- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
Merhaba arkadaşlar, daha önce de yazmıştım iliskimle ilgili 3,5 yıl mutlu süren her türlü fedakarlıgı yaptıgım birlikte gülüp agladıgım bir kere bile kavga etmedigim tartısmadıgım insan beni seni seviyorum ama asık değilim dedi, ilk sevdigim kızdaki heyecanı sende duymadım dedi. (İlk sevdigi kız da yanlış anlamayın ama buna umut verip sevgili olmayan ve en yakın arkadaşıyla sevgili olan bi kız.Benimle karşılaştırdıgı kişi). ve ayrılma kararını bana bırakmıştı. Cok iyi oldugum icin vicdan yaptı ki ayrılma lafını benden duymak istedi sanırım gurursuz gibi devam edemeyeceğim icin ayrılalım madem dedim ağlayarak cevap haklısın oldu.. ne diyim bilemiyorum kimseye güven yokmuş gercekten evlilik hayalleri kurarken düne kadar yıkıldıgımla kaldım. İyi de olsanız olmuyo ne kaprisim vardı ne bi seyim cok sevmekte yetmiyormuş madem istemiyordu neden ayrılma kararına kadar evlenmeyi planlar bir insan bana yazık günah değil mi? Cok üzgünüm ne haketmeyen insanlar evleniyor. Kaprisli aklı fikri para da olanları kastediyorum. Neden başıma geldi bilmiyorum. Bu site bana cok iyi geldi iyi ki varsınız bunu söylemek icin yazdım. Yaşım 24 her sey icin gec mi kaldım bilmiyorum ama insallah güzel günler bekler beni de yara almış durumdayım sizce toparlanır mıyım, bu acı geçer mi?