- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.425
- 683
Biz hayırsız evlat olduğumuz için kestik ev ziyaretlerini. En son 13-14 Mart evlerine giriş tarihimiz ailelerimizin. Haftada bir kendimize alışveriş yaparken onlara da yapıyoruz. Daire kapısında 5 dk duruyoruz veriyoruz. Eşim de ilk başta bu olayı önemsemedi çok fazla, bizim ülkemizde karantina zor iş ya nasıl olacak sonra bu virüs o kadar mı kolay bulaşacak diyordu. Ben sağlık anksiyetesi olan yani halk degimiyle gerçekten çok pimpirikli bir birey olduğumdan daha sürecin en başında resmen pimpirik krizlerine girerek onlara kötülük yaparız gitmemeliyiz dediğimde etacarineacım abartıyor musun acaba sen biliyorum çok evhamlısın dese de tedbirden zarar gelmeyeceğini düşündü. Sonuç olarak daha ilk haftalarda arkadaşlarımızdan vakalar duymaya başladık. Ailelerimiz 60 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan bireyler. Zaten durum günden güne anlaşıldı, yani çevrede de olmasına gerek yok az biraz haber izleyen herkes bunu anlayabilir daha sizler gibi gezen insanlar nasıl bu kadar algıları kapatıp rahat oluyor anlamıyorum.