• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünkü kavgamız

Hata bende mi ?

• Ankete Katılan
    52
Biz hayırsız evlat olduğumuz için kestik ev ziyaretlerini. En son 13-14 Mart evlerine giriş tarihimiz ailelerimizin. Haftada bir kendimize alışveriş yaparken onlara da yapıyoruz. Daire kapısında 5 dk duruyoruz veriyoruz. Eşim de ilk başta bu olayı önemsemedi çok fazla, bizim ülkemizde karantina zor iş ya nasıl olacak sonra bu virüs o kadar mı kolay bulaşacak diyordu. Ben sağlık anksiyetesi olan yani halk degimiyle gerçekten çok pimpirikli bir birey olduğumdan daha sürecin en başında resmen pimpirik krizlerine girerek onlara kötülük yaparız gitmemeliyiz dediğimde etacarineacım abartıyor musun acaba sen biliyorum çok evhamlısın dese de tedbirden zarar gelmeyeceğini düşündü. Sonuç olarak daha ilk haftalarda arkadaşlarımızdan vakalar duymaya başladık. Ailelerimiz 60 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan bireyler. Zaten durum günden güne anlaşıldı, yani çevrede de olmasına gerek yok az biraz haber izleyen herkes bunu anlayabilir daha sizler gibi gezen insanlar nasıl bu kadar algıları kapatıp rahat oluyor anlamıyorum. 🙄

Kelin merhemi olsa başına surermis benimkide sizin kocaniz gibi gitme diyorum dinlemiyor ,annesini gorecekmis evlatlık vazifesini yapacakmış ben karisamazmisim aman biraktim varsa hastalığı bulaştırsin biktiriyorlar insanı git annenle kal dedim
Demekki tek yaşayan ben değilmişim bu durumu bende öyle dedim gidersen orda kal dedim o yüzden izin vermedim gitmesine ama sonuç burnumdan geldi yine ailesi yüzündem kavga etti her ay istisnasız ailesi yüzünden kavga ediyoruz

Biz hayırsız evlat olduğumuz için kestik ev ziyaretlerini. En son 13-14 Mart evlerine giriş tarihimiz ailelerimizin. Haftada bir kendimize alışveriş yaparken onlara da yapıyoruz. Daire kapısında 5 dk duruyoruz veriyoruz. Eşim de ilk başta bu olayı önemsemedi çok fazla, bizim ülkemizde karantina zor iş ya nasıl olacak sonra bu virüs o kadar mı kolay bulaşacak diyordu. Ben sağlık anksiyetesi olan yani halk degimiyle gerçekten çok pimpirikli bir birey olduğumdan daha sürecin en başında resmen pimpirik krizlerine girerek onlara kötülük yaparız gitmemeliyiz dediğimde etacarineacım abartıyor musun acaba sen biliyorum çok evhamlısın dese de tedbirden zarar gelmeyeceğini düşündü. Sonuç olarak daha ilk haftalarda arkadaşlarımızdan vakalar duymaya başladık. Ailelerimiz 60 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan bireyler. Zaten durum günden güne anlaşıldı, yani çevrede de olmasına gerek yok az biraz haber izleyen herkes bunu anlayabilir daha sizler gibi gezen insanlar nasıl bu kadar algıları kapatıp rahat oluyor anlamıyorum. 🙄
Onunda ailesi kronik hasta hayır kendini düşünmüyo olabilirsin benim ne suçum var

Keşke öyle yapsaydım ama bilemiyor işte insan haliyle babasıda yeni hastalanmıştı gitmek demek olmazdı ama şimdi babası iyi mesela başlarda babamda özlediği için beni çağırırdı ama oda artık anladı çağırmıyor yani bizde ailemi özlüyoruz yada onlar beni özlüyor ama feragat ediyoruz nolcak sizinkilerede gideriz diyo
Eşiniz biraz dar kafalılık yapıyor bence tatlım bir şekilde işin ciddiyetini kavraması gerek.

Eşinizin kız kardeşine teşekkür etmek lazım ülke adına, demek ki öksürmese siz gitmemeniz gerektiğini sadece ' düşünecektiniz ' . En azından bir kişinin aklını başına getirmiş o da kârdır. Ya bir de şu başlarda vaka bu kadar yoktu muhabbeti çok saçma değil mi , bizde vaka çıktığında avrupada, amerika da kaç kişi ölüyordu hiç mi haber izlemiyordunuz, neye güveniyordunuz bu kadar . Milletimizin bana bir şey oymacılığı yoruyor artık. Ha bir de bi arkadaş daha söylemiş ben de katılayım; ben kendi aileme bile gitmiyorum ne demek ya . Yani siz kendi ailenize bile gitmiyorsanız eşinizin kendi ailesine gitmek ne haddine mi. Böyle cümlelere gülüyorum. Neyse sonuç olarak ikinizde evinizde oturun lütfen bu virüs bugün yok yarın var , 5 dakka çıktım nerden kaptım lık bir virüs. Eşinizin laftan anlayacağını pek sanmıyorum ama sürekli akli ailesinde kalıyorsa kendisi de kalsın orada madem. Başta teşekkür etmiştik ama eşinizin kız kardeşine de bolca akıl fikir diliyorum, koca peşine gidecek yalnız da gitmeyecek bu gidişle.

Gerçekten aynı lafları ona söyledim kız gibi aileme gidicem diye tutturyosun dedim ben bile senin bu yaptığını yapmıyorum dedim ve bundan ötürü artık beni sinirlendirince kavga çıkıyor tabi
Aynen valla bende eşim kadar annem demiyorum evde olduğu her an annesine gitmek istiyor diyorum git orda yaşa o zaman. Bir kere evde olduğunda da başbasa bişeyler yapalım demiş değildir daha hiç

Sizinki Pimpiriklik değil ki. İlk başlarda gidip gelmişsiniz. Öyle olsa gitmezsiniz. 16 marttan beri evden dışarı çıkma sayım bir elin parmağını geçmez. Aileme gitmedim. Arabları oldukları için onlar kapıdan uğradılar. Uzaktan uzağa görüştük. Kayınailemin evi de yakın alışveriş için çıktığımızda kapıdan uğradık yine. Olması gereken bu.

Kocanı çok sevmiyorsan gönder,şu surecte anasinda kalsın :)
Sokak köpeği gibi gezip bana virüs bulastiracak adam hiç gelmesin daha iyi.
Ben annemi markete bile göndermiyorum.

İyi de kız kardeşi zaten taşıyıçıysa aynı evde kaldığı anne ve babasına da bulaştırmıştır ki. Kardeşi olmıcak eve gidelim demesi çok saçma olmuş

Ilk vaka açıklandığından beri evden adımımı dışarı atmadım. O yüzden bu hayırsız evlat vs söylemleri bana çok havada komik bahaneler olarak geliyor. Tedbiri en başta sıkı tutsaydiniz eşiniz de bu konuda sizi daha ciddiye alabilirdi. Kız kardeşinin o an evde olmaması daha önce getirmedigi ve taşıyıcı olmadığı anlamına gelmez yada eşinizin taşıyıcı olma ihtimali olabilir. Yerinizde olsam eş kişisine gitmesi durumunda 14 gün gelmemesini söyler eve almam.

Back
X