Hayır bir sorun çözülmeyecek çünkü sorundan konuşmuyolar gittiğinde sadece ortamın havası değişsin diye gidecek bir de kız kardeşi akşam ben evde olmayacağım sen annemi al sahile götür demesi beni daha çok sinir etti ben kendimi bu kadar kısıtlarken araba olmasına rağmen bir yere gitmiyoruz ailemi bile görmeye gitmiyorum kalkıp bu yüzden kavga etmemiz sen bilerek yapıyosun sırf inat etmek için demesi beni baya üzdüBazıları pandemi sürecinin farkında ve çok hassas bazıları ise gözle görmedikleri için akşamları vefat eden hasta sayısını skor takip eder gibi takip ediyor ne yazık ki.
Toplum olarak öğrenmemiz gereken şeyler;
Virüs nedir?
Kuluçka süresi nedir?
Taşıyıcı olmak ve ihtimalleri nedir?
Covit-19'un kronik rahatsızlığı olanlara etkileri nelerdir?
Ek olarak bir de bakteri nedir?
Bunları bilsek süper olurdu.
Sizin konuya dönersek kv ve kp kavga ettiyse eşiniz gidince çözülecek miymiş sorun?
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama kendisi inat yaptığımı düşünüyor ya öyle birşey yapsam ben neden kendi ailemede gitmek istemiyim sonra beni sen ailene düşkün değilsin diye suçluyor bende ona aynen öyle dedim gidiceksen orda kal o zaman diye sonrada sinirleniyorhaklısınız hatta eğer eşiniz taşıyıcıysa virüsü anne babasına geçirebilir. Kocanız madem sizi suçluyor korona boyunca annesiyle babasının ortasında uyusun, hasret giderir.
Ben gidelim dediğim zamanda nedense istemez anneside gelmeyin der evet gerçekten bu halimle iyi gittim geldim ama etrafımda hep insanların ailesine gitmediğini gördüm ve bende demekki doğru olan bu dedim tamam ailemiz ama sonuçta herkes taşıyıcı olabilir diyorum o zaman marketede gitmeyelim diyorMaşallah gerçekten çok pimpiriklisiniz yinede gidip gelmişsiniz çoğu zaman birgün kv ye diğer kendi annene git kocanda bıkar belki
İlk başlarda da çekinerek gidiyordum hatta bir kere bizimkilere giderken aslında bu süreçte gitmemeliyiz diye kendisi dedi bende haklısın dedim sonra onun ailesine gidince kızkardeşide öyle olunca tamam dedim artıkBu korona sürecinin başından itibaren gereken tedbirleri almadığınız için, sonradan almanızda eşinize mantıksız gelmiş olabilir, bir de tedbiri sonradan aldığınız için bu konuda hakimiyet kuramamanız var.
erkeklere kısas yapacaksınız başka türlü akillanmaz onlar tek onun ailesi yokBen gidelim dediğim zamanda nedense istemez anneside gelmeyin der evet gerçekten bu halimle iyi gittim geldim ama etrafımda hep insanların ailesine gitmediğini gördüm ve bende demekki doğru olan bu dedim tamam ailemiz ama sonuçta herkes taşıyıcı olabilir diyorum o zaman marketede gitmeyelim diyor
Öyle yapoyorum ama çok yıprandım artık sinirlendirince beni çok ağır oluhor laflarımda beni bu hale getirdiği için daha da sinirleniyorum sonraerkeklere kısas yapacaksınız başka türlü akillanmaz onlar tek onun ailesi yok
Ozaman evi eğlenceli hale gitirceksiniz her türlüÖyle yapoyorum ama çok yıprandım artık sinirlendirince beni çok ağır oluhor laflarımda beni bu hale getirdiği için daha da sinirleniyorum sonra
Evde sorun yok allaha şükür bende oda evde olmaktan mutluyuz ama bu konu kavgaya neden oldu boşuna evde değiliz ikimizde evden çalışıyoruz ama ailesi hep bi şekilde sorun oluyor yani kavga ettilerse sen ne yapıcaksın al işte bizimde kavgamızı bütün apartman duydu ailesinin haberi bile yok bundanOzaman evi eğlenceli hale gitirceksiniz her türlü
İlk başlarda da çekinerek gidiyordum hatta bir kere bizimkilere giderken aslında bu süreçte gitmemeliyiz diye kendisi dedi bende haklısın dedim sonra onun ailesine gidince kızkardeşide öyle olunca tamam dedim artık
Şu an kavgamızdan ötürü ayrıyız zaten ama bu aşamadan sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum artık kavgamızdan ötürü daha çok yıprandım corona değil bu kavgalar yüzünden ölürüm heralde derttenama hatice değil netice önemli bu olayda, sonuçta giderek işi ciddiye almamış gibi göründünüz sonra daha sıkı tedbir almanızın daha doğru olacağını düşündünüz fakat eşiniz şimdi buna uyamıyor, bu şekilde alıştığı icin. ipi baştan sıkı tutmanız lazımdı bunların olabileceğini öngörüp. eşinizden ev içerisinde uzak durup kendinizi ondan korumaya çalışın diyeceğim ama bununda pek oluru yok gibi bir evlilikte, aynı evin içinde. yapabileceğiniz tek şey artık hep evde durarak, eşinize, eşinizdende size bulaşmaması için dua etmek.
Biraz beklesin ya hastalık bulasirsa ailsinw birşey olursa hicmi düşünmüyor bunları benim 4 yaşındaki kızım bile herşeyin farkındaEvde sorun yok allaha şükür bende oda evde olmaktan mutluyuz ama bu konu kavgaya neden oldu boşuna evde değiliz ikimizde evden çalışıyoruz ama ailesi hep bi şekilde sorun oluyor yani kavga ettilerse sen ne yapıcaksın al işte bizimde kavgamızı bütün apartman duydu ailesinin haberi bile yok bundan
2 hafta beklemiş birşey çıksaydı çıkardı zaten diyor hep bir lafı varBiraz beklesin ya hastalık bulasirsa ailsinw birşey olursa hicmi düşünmüyor bunları benim 4 yaşındaki kızım bile herşeyin farkında
Şu an kavgamızdan ötürü ayrıyız zaten ama bu aşamadan sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum artık kavgamızdan ötürü daha çok yıprandım corona değil bu kavgalar yüzünden ölürüm heralde dertten
Bunu kimse öngoremezki tam bir Türk kafası2 hafta beklemiş birşey çıksaydı çıkardı zaten diyor hep bir lafı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?