- 22 Ocak 2015
- 126
- 15
- 13
- 33
- Konu Sahibi Elif Masal Durmaz
-
Evet bencede dengesiz :) ben bulmadim eski bi arkadasla bi iliskileri oldu bi donem o tanistirdi hic yapmam dedigim biseyi yaptim ve sirilsıklam asık oldum iste .s
Duzenledim canim hizli yazmistim ondanYazım kurallarına neden hic dikkat etmiyorsun?Azıcık da olsa dikkat edebilirdin.
bağlanmaktan korkma hikayesinin modası geçmedi mi hala ya:/ bu adamı samimi bulmadım.Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim
Ah bi vazgecebilsem cok seviyorum cok denedim onsuz olmayi ama katlanamiyorumDengesiz insanlarla ugrasilmaz bence... eger bi niyeti olsaydi coktan birseyler olurdu cesareti yoksada sansina küssün seni kacirdigi icin bosver
bağlanmaktan korkma hikayesinin modası geçmedi mi hala ya:/ bu adamı samimi bulmadım.
Bence vazgeç, hiç umursama, arama sorma. O aradığında soğuk konuş. Her zamankinden bakımlı ol. Bak nasıl koşuyor peşinden.
Dunyada tek erkek o olmadigi gercegine kendini bir an once alistir bence :) akisina birakmayi dene. Cunku baska kizlarla da gorusuyorsa pek fazla baglanma benve
Yaşlar kaç?
laf bunlar.. yok baglanmak istemiyorum, yok korkuyorum.. filmlerden duydup ozentilik yapmaya gerek yok.. bahane..Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim
laf bunlar.. yok baglanmak istemiyorum, yok korkuyorum.. filmlerden duydup ozentilik yapmaya gerek yok.. bahane..
'evlenince nasil olacagini anlatiyo' demissin; "seninle" evlenince nasil olacagini anlatiyo mu? sen uzerine alinip farkli yorumluyor olabilir misin?Peki sorabilirmiyim bi insan yanindayken gozleri parliyo eli ayagi birbirine dolasiyo durmadan evlenince nasil olcagini dugununu nasil yapcagini felan anlatiyo tam hersey yolundayken neden gidiyor mantikli bi aciklama yok kime anlattiysam cozemedik cok mutlusunuz yan yanayken noldu diye soruyo hoc yasayan yokmu ya.s
Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?