni anlayabilirsiniz. Eşimle yine tartıştık bu seferki sebep ise bu corona sürecinde ilk başlarda haftada bir ailelerimize giderdik ama en son onun ailesine gittiğimde kız kardeşinin sürekli öksürmesi beni çok rahatsız malum süreç biliyorsunuz ben çok pimpirikliyimdir sağlık konusunda ve kızın o halde sürekli öksürmesi buna rağmen hiç maske takmaması beni çok rahatsız etti ayrıca kendisi kronik hasta bu durumdan çok rahatsız olduğum için artık ailelere gitmeyelim istedim bu süreçte kendi ailemede gitmek istemedim ama eşim daha 3 gün geçmemiş babam rahatsız gidip görmek istiyorum dedi 1 ay öncesinden beyin kanaması geçirdi ama şuan durumu gayet iyi sırf babası sıkılıyor diye gitmek istiyor yanına bende izin vermedim 1 hafta geçti yine gitmek istedi bu seferde annesi babası kavga etmiş bu yüzden gitmek istiyomuş kız kardeşi evde durmuyo bu süreçte akşam evde olmayacakmış o yüzden hastalık bulaşmazmış gitmemde sakınca olmaz dedi ama ben kendi aileme bile gitmiyorum onun bu düşünceme uymamasından kavga başladı sen bilerek gitmemi istemiyosuna vurdu olayı artık her defasında bir şekilde hep ailesi yüzünden kavga ediyoruz burda gerçekten kendimi sorgulamak için size yazdım yani hiçmi haklılık payım yok gerçekten sizce ??

Bazıları pandemi sürecinin farkında ve çok hassas bazıları ise gözle görmedikleri için akşamları vefat eden hasta sayısını skor takip eder gibi takip ediyor ne yazık ki.
Toplum olarak öğrenmemiz gereken şeyler;
Virüs nedir?
Kuluçka süresi nedir?
Taşıyıcı olmak ve ihtimalleri nedir?
Covit-19'un kronik rahatsızlığı olanlara etkileri nelerdir?
Ek olarak bir de bakteri nedir?
Bunları bilsek süper olurdu.
Sizin konuya dönersek kv ve kp kavga ettiyse eşiniz gidince çözülecek miymiş sorun?

Bazıları pandemi sürecinin farkında ve çok hassas bazıları ise gözle görmedikleri için akşamları vefat eden hasta sayısını skor takip eder gibi takip ediyor ne yazık ki.
Toplum olarak öğrenmemiz gereken şeyler;
Virüs nedir?
Kuluçka süresi nedir?
Taşıyıcı olmak ve ihtimalleri nedir?
Covit-19'un kronik rahatsızlığı olanlara etkileri nelerdir?
Ek olarak bir de bakteri nedir?
Bunları bilsek süper olurdu.
Sizin konuya dönersek kv ve kp kavga ettiyse eşiniz gidince çözülecek miymiş sorun?
Hayır bir sorun çözülmeyecek çünkü sorundan konuşmuyolar gittiğinde sadece ortamın havası değişsin diye gidecek bir de kız kardeşi akşam ben evde olmayacağım sen annemi al sahile götür demesi beni daha çok sinir etti ben kendimi bu kadar kısıtlarken araba olmasına rağmen bir yere gitmiyoruz ailemi bile görmeye gitmiyorum kalkıp bu yüzden kavga etmemiz sen bilerek yapıyosun sırf inat etmek için demesi beni baya üzdü

haklısınız hatta eğer eşiniz taşıyıcıysa virüsü anne babasına geçirebilir. Kocanız madem sizi suçluyor korona boyunca annesiyle babasının ortasında uyusun, hasret giderir. 🦦
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama kendisi inat yaptığımı düşünüyor ya öyle birşey yapsam ben neden kendi ailemede gitmek istemiyim sonra beni sen ailene düşkün değilsin diye suçluyor bende ona aynen öyle dedim gidiceksen orda kal o zaman diye sonrada sinirleniyor

Maşallah gerçekten çok pimpiriklisiniz yinede gidip gelmişsiniz çoğu zaman birgün kv ye diğer kendi annene git kocanda bıkar belki
Ben gidelim dediğim zamanda nedense istemez anneside gelmeyin der evet gerçekten bu halimle iyi gittim geldim ama etrafımda hep insanların ailesine gitmediğini gördüm ve bende demekki doğru olan bu dedim tamam ailemiz ama sonuçta herkes taşıyıcı olabilir diyorum o zaman marketede gitmeyelim diyor

Bu korona sürecinin başından itibaren gereken tedbirleri almadığınız için, sonradan almanızda eşinize mantıksız gelmiş olabilir, bir de tedbiri sonradan aldığınız için bu konuda hakimiyet kuramamanız var.
İlk başlarda da çekinerek gidiyordum hatta bir kere bizimkilere giderken aslında bu süreçte gitmemeliyiz diye kendisi dedi bende haklısın dedim sonra onun ailesine gidince kızkardeşide öyle olunca tamam dedim artık

Ben gidelim dediğim zamanda nedense istemez anneside gelmeyin der evet gerçekten bu halimle iyi gittim geldim ama etrafımda hep insanların ailesine gitmediğini gördüm ve bende demekki doğru olan bu dedim tamam ailemiz ama sonuçta herkes taşıyıcı olabilir diyorum o zaman marketede gitmeyelim diyor
erkeklere kısas yapacaksınız başka türlü akillanmaz onlar tek onun ailesi yok

Ozaman evi eğlenceli hale gitirceksiniz her türlü
Evde sorun yok allaha şükür bende oda evde olmaktan mutluyuz ama bu konu kavgaya neden oldu boşuna evde değiliz ikimizde evden çalışıyoruz ama ailesi hep bi şekilde sorun oluyor yani kavga ettilerse sen ne yapıcaksın al işte bizimde kavgamızı bütün apartman duydu ailesinin haberi bile yok bundan

İlk başlarda da çekinerek gidiyordum hatta bir kere bizimkilere giderken aslında bu süreçte gitmemeliyiz diye kendisi dedi bende haklısın dedim sonra onun ailesine gidince kızkardeşide öyle olunca tamam dedim artık

ama hatice değil netice önemli bu olayda, sonuçta giderek işi ciddiye almamış gibi göründünüz sonra daha sıkı tedbir almanızın daha doğru olacağını düşündünüz fakat eşiniz şimdi buna uyamıyor, bu şekilde alıştığı icin. ipi baştan sıkı tutmanız lazımdı bunların olabileceğini öngörüp. eşinizden ev içerisinde uzak durup kendinizi ondan korumaya çalışın diyeceğim ama bununda pek oluru yok gibi bir evlilikte, aynı evin içinde. yapabileceğiniz tek şey artık hep evde durarak, eşinize, eşinizdende size bulaşmaması için dua etmek.

ama hatice değil netice önemli bu olayda, sonuçta giderek işi ciddiye almamış gibi göründünüz sonra daha sıkı tedbir almanızın daha doğru olacağını düşündünüz fakat eşiniz şimdi buna uyamıyor, bu şekilde alıştığı icin. ipi baştan sıkı tutmanız lazımdı bunların olabileceğini öngörüp. eşinizden ev içerisinde uzak durup kendinizi ondan korumaya çalışın diyeceğim ama bununda pek oluru yok gibi bir evlilikte, aynı evin içinde. yapabileceğiniz tek şey artık hep evde durarak, eşinize, eşinizdende size bulaşmaması için dua etmek.
Şu an kavgamızdan ötürü ayrıyız zaten ama bu aşamadan sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum artık kavgamızdan ötürü daha çok yıprandım corona değil bu kavgalar yüzünden ölürüm heralde dertten

Evde sorun yok allaha şükür bende oda evde olmaktan mutluyuz ama bu konu kavgaya neden oldu boşuna evde değiliz ikimizde evden çalışıyoruz ama ailesi hep bi şekilde sorun oluyor yani kavga ettilerse sen ne yapıcaksın al işte bizimde kavgamızı bütün apartman duydu ailesinin haberi bile yok bundan
Biraz beklesin ya hastalık bulasirsa ailsinw birşey olursa hicmi düşünmüyor bunları benim 4 yaşındaki kızım bile herşeyin farkında

Esiniz nereye giderse gitsin,siz kendiniz tedbir alin. Senin ailene gittik benimkine de gidecez ya da seninkine gitmedik benimkine de gitmeyecez diye surekli sartlamanin bir anlami yok

Şu an kavgamızdan ötürü ayrıyız zaten ama bu aşamadan sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum artık kavgamızdan ötürü daha çok yıprandım corona değil bu kavgalar yüzünden ölürüm heralde dertten

Şu an için ayrı evlerde kalıyorsanız işinize gelmiş zararın neresinden dönseniz kardır. geçte olsa tedbirinizi almaya başlamışsınız, eşiniz hala daha alamadığı için kendisine ardından size bulaştırsa sizin aldığınız tedbirler boşa gitmiş gibi hissedecektiniz sonra çok çok daha büyük bir kavga olurdu. Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız ona karşı sakinliğinizi koruyun ama ayrı kalmaya devam edin bir müddet daha. Sizinle iletişime geçmedikçe geçmeyin. Tartışmak için iletişime geçersede tartışmayın. Bilinçli olun her konuda. Sonra sizin neyi neden yaptığınızı en azından günün birinde anlarsa veya anlamasını sağlarsanız size bir teşekkür borçlu olur.

Back
X