Bugünler de geçecek inşallah

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
Merhaba arkadaşlar, daha önce de yazmıştım iliskimle ilgili 3,5 yıl mutlu süren her türlü fedakarlıgı yaptıgım birlikte gülüp agladıgım bir kere bile kavga etmedigim tartısmadıgım insan beni seni seviyorum ama asık değilim dedi, ilk sevdigim kızdaki heyecanı sende duymadım dedi. (İlk sevdigi kız da yanlış anlamayın ama buna umut verip sevgili olmayan ve en yakın arkadaşıyla sevgili olan bi kız.Benimle karşılaştırdıgı kişi). ve ayrılma kararını bana bırakmıştı. Cok iyi oldugum icin vicdan yaptı ki ayrılma lafını benden duymak istedi sanırım gurursuz gibi devam edemeyeceğim icin ayrılalım madem dedim ağlayarak cevap haklısın oldu.. ne diyim bilemiyorum kimseye güven yokmuş gercekten evlilik hayalleri kurarken düne kadar yıkıldıgımla kaldım. İyi de olsanız olmuyo ne kaprisim vardı ne bi seyim cok sevmekte yetmiyormuş madem istemiyordu neden ayrılma kararına kadar evlenmeyi planlar bir insan bana yazık günah değil mi? Cok üzgünüm ne haketmeyen insanlar evleniyor. Kaprisli aklı fikri para da olanları kastediyorum. Neden başıma geldi bilmiyorum. Bu site bana cok iyi geldi iyi ki varsınız bunu söylemek icin yazdım. Yaşım 24 her sey icin gec mi kaldım bilmiyorum ama insallah güzel günler bekler beni de yara almış durumdayım sizce toparlanır mıyım, bu acı geçer mi?

Evet geçer zamanla Allahın izniyle hatırlıyorum bu sahneyi bende aynı şeyi yaşadım ama ben devam ettim sonra bir anda ben onu terkettim sonra o bana bu sever aşık oldu bir insandan ne kadar kaçarsan o kadar kovalanirsin.

İyiki iş ciddiye binmeden sölemiş bunu. Ya evlendiginizde söleseydi o zaman daha kötü olurdu. Üzülme canim daha 24 yaşındasın. Calisiyor ve para kazanabiliyosan gez toz eglen. Bi erkek için kendini yipratma. Birak pisman olacak o şahıs. Belkide o kiz buna geri döndü yine umut verdi o yuzden sana böyle bisey söyledi. Unutma, gün gelir karsina öyle biri cikarki; iyikide ayrilmisiz dersin ve karsina cikan kisiyle mutlu olursun. İnsallah. Biz kadinlar cok güçlüyüz bununda üstesinden geliriz. Birak senden g;tsin pisman olacak. Aynaya bak ve ben güclüyüm o salagami kaldim diyerek gülümse :)))

Bunlar da gecer insallah. Insanoglu her acinin hissini unutuyor...
tabiki kimse insanin ilk aski gibi olamaz. Ilk askin hisleri, duygulari bambaskadir unutamaz.
Ask gecici biseydir benim icin önemli olan sevgi ve saygi bir iliskide.
Tabi seni eski sevdigi kizla karsilastiriyorsa diyecek biseyim yok ayip etmis...

Seni okadar cok iyi anliyorum ki bende okadar cabam emegim en kötü günlerinde yanında olan birakmmayan ben iken şimdi ben kötü oldum baskasinin sözüne inandi benimde canım cok aciyo dilerim Allah bin bbeter etsin yanına koymasin yaptıklarını kimseye degmez emegede degmez sevmeyede güvenmeyede inanmayada degmezmiş yasadik ögrendik böylece..

Umarim bir gün bize bunlari yasatıp göz yasi dökturenlee kendileride aglar senin msjını okurken dayanamadim 45 gün olmasina ragmen ayriliga içim gene en serin yerden tekrar acidi

Umarim bir gün bize bunlari yasatıp göz yasi dökturenlee kendileride aglar senin msjını okurken dayanamadim 45 gün olmasina ragmen ayriliga içim gene en serin yerden tekrar acidi
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben onu 2009 yılından beri sevdim o zamanlar olmadı icine kapanıktım dualar ettim sevsin diye 2016 yılında tesaduf eseri karsılastık yazdı bana cok kostu pesimden o kadar guzel 2.5 yık yasadım ki ama iste kıskanclık tahammulsuzluk tükendim yoruldum diyerek gitti 3 hafta hıc konusmadım ama devamlı kontrol etti beni hattımız aynı bir rakam degişik hala kullanıyor arada kontrol ediyordu caldırıp kapatıyordu dayanamadım bugün son mesajımı yazmak istedim sonunda ben hesabımı allaha bırakıyorım dedim. Kime bırakıyorsan bırak uzak dur benden yazdı:) neyin ofkesi hazımsızlıgı anlayamıyorum bosluktayım. Acıdan baska bisey hıssedemiyorum

Emin ol seni anliyorum senin yasadigin şekilde degil bende baska sekilde yasadim suclanarak ayrıldım. Canım yana yana şimdi kötü insan ben oldum. En dayanamadigim sey bu o beni bende onu Allaha havale ettik bakalim Mevlama biraktim öle insanlar karsisina cikarsin ki onunda canı yansin beni ancak ozaman anlar.
Sende üzülmemete baska seyler düsünmeye mesgul olmaya calis. Dilerim Rabbim onunda karsisina öle insanlar cikarsin ki senin canını nasil yaktıgını anlasin. Düşmez kalkmaz bir Allah neticede

Back
X